natti

Imorgon har jag sovmorgon och börjar 10.10 så jag åker med min syster som börjar 10.00 får i alla fall sova i nästan 2 timmar extra. Härligt!! Nattinatti nu lägger jag mig.

fångarna på fortet och Anna Book

Hej. Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet och jag upptäckte att Anna Books dotter ser typ likadan ut som Anna och hon börjar också grina lika lätt som Anna. Jag förstår inte hur man kan vara så rädd för allt så man börjar grina så lätt. Annas dotter började grina för att hon typ höll på att bli inlåst i något rum eller så. Jag vet inte riktigt varför men det verkar lite mesigt. Som när Anna Book var med på "hjälp jag är med i en japansk tv show" då grinade hon typ i varje avsnitt kändes det som. Eller?

Aja, nu har jag babblat alldeles för mycket om Anna Book och hennes dotter.

knasigt!

Tjenixen. Nu är jag hemma från skolan och dagen har kännts ganska seg men nu är den snart över. Och snart är ju den här veckan över också, det går ganska snabbt ändå. Nu har klassen kännt varandra i snart två veckor och vi har redan planerat in någon tjejkväll hemma hos Sanna. Tjejen som har varit utomlands började idag också och hon verkar också trevlig som alla andra.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, skippar träningen eftersom jag fortfarande inte mår så jättebra. Så jag ska väl kolla på fångarna på fortet och bara ta det lugnt. Ska kanske hjälpa Ida att fundera ut vem hon fått paket från idag, hon fick ett lustigt paket med en jättelång godisrem och ett kort där det står "jag tycker du är söt" och sen att det är från hennes katt Lake. Men sen när lärde sig katten att skicka brev?? Knasigt!



PUSS

Juste jag glömde säga att filmen PUSS var jättedålig, så om ni inte har sett den så är det inget att se. Skippa skiten tycker jag i alla fall. PUSS hade typ premiär för en vecka sen och den var redan i en yttepytteliten biosalong och man förstår varför. Det var bara jag, Ida, Sara och tre andra tjejer i salongen. Haha!

Nu har jag i alla fall kollat på bröllopsfotografen, det var en bra film tycker jag. Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag förhoppningsvis är pigg imorgon. Nattinatti!!

som det känns nu.

Hej. Idag var det skola och vi hade datorkunskap men den var inte direkt som det ska vara, ingenting funkade så alla satt på facebook. Men det var ju kul det med. Hihihahahoho!

Nu sitter jag här i soffan och längtar efter ett varmt täcke, lite godis och en bra film. Godiset är i alla fall på väg och täcket är ju inte så långt borta. Filmen finns på tvn så det är bara att gosa ner sig i soffan och ta det lungt. Blir alltså ingen träning eftersom jag håller på att bli sjuk.

Hejdå datan, det skrivs nog inget mer på dig ikväll!


puss

Tjo. Nu sitter jag och lyssnar på musiken från Idas rum. Ska snart på bio med henne och Sara, vi ska kolla på PUSS


sara och ida

Nu har jag bakat, blivit slagen av min syster, städat klart på mitt rum, plockat ut diskmaskinen, lyssnat på johnossi och lurat Sara att vi hade marsipanslöd när vi var små och hon gick såklart på det. Hahaha!!!!



Nu ska jag baka en liten äppelkaka!

Skippar städningen ett tag för att baka en äppelkaka!

finfint

Hejsan hoppsan. Nu håller jag på att städa mitt rum, hur tråkigt som helst. Men jag måste göra det fint innan mamma kommer hem. + att jag tänkte hinna göra lite fika tills hon kommer, har ju en kladdkaka redo i kylen.

Jag undrar vart pappa tog vägen han skulle gå och hämta gräsklipparen och har varit borta megalänge. Aja, han kommer nog åkandes snart tror jag annars får jag gå ut och leta efter honbom. Haha!!

Panik

Jag sitter och kollar på ett inspelat pogram av csi new york och då är det en galen kille som troligen har dödat fyra människor på ett hotellrum, sen helt plötsligt kom ett clownansikte upp, jag fick en stor klump i magen och hjärtat började slå jättesnabbt. Så nu sitter jag här och försöker blunda när clownerna visa men det är inte så lätt när man inte vet om dom kommer eller inte. HATAR verkligen clowner!!!! Jag brukar ju se clowner framför mig när jag har t ex feber och dom skrattar jättemycket åt mig och ser jätte hemska ut.

Marsipanfigurer

Hejsan. Jag tänkte lägga upp några bilder på mina marsipanfigurer.

Rosor.


Nejlikor.


