cupen

Oj, nu har jag inte skrivit på fem dagar men jag har varit på en innebandycup i Falun så jag har inte haft någon tillgång till någon dator. Det gick i alla fall rätt bra på cupen och vi var jättenära att komma till semifinal men det sket sig totalt, men vi hade roligt ändå och bodde i stugor och kollade på jättemycket innebandy. Vi kom hem vid ungefär ett i natt och jag är ganska trött men jag ska lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar med hela veckan.

Nu ska jag kolla på en inspelning från ensam mamma söker.

packning är svårt.

Hej. Nu har moffa åkt hem, men det var ganska länge sedan, jag fick lite pengar av honom också och det är ju alltid roligt. Vi åt mat och jag bakade en kladdkaka med nougatöverdrag som vi åt till efterrätt och alla tyckte att den var god och det tyckte även jag. Hihahiha!

Jag hade ju tänkt baka muffins och packa idag eftersom jag åker till Falun på fredag men självklart så glömde jag bort det så då får jag väl stressa med det imorgon. Jag kommer bli på jättedåligt humör som jag oftast blir när jag ska packa bara en kväll innan man åker någonstans, och jag kommer säkert glömma något viktigt. Fast jag struntar nog i att baka muffins så får jag lite mer tid till att packa.

Här får ni en höstbild så här nu till hösten. Jag tror att det är Ida som har tagit den


Nu ska jag gå och sova så att jag orkar med morgondagen. Nattinatti!

16.24



Chillirillar med Ida! Moffa kommer hit sen, då ska vi äta middag och sånt gött.

Falun

Hej. Nu har jag kommit hem från träningen och har även hunnit fika och duscha. Träningen var ganska slö, jag vet inte varför men alla var trött och seg och det var väl lite tråkigt men så är det ibland. Men på fredag åker vi mot falun och då ska vi inte slöa. Vi ska göra så gott vi kan. Hihi!

Nu sitter jag och kollar på inspelade pogram av idol och det är ju typ bara nu det är roligt, sen när det börjar på riktigt så är det inte lika roligt längre. Det blir ju så seriöst då och det kommer inga människor som skämmer ut sig inför mer än halva sverige.


Ida och Lina

Hola. Nu ska jag gå och byta om till träningen och sen ska Ida och Lina skjutsa mig. Snälla dom är!

inte facebooks fel

Hej. Nu har jag ätit middag och kommit på att det är pappa som gjort något med datan så att det blir smileisar på facebook. Jag måste helt enkelt köpa en egen dator för att slippa dom där fula smileisarna. Aja, får väl titta efter en bra men billig dator då.

fula smile

Halloj. Nu är jag hemma efter en lång dag på skolan. Eller den kanske inte var så lång, det kändes nog bara så. Vi kollade i alla fall på den där samesaken och det kanske var det som gjorde att dagen kändes längre. Aja, det är ju inget mot måndagar i alla fall.

Nu när jag kom hem så upptäckte jag att dom har förstört facebook med massa fula smileisar som absolut inte borde vara där. Jag tycker dom var jättefula, men det kanske bara är jag som tycker det. Fy fan säger jag bara!

Ikväll har jag träning och då ska jag inviga min nya klubba som säkert kommer vara jättebra, haha.

idol

Hejsan. Nu sitter jag och kollar på inspelade pogram av idol och tycker att vissa människor är ganska knäppa och fattar inte hur dom vill skämma ut sig så mycket som dom gör. Usch!

Just nu är jag ganska trött så jag funderar på att gå och sova eftersom jag börjar 08.00 imorgon. Vi ska vara uppe i bageriet och göra formar till mazariner men sen hinner vi inte så mycket eftersom vi ska kolla på den där samesaken vid 10 tiden. Undrar hur det kommer bli då?!





KIB

Hej. Nu har jag kommit hem från skolan och jag ska snart iväg på träning. Ida ska skjutsa mig och leka med Sara medans jag tränar, hon är så snäll ibland! Imorgon har jag också träning och då ska jag inviga min nya klubba och det ska bli roligt. Sen har jag träning på torsdag och på fredagmorgon åker vi till Falun.

Imorgon på skolan så ska vi kolla på någon samesak i Aulan och det var bara Sanna som såg fram emot det, haha. Men det kan nog bli kul, vad vet jag? ingenting, och det får jag väl reda på imorgon om inte annat.

kladdkaka

Hej. Nu håller jag på att baka en kladdkaka med nougatöverdrag, hoppas den blir mummsig!

Lakegos

Sitter på golvet och gosar med Lake som ligger i soffan och sussar. Han är så söt!!!

choklad

Nu har vi ätit klart, men jag funderar fortfarande på någon efterrätt men jag vet inte vad. Kanske en helt vanlig kladdkaka eller nått annat med choklad. Jag älskar choklad fast den får inte vara för mörk!

Imorgon börjar jag klockan 8 och då ska vi vara uppe i bageriet och förhoppningsvis baka. Jag hoppas också att mina bagarbyxor har kommit så att jag slipper använda några från låneskåpet. En sak jag inte gillar med måndagar är att dagen är så lång. Vi börjar 08.00 och slutar 16.20 och jag hinner inte komma till skolan till 8 och jag hinnner inte med min buss hem heller. Det suger att bo på landet när det bara går en buss in på morgonen och en hem på eftermiddagen.

rubrik?