Kaniner i bilar.

garderobsstädnind

Nu lyssnar jag på johossi och städar min garderob och byrån. Det är alltid lika roligt att städa garderoben, jag vet inte varför men det känns skönt att bli fri en massa skit och bara ha kvar det man använder. Hihi!

Pluttis is home

Hejsan. Inatt vaknade jag av att jag slog till ett annsikte som tur var så var det inget levande annsikte men det gjorde väldigt ont i knogarna. Men jag lyckades i alla fall att somna om men det kändes som att jag bara han sova i tio minuter innan Smulan kom in och började jama för att väcka mig. Det tog ett tag innan hon la sig ner och sov men då var det redan försent. Jag blev helt klarvaken och kunde inte somna om igen och då var klockan halv 10 så jag klev upp och tog lite fil med müsli.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och hjälper mamma och pappa lite med deras korsord, för jag är så smart. Jag tänkte kanske springa in till Ida och hoppa lite på hennes mage snart, eller åtminstone springa in dit. Jag är så glad att hon är hemma igen. Hon kanske till och med vill åka och köpa en glass med mig, det vore inte helt fel just nu!


Ida och pappa är hemma igen

Hejhopp. Idag har jag gjort rosor, nejlikor och kaniner på estetisk verksamhet.  Jag kanske lägger upp någon bild på dom imorgon. Blev faktiskt nöjd för att vara min första gång. Hihihahahohohehe! Vi fick en ny klassis idag också, Olivia bestämde sig för att börja i våran klass och det är roligt. Vi slutade kvart över ett idag och då åkte vi ner på stan och jag hittade en ny väska och det gjorde även Amanda.

När jag kom hem så var Ida hemma fast hon låg och sov och var inte så social men vi väckte henne i alla fall och sa att det var fika så hon blev ganska pigg efter en stund och sedan satt vi oss vid tvn och kollade på 516 bilder från hennes Greklandsresa. Sen kom Pappa hem också så nu sitter vi och tittar på finnkampen.


hejdå

Nu åker jag på skola

H U V U D V Ä R K

Nej usch!! Nu blir det sängen för min del faktiskt. Hoppas huvudvärken försvinner någon gång.

torsdag

Halloj. Idag på skolan så började Amanda i min klass och Olivia var med klassen fram till lunch. Jag hoppas att dom trivdes och att Olivia skiter i frisör och börjar med oss istället. Amanda verkade i alla fall att trivas och imorgon börjar vi uppe i bageriet. Vi ska skulptera med marsipan, typ göra rosor och sånt. Det blir nog roligt.

Mamma bestämde att jag inte fick träna idag eftersom jag inte mår så bra. Så då får jag sitta hemma och läsa lite bloggar istället och det är ju aldrig fel. Eller?

Morsning. Nu är jag he...

Morsning. Nu är jag hemma från Erika. Det var trevligt men jag åkte hem ganska tidigt eftersom jag har ont huvudet. Vi fick tårta och den var mumsig. Tänk vad många tårtor och bakelser jag kommer hinna äta på tre år, och då menar jag hela tårtor och bakelser. Vi måste ju typ smaka allt vi bakar, tur att jag tränar!

Nyss fick jag veta att en annan tjej från min förra skola ska vara med min klass imorgon eftersom hon funderar på att byta till livsmedel eller frisör. Hoppas hon kommer trivas i min klass så kanske hon byter och då känner jag u i alla fall två stycken. Men man lär ju känna dom andra också.

Jag vill att Ida ska komma hem nu!!

Lille katt, lille katt

Hej. Nu har jag varit hemma från skolan ganska länge men har inte skrivit något inlägg eftersom jag har fikat och spelat yatzy med mamma. Spelade även yatzy på skolan men jag vet inte hur det gick för jag var tvungen att gå på lektion. Jag ska få en ny klass kompis som heter Amanda och hon känner jag sedan typ 4an eller nått. Det blir najs att hon börjar med oss imorgon. Det kommer även en tjej på tisdag som är utomlands just nu.

Klockan 18 ska jag vara hos Erika för hon fyllde år i måndags så hon ska bjuda på tårta. Jag har köpt en jättebra present till henne som hon förhoppningsvis kommer gilla. Det blir nog trevligt hos henne ikväll!

Lake spydde nyss på vardagsrumsgolvet, hårbollar. Eeeuuw!!

fantomen är på besök

Hejohå. Jag har fantomsmärta i något som inte ens finns. Det gör förjävla ont och vad ska mna göra åt sånt skit? Finns det ens något att göra åt det? vad vet jag!!

lake är goo

Hej. Idag har jag varit på skolan. Vi provade skor och kläder som vi ska ha i bageriet, plus att vi gjorde några samarbetsövningar i små grupper. Det var en bra dag och imorgon börjar allvaret, men det blir nog najs det med.

Det var/är inte så fint väder idag, blåsigt och kallt. Jag funderar nästan på att ta fram höstjackan men jag väntar nog någon dag i alla fall. Kanske ska ta fram vantarna och halsduken snart också. Snart är det jul. Hahah!

fångar

Halloj. Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet som man inte har sett på typ tretton år. Efter fångarna på fortet är det time out så det ska jag också kolla på. Nu tog pausen slut så jag ska fortsätta kolla nu.

3 days

Hej. Det var länge sen, men jag har inte haft någon tillgång till någon dator förns nu. Jag använder Idans dator nu när hon är borta. Hon är så snäll som lånar ut den till mig.

Helgen blev i alla fall lyckad och vi hade mycket roligt. Jag råkade kliva på en groda när vi var ute och sprang men jag tror att han överlevde för jag träffade bara benet. Vi åt typ 6 gånger om dagen också och man var typ mätt hela tiden så man orkade inte så mycket mat. Vi spelade brännboll tills det började spöregna och några råkade kasta iväg slagträet. Haha! Det var en trevlig helg.

Idag har jag varit på en helt ny skola och träffat min nya klass och den verkar vara bra. Alla var lite blyga i början
men det blev bättre efter ett tag. Jag slutade 12 och sen kom mamma och hämtade mig och då åkte vi och handla.

Mine schwester

Huvudvärken har bättrat sig under dagen så jag skriver ett till inlägg.

Nu har jag bygt något skåp till toan, en massa lådor, en lampa och en hylla till mitt rum. Jag har även hunnit packa mina saker inför helgen. Väskan blev superdupermegatung så jag orkar knappt bära den. Jobbigt!

Ida om du läser detta så ska du veta att Lake mår jättebra och har sovit på min säng hela dagen och vi alla saknar dig jättemycket och är väldigt avis på ditt fina hotell och hur nära stränderna och Chania det ligger. Vi kollade på hotellet på deras hemsida och det såg finfint ut. PUSSSS på dig och hälsa Sara <3<3<3<3

headache

Hej. Det blir inget bloggat från mig på hela helgen och inte idag heller. Jag saknar min syster för mycket för att orka skriva... Nerå, idag har jag ont i huvudet så jag tänker inte sitta vid datorn + att jag ska sätta ihop lite saker från IKEA och packa eftersom jag ska på teambuilding i helgen.

Skriver på söndag eftermiddag. Kanske!

lyckost

Hej igen. Nu har jag fått reda på att Ida och Sara hamnade på ett 5 stjärnigt hotell nära Chania och inte så långt ifrån två fina snadstränder. Jag blir avis och vill också åka utomlands!!!

Hello. Imorse kom min sy...

Hello. Imorse kom min syster in och väckte mig och sa "hejdå linsen" och sen fick jag en stor kram. Hon åkte med tåget till Stockholm klockan 6. Sedan vid 17 tog hon flyget till kreta så nu är jag ensam och saknar henne redan. Sorgligt! Hon kommer hem nästa fredag och det är ju jättelångt tills dess.

Klockan 8 tog jag och mamma bilen till moster och sedan åkte vi till Sundsvall för att gå på IKEA och kolla runt i lite affärer på Birsta. Man hittar alltid mer saker på IKEA än vad man egentligen skulle köpa och likadant blev det idag. Jag köpte en ny lampa, någon hylla, några förvaringslådor och en mjölsikt. Men jag hittade inga kläder på Birsta, fast jag kollade inte så mycket på det heller. Jag var inte riktigt på klädhumör idag.

Men nu ska jag nog hoppa i sängen för jag har haft ont i huvudet mest hela dagen.

tandvärk

Hej. Imorse när jag vaknade hade jag ont i mina tänder och var jättehungrig. Jag beställde gröt till frukost eftersom jag inte kan äta så mycket annat. Efter frukosten tog jag det mest lugnt men efter någon timme började jag bli hungrig igen eftersom jag inte åt så mycket gröt. Jag och mamma gjorde en omelett till lunch och sedan gick vi ut och gick.

När vi var ute och gick så hittade vi svamp ute i skogen så vi ringde till pappa så kom han med en pappåse. Vi plockade hela pappåsen full och har suttit och rensat svamp resten av dagen. Rensar fortfarande.

Min middag fick bestå av kräm och mackor med smält ost.

träning igen

Nu åker jag på träning. skriver sen.

are you gonna go my way

Ungefär så här kort är mitt hår nu, lite längre kanske. Bilden är tagen förra sommaren på vår konfirmation.


Det känns som att det snart är vinter, löven blir gula och börjar ramla av träden och det är kallt när man vaknar på morgonen. Det känns som att denna sommar har gått jätte snabbt. Snart börjar ju skolan och då lär man känna nya människor och då går tiden ännu snabbare så vintern är nog inte långt borta.

my new shoes

Mina nya innebandyskor är riktigt sköna och mina fötter känns mindre i dom än vad de gör i andra skor. Mamma tyckte också att skorna såg mycket mindre ut än mina förra som var vita. Dessa är svarta och är det inte så att svarta skor gör foten mindre medans vita gör så de ser större ut? vad vet jag.


Så här ser mina skor ut.

pain

Nu har jag varit och klippt mig. Blev likadant förutom att det blev lite kortare. Jag blev nöjd för en gångs skull i alla fall. Efter klippningen åt jag en mjukglass med lakritssås på. Den var mumsig men jag har lite ont i tänderna efter mitt tandläkarbesök imorse.

Just nu sitter jag och väntar på min lilla katt som jag inte träffat på typ fyra dagar. Hon har varit hemma men det är alltid när jag är borta men  jag hoppas att hon kommer snart så att jag kan gosa med henne. Lake var nyss hemma och han är alltid lika gosig fast nu är han ute.


Haircut

Nu ska hela familjen åka iväg och klippa sig. Smutt!


Don´t stop the music

Hej. Nu har jag varit hos tandläkaren och sedan var jag och handlade. Nu gör det lite ont i mina tänder men det får man tåla. Vill man vara fin får man lida pin. Höhöhö! Så farligt är det inte.

Senare idag ska jag iväg och klippa mig. Jag vet inte ens hur jag ska klippa mig och det är det värsta som finns, att klippa sig alltså. Jag hatar verkligen att klippa mig, man blir alltid missnöjd och vill ha tillbaka sitt gamla hår. Men jag ska i alla fall inte klippa kort den här gången. Håret har ju äntligen blivit hyffsat långt igen.

Idas bild

springtur

Hej. Snart ska jag iväg på fysträning, jobbigt men skönt efteråt. Jag har träning imorgon också och då ska jag inviga mina nya innebandyskor. Ska även köpa en ny klubba men dom får ju aldrig in några i butiken.  Bara stadium som har men dom såg tråkiga ut tyckte jag.

Imorgon ska jag till tandläkaren 20 över 8. Sedan ska jag och klippa mig halv 12 och sånt hatar jag, håret blir ju så kort. Hahaha!


borta

Nu har vi skickat iväg farmor och Chessi med flyget. Sorgligt!

farmor är på väg hem

Hej. Idag klev jag upp vid 10 åt frukost sedan började jag baka toscamuffins eftersom farmor ville ha sånna innan hon åker hem och hon åker ju hem idag. Dom måste ha skrivit fel i muffinsboken eller nånting för toscasmeten hamnade i botten och den ska ju vara på toppen, men dom blev ju goda i alla fall.

Snart ska vi skjutsa farmor och Chessi till flyget. Det blir sorgligt att dom åker hem men jag får väl åka ner någon gång och hälsa på dom och det lär ju inte vara sista gången dom kommer hit upp. En positiv sak är att jag i alla fall får tillbaka mitt rum och min säng. Hahaha!

banan + jordgubb




min banoffepaj + lite extra jordgubbar

Hej. Ida och Sara svek mig och åkte på bio tidigare än vad de sagt innan. Dom fick alltså ingen banoffepaj, fast dom kan ju ta senare när dom kommer hem. Den blev jättemumsig och farmor tog till och med receptet.

party with my pain

Promenaden var ungefär 1 mil lång men det var kul. Vi stannade till hos moster en snabbis och tog ett glas citronvatten, kollade på kattungarna och i deras nya husbil. Kattungarna var så söta och gosiga men dom var lite rädda för Chessi eftersom han ska fram och leka hela tiden.



Nu är mjölken färdikokad och jag ska bara göra botten, vispa grädde och garnera den. Sara är här också så hon får väl smaka lite paj, eller hon får ta hur mycket hon vill. Bara inte hela!

eyes on fire

Hej. Jag har lite blåmärken på mina ben som vägrar försvinna. Dom är från innebandymatchen i tisdags. Jag har även ett blåmärke på min armbåge och det vet jag inte hur det kom dit.

Just nu kokar jag den kondenserade mjölken till banoffepajen. Den ska koka i ungefär 5 timmar men man behöver inte hålla koll på den hela tiden eftersom man kokar hela burken. Pajen kommer att bli mumsig men ida tror att vi kommer få ont i magen eftersom vi ska äta oxfilé till middag och sedan pajen till efterrätt.

Nu ska jag, Ida och mamma ut och gå en lång promenad som vi alltid brukar gå på sommaren, men i år har det inte blivit någon sådan promenad. Chessi följer även med, får se om han orkar gå så långt.


Never miss a beat


Idas bild

Hej! Nu har jag gjort om lite på bloggen. Blev mycket bättre såhär! Nu är jag trött och ska snart gå och sova, natti natti.

Banoffepaj

Jag sitter och kollar på en film på tv4 men just nu är det nyheter.
Dom pratar om politik igen och då blir farmor upprörd och arg. Hahaha!

Imorgon ska jag göra banoffepaj, superdupermegagott!!
Om ni inte ätit det så tycker jag att ni ska göra det, fast det är ganska segt att göra eftersom mjölken ska kokas i minst 3 timmar för en god kolakonsistens. Jag kokar dock mjölken i 5 timmar.
Om ni söker på banoffepaj på google så hittar ni många bra recept.
Fast man behöver ju inte ha bananer på om man inte vill.


bilden hittade jag på google

fundersam

Varför är det så dåliga pogram på tvn när det är sommar?
Alla pogram börjar ju typ på hösten. Knasigt!

rädd tjej

Farmor sitter och svär över politiken.
Man blir nästan rädd för henne, eller man blir det.

lik?

Hej. Jag och Ida gjorde middag till farmor nyss, fläskfilé med kroketter och bea.
Självklart blev det jag som fick diska allting efter maten också (suck)!!!

Nu sitter farmor och kollar på travet medans jag lyssnar på musik och Ida är ute med jycken.
Lakrits ligger under bordet på en stol men Smulan har jag inte sett på typ två dagar, eller nu ljuger jag ju!
Jag såg henne idag men hon ville inte komma in så hon får väl vara ute då. Hon kan ju äta råttor och fåglar och det finns ju vatten i bäcken. Fast jag vill ju att hon ska komma in också.


lik?

morning or day

Morning. Eller det är ju inte morgon nu utan dag. Vi gör om!!!!!!!!

Day. Idag var jag och mamma ute och gick med Chessi och vi blev ganska blöta eftersom det började regna på oss när vi var nere vid sjön. Jobbigt värre men vi hade ju med oss telen så jag ringde till fader så fick han komma och hämta oss. Jag tror att Chessi blev ganska glad för han flåsade som aldrig förr, lite för tung luft för en liten hund kanske.

Ikväll ska jag vara hemma ensam med farmor och syster kanske också är hemma.
Fast hon är inte hemma än men hon kommer nog hem så småningom. Hahaha!


Yatzy

Snart blir det nog sängen för min del.
Är ganska trött men först ska jag klå moder på en yatzy.
Hon blir så sur då och det är såååå kul. Hahaha!!

Sussa sött och dröm om mig. :P

LOVE THE WAY YOU LIE

Nu sitter jag och lyssnar på Rihanna.
Jag tycker att hennes och Eminems nya låt är bra.
Fast dom flesta av Rihannas låtar är ju bra tycker jag i alla fall.




18.57

Yo. Nu har jag ätit middag, kyckling med ris och lite sås på toppen.
Åt ingen sallad och det är ganska ovanligt, jag tycker att det är mumsigt men det blev ingen för mig idag.
Kan ju i värsta fall ta en paprika och gnaga på lite senare eller förresten man ska ju inte äta någonting efter klockan 7 så jag har bara 3 minuter på mig. Bäst att skynda!!!!


hund, katt och råtta

Nu är brödet smakat och det var faktiskt gott.
Farmor skrev till och med av receptet och då är det gott.
Åkte ner med en limpa till moster också och hon blev glad för den.

Lakrits kom nyss hem med en råtta och då gick Chessi ner på gräsmattan och kollade på råttan och nosade lite på både katten och råttan, sen la han sig en bit ifrån men när jag kom dit för att ta kort (såg så roligt ut med en hund, katt och en råtta) blev hunden tuff och gick fram till råttan och började nosa riktigt nära, så när jag skulle ta bort honom från den så gjorde han ett ryck och tog råttan. Pappa fick komma och vända hunden upp och ner så att han skulle tappa råttan och det gjorde han. Sedan bet han mot pappas fingrar för att han blev så sur. Hahahaha!



+



+



=





Mazarin

Hej. Nu är brödet snart i ugnen, bara fem minuter kvar.
Det jäser som faaaan. Blir fyra jättestora bröd!!!!

Hittade en mazarin i skafferiet. MUMS!

Brödbakning

Morsning. Jag bakar bröd idag och sen ska jag baka muffins tror jag.
Valnötsbröd och toscamuffins. Eller muffinsen är inte säkra än, får se om jag orkar.

Chessi ligger i soffan och ser jätteledsen ut eftersom Ida, farmor och pappa har åkt in till staden.
Han bryr sig inte att jag och mamma är kvar här, men det äär väl för att vi inte leker med honom.
Men om han vill kan han ju gå till katten som ligger på Idas rum.

Nu måste jag fortsätta med mitt bakande.
Hoppas brödet blir gottigottgott.

teddybears

Tjo. Tänk vad bra teddybears var på yran dom var ju typ nästan bäst, sitter och lyssnar på dom just nu och dom är inte lika bra som dom är live. Det kan jag lova!!!

Apropå björnar......
Jag är livrädd för björnar och för någon dag sedan fick jag reda på att dom hade sett en björnmamma och en unge i övre Dvärsätt och det är ju typ inge långt här i från. Björnarna var typ 30 meter ifrån ett hus där.
Jättehemskt tycker jag! Jag skulle nog skrika och grina om jag fick se en björn på riktigt, zoo räknas inte.


I´m back

Nu är jag tillbaka igen.

När jag kom hem från träningen hade min syster gjort sönder duschen, eller det var väl inte hennes fel men man kan inte skruva av vattnet om man inte har en skruvmejsel. Så jag fick inte duscha när jag kom hem, men nu har jag duschat fast duschen är fortfarande sönder. Tänk vad jobbigt med hus, om man hade bott i lägenhet hade ju dom fixat det där åt en. Eller det kanske beror på vad lägenhet man har. Typ hyreslägenhet eller så.

Imorgon ska jag baka bröd sedan kanske jag åker ner till min moster med en limpa.
Hon ska även ta hand om två kattungar imorgon som är syskon med hennes lilla kattunge så då ska jag gosa och leka lite med dom. Jag vill också ha en liten kattunge som är busig.


på bilden är det en katt från spanien. 


Evy

Hej. Idag vaknade jag tidigt och då åkte jag mamma och moster till Evy.
Vi fikade, gick på loppis, åt middag och sedan gick vi och kollade på kossorna och deras små kalvar.
Det var trevligt att sitta och lyssna på deras prat och få träffa Evy för hon är lite som en mormor för mig eftersom jag inte har någon. Hon är syster till min mormor och moster till mamma och min moster.

När vi kom hem bytte jag om och sedan åkte jag iväg på träning.

Nu måste jag rusa.....

dagarna 2

Hej. Inte mycket skrivet nu på ett tag men jag har haft fullt upp. Igår åkte jag, syster och farmor på ixo house. Sedan när jag kom hem var det middag och sedan skulle jag packa till matchen. 17.30 åkte jag till krokom för att spela matchen, vill inte tala om hur det gick...

Efter matchen gick jag och Erika upp till Erika och fikade lite, tog en dusch och fixade oss.
Sedan cyklade vi fort som fan till Sara för hon hade fest, det var trevligt men jag blev inte kvar där så värst jätte länge.

Min syster kom och hämtade mig och vi skjutsade hem Patrik också.  På vägen hem körde vi över en och annan groda och nån liten råtta också tror jag. Vi såg även ett par ugglor och det kryllade verkligen med grodor på vägen... ÄCKLIGT!!!!

Idag har jag varit ute med mamma och hunden. Vi åkte till Moffa ett tag också och kollade hur han mådde och det verkade bra. Han gav oss lite fisk så vi ska väl röka några fiskar, koka åt katterna och äta själv såklart.
Snart åker vi till någon resturang som har wienerschnitzel.



heeey

Fick kräftor till middag igår. Mummsigt!!
Det var en trevlig kväll och jag ska väl gå upp på byhuset någon dag och ta lite fika.

Idag har jag varit på ixo och snart är det match.
Sedan ska jag följa erika hem och sedan går vi till Sara.

hoppsan

Hej. Idag har jag varit på stan och letat efter innebandyklubba och skor. Jag hittade ingen innebandyklubba men det blev ett par skor. Jag ska bara gå in dom innan jag börjar använda dom på träningar och sådant.

Snart ska jag cykla upp till byhuset, är bjuden på personalfest med middag och sånt. Det blir nog najs!

ps. Smulan vispade till Chessi så nu blöder han lite på nosen, men man ska inte gå för nära någon som inte gillar hundar.

BYEBYEBYEBYE

hopp

Hej. Nu har jag ätit middag, det blev flygande jacob.
Tänker strax göra lite efterrätt, ananaspaj vore ju gott.

Nu sitter jag och beställer lite smycken från en engelsk sida, kanske visar vad jag köpte sedan när dom kommer hit.
Ett feting najs halsband i alla fall. Hahaha!!

regnobararegn

Hej. Imorse när jag vaknade hade jag megaont i magen, jag skulle ta en ipren men det gick inte så bra. När jag lagt tabletten i munnen så kunde jag inte svälja hur mycket jag än försökte. Så jag har gått omkring med magont hela dagen men det börjar bli bättre nu. Det är ju smutt!!!

Det är ett jättekonstigt regn ute just nu.
Istället för jättemånga små droppar så är det få men jättestora droppar.
Dom gör typ ont att få på sig så jag trodde att det haglade men det gör det inte.


Jag tycker att gubbe nr 2 ser ut som en pingvin i annsiktet. HAHA!!!


sooova

Godkväll. Nu ska jag släpa mig till sängen för att hitta en bra tidning att läsa och sedan ska jag sova efter att jag läst ett tag. Fast jag måste ju borsta tänderna och sånt innan.

Nattinatti

boring

Det känns skönt att vara ledig imorgon.
Men jag kommer ändå att vakna vid tio tiden, för det gör jag nästan varje dag.

Blääää vad det ärtråkigt just nu!!!!!

kjhgjhgskldg

Nu har jag ätit middag och vill inte äta något mer på ett tag nu.
Men jag har hört att man ska äta något sött på maten så jag funderar på att ta en ruta choklad, antingen vit choklad eller en med frukt och nötter. Vilken smakar godast??

Just nu funderar jag på vad dumma saker folk kan säga egentligen även fast dom kanske inte menar det, som nyss tyckte en att jag var dum i huvudet för att jag inte kunde säga vilken av två tröjor som passade bäst till byxorna.
Jag tyckte ju att båda tröjorna passade lika bra. Det finns ju inte bara en tröja här i världen som passar just till ett par byxor, eller?? Jag tycker inte det i alla fall. Jag tar åt mig sånt där ganska lätt och tror inte riktigt på om dom säger att dom skojar när dom ser hur jag tar det. Ibland tror jag att dom menar allvar, att jag faktiskt är dum i huvudet.



Men nu ska jag tänka gladare tankar...
till exempel så börjar skolan snart och det ska bli sköj!!!



tid för mat

Hej. Nu är jag hemma från jobbet och det var min sista jobbdag genom komunen, men det kanske blir någon fler dag till veckan ifall dom behöver hjälp. Det är även personalfest på måndag men jag vet inte om jag kan gå på den eftersom jag har träning då också.

Nu sitter jag och läser lite bloggar och min kära syster gör mat till mig, det är så snällt av henne men då blir det jag som får diska efteråt. Men jag är ju ganska van att diska nu så det borde ju gå bra. Hahaha!


så här ser nog maten ut idag. gött!

dröm en dröm om verkligheten

Vaken som vanligt vid denna tid.
Ska jobba om ungefär en timme, det är min sista jobbdag faktiskt. Härligt!

inatt drömde jag att jag spelade innebandy med massa andra människor och det var inte sånna som spelar innebandy utan sånna som inte sportar alls. Det var jättekonstigt men mitt lag vann ändå.
Det var typ massa från min gamla skola som var med och ojojoj... Det var konstigt i alla fall!!!

Jag drömde nog den drömmen eftersom jag kollade på innebandyklubbor igår.
Jag vill ju ha den jag hittade igår, men innan jag köper den så ska jag kolla vad dom har att erbjuda på sportaffärerna i stan. Jag vill ha nått som ingen annan har.




sova

Nattinatti..
Nu blir det sängen för min del.


onödiga problem

Hola! Nu sitter jag och checkar innebandyklubbor eftersom jag ska köpa en ny men jag vet inte vilken.
Har hittat en coooooooool för 1100kr och det kan bli den, det beror på om mamma och pappa är villiga att betala.
Gud vilka problem man har egentligen...

Jag och erika satt nyss och pratade om hur jobbigt vi har det här i sverige.
Vi har så många ilandsproblem och det är jättejobbigt.
tillexempel så tycker jag att det är jobbigt att välja vad man ska äta till middag. Tänk på barnen i afrika de har inte ens något att välja mellan. De får ta det som finns om det ens finns något. Huvvaligen, vad är det för fel på världen?

tallrik

Hej. Nu är jag hemma från jobbet, eller det har jag ju varit i tre timmar nu.
Jag har hjälpt min syster att plocka fram fiskespön, gräva efter mask och sedan hjläpte jag pappa att göra middag. Det blev en god kasslersallad!

Efter maten plockade jag upp det nya porslinet och tog bort det gamla så nu har vi fint porslin igen.
Det andra var väl också fint men det nya är mycket finare tycker jag. Svarta tallrikar som är lite fyrkantiga sådär. Hahah!!

working 12 to 17

Hej. Nu sitter jag här redo för en ny arbetsdag, jag får hoppa in extra eftersom en annan tjej är sjuk och det är ju najs för mig men kanske inte för henne. Jag får ju lite mer pengar och det kan ju alltid behövas.
Imorgon är min sista jobbdag sen ska jag bara skicka in mina papper så att jag får lönen.
Fast man vet ju aldrig  om dom behöver mer extra hjälp, i såfall tar jag ju det.

Skriver igen när jag kommer hem
Tjarååå :)

Tanterna kallar en för tant

Drar på träning om tio minuter, det ska bli riktigt skönt att röra på sig.
Skriver nog igen när jag kommer hem. Hade inte trott att jag skulle hinna nu men vi blev klar på jobbet så pass tidigt så jag hann ändå. Gött!!!

Idag på jobbet blev jag kallad för tant!!!!
Även att det var en TANT som kallade mig det, ser jag verkligen så gammal ut???
Det är hemskt hur vuxna beter sig nu för tiden.

Majong

Nu sitter jag och spelar majong. Jag vet inte varför men det är ganska kul


Jag tar oftast denna figur, katten!!!

extra jobb

Godmorgon. Nu har jag varit vaken i en timme, jag har hunnit klä på mig, fixa mig, ätit frukost och nu sitter jag här.
Jag ska snart gå ut och hämta cykeln för jag ska cykla upp till jobbet och jobba lite extra, tjockt najs!
Pengar är ju alltid bra att ha liksom.

När jag kommer hem ska jag äta middag och sedan bär det av mot krokom, har innebandy träning idag.
Kommer alltså inte hinna skriva något förns lite senare ikväll, men det får man leva med.




red planet

Hej. Idag klev jag upp, åt frukost, fixade mig, gick runt och såg ut som en tant med höftproblem och sedan åkte jag till Madeleine. Vi gick på stan och jag köpte lite nagelprylar, torrschampoo, kavaj, randig tröja och ansiktsmask.
Det blev en hel del idag gemfört med vad det brukar bli. Hahaha!

Nu sitter jag i min ensamhet och tänker på framtiden som inte blir så lång eftersom jorden kommer gå under 2012.
Jag tror faktiskt på det där med att nån röd planet kommer krocka med jorden och allt liv dör.
Är det ingen annan som tror på skiten?

likisar = tråkigt

Nu är träningen avklarad, det var riktigt skönt faktiskt.
Sitter och kollar på csi efter en behövlig och härlig dusch.

Imorgon ska jag vara med Madeleine, vi ska nog ta en buss in till staden och där får vi se om det blir något köpt.
Jag brukar ju inte hitta så mycket när jag går på stan och eftersom det är en väldigt liten stad har alla typ samma saker och det tycker jag är jättetråkigt. Men någonting borde jag ju hitta.

träning

Snart är det träning och det ska bli skönt hoppas jag i alla fall.
Fast mina lår värker men man ska ju träna bort träningsvärk, eller visst är det så??

Jag ska åka med Ida och Sara, tjockt najs.

PAJ

Nu har jag bakat en äppelpaj, hoppas den blir god.

ondska

Goddag. Igår var första innebandyträningen sen i vår nångång. Det kändes förjävla härligt ändå.
Vi hade fyspass och jag som inte sprungit på hela jävla sommaren orkade mer än jag trodde, tjockt najs!
Men idag känns det lite i låren men det är bara gött. Ikväll blir det träning igen men då är vi inomhus och lirar bandy, även att jag måste använda faders klubba eftersom min gick sönder. BLÄÄÄÄ, den suger verkligen!!

När jag vaknade imorse var det finväder men nu börjar det bli kallare och lite grått, men hoppas det inte blir något regn i alla fall. Jag har städat lite och sen ska jag bädda sängen för alla sängkläder är ute på vädring. Sen ska jag kanske springa in och skrika på min systers rum så att hon och Sara vaknar. Fast det känns så taskigt, men ändå roligt. MOHAHAHA!!!


nattinatti

Nu blir det natten för min del.

Nattinatti :)

farmor

Idag har jag gått omkring med sovkläderna hela dagen, men sen blev jag less och tog en dusch! men nu sitter jag i nya sovkläder och väntar på att klockan ska dra iväg så att jag kan sova.
För vet ni vad? imorgon blir det dollar store!!!! Farmor har aldrig varit där så vi tänkte dra dit henne och jag tror att hon skulle trivas bra där faktiskt. Hahaha, förra gången hon var här uppe så gick hon och mamma på ixo och då var dom där i typ 3 timmar. Mamma blev nog ganska less, hahaha!!

yran kanske

Godmorgon eller kanske goddag! Nu har jag i alla fall vaknat och det var tjockt najs igår, eller det har det varit alla tre kvällar. Stod längst fram på hoffmaestro och tog på alla bandmedlemmars händer. Dom var sjukt bra och Teddybears var också grymt bra.






RSS 2.0