Hejsan. Idag har jag vari och köpt min innebandyklubba och sen har jag städat mitt rum och toaletten. Jag har även plockat lite svartvinbär och sen kanske jag ska göra någon god efterrätt för nyss åt vi förätt, sallad med tomater, rödlök och halloumi. Snart ska vi äta lax med någon god sås och kanske pottis, jag vet inte riktigt. Det behövs en god efterrätt efter det känner jag.

Nu tänkte jag visa min nya innebandyklubba.





natt

Nu säger jag godnatt.

innebandy

Nu sitter jag i soffan och myser med Lake och Coldplay. Vi ska nog gå och lägga oss snart för jag är jättetrött och vill sova så mycket som möjligt eftersom jag åker till Falun på fredag. I Falun ska vi spela sportnik cup i innebandy, det ska bli riktigt roligt hoppas jag i alla fall. 

Men jag har ju glömt att berätta hur matchen mot IBFF gick. Vi vann i alla fall med 10-9 och jag gjorde ett mål och ett ass. Det vra riktigt skönt att vinna och kul att se hur sura dom såg ut när slutsignalen hade gått. Jag har även ont i höften efter matchen eftersom jag landade på när jag ramlade. Men det går nog över snart tror jag!

trött

Hej. Marängerna var väldigt goda och jag har fortfarande en kvar men den ska jag spara tills imorgon. Jag gick och la mig för att vila när jag hade suttit här ett tag och jag somnade såklart och sov i ungefär 2 timmar. Jag vaknade av att mamma sa att det var mat och jag är fortfarande jätteseg, men imorgon får jag sova ut ordentligt.

Nu ska jag äta lite daimglass och kolla på tv. Sen ska jag kanske gå och sova, får se hur trött jag blir.


igår och idag

Hejsan. Nu var det ett litet tag sedan jag skrev sist. Men jag hade inte tid igår, först på morgonen har jag aldrig tid att skriva, sen var det skola och efter skolan så åkte jag, Amanda och Linnéa till torvalla där jag och amanda hoppade av för att handla mat till kvällen. Vi handlade medans Linnéa var hemma och duschade och sedan gick vi hem till henne och umgicks. Efter någon timme kom Olivia och Elin så då lagade vi mat och sedan gick vi hem till Sanna där ungefär hela klassen var. Det var en rolig och trevlig kväll med klassen men nu är jag väldigt trött.

Idag har jag varit på stan med mamma och vi skulle kolla på innebandyklubbor men vi kollade även på skor och kläder. Jag köpte ett par skor och la undan en innebandyklubba som jag ska hämta imorgon. Och nu sitter jag hemma och funderar på att ta en maräng med algrens bilar i. Jag undrar om dom är goda.


match 20.00

Halloj. Nu drar jag på match, hoppas vi vinner!!

super nintendo

Hejsan. Igår blev det inget skrivet men jag hade fullt upp, först var det skola och sen när jag kome hem vid fem så var det middag och efter den så skulle jag baka kakor tills på fredag men då tvingade mamma mig att spela två omgångar yatzy med henne. Men jag fattar inte varför hon ville det, hon förlora ju bara. Men sen bakade jag i alla fall mina kakor och sen kollade jag på Halv åtta hos mig och efter det så orkade jag helt enkelt inte starta datorn. Det blev en datafri dag igår men det är ju aldrig fel.

Nu har jag peppat inför matchen ikväll med lite mariospel som jag spelar på vårat gamla super nintendo. Det var ganska tråkigt eftersom jag kan alla banor utantill. Men det var ändå ganska kul. Haha!!


bild från google.

men nu måste jag gå och äta mat så att jag inte får håll på matchen.

Meteorit

Hejsan. Nyss kom jag hem från krokom där jag spelade en innebandy match mot JIB. Nån tjej i det laget vägrade tacka mig för matchen men jag vet inte vraför. Jag tycker sånt är lite löjligt!!

När jag och mamma for hem från matchen så såg vi en metiorit, det var ganska häftigt att se en sådan på så nära håll. Den brann i blått och var jättefin men när den började närma sig marken så slocknade den helt plötsligt.


den såg ungefär ut så här förutom att den var mer blå.

Imorgon börjar jag 10.10 och slutar 14.25 och då ska jag åka ner på stan och köpa lite nya, varma kläder och jag ska även kolla på skor och sedan innebandyklubbor. Men nu ska jag kolla på en inspelning av Halv åtta hos mig. Jag tycker det pogramet är jättebra faktiskt. Hihi!

varför?

varför sitter jag här? jag går och lägger mig nu!!

Törners

Halloj. Nu har jag varit på träning, blev faktiskt piggare efter än innan. Knasigt! När jag kom hem så åt vi frallorna jag tog hem från skolan idag och dom var jättegoda eller rättare sagt den var jättegod, jag åt ju bara en. Sparade även en fralla tills imorgon så jag får en mumsig macka till frukost.

Imorgon ska vi på studiebesök till Törners, det ska bli intressant.

bild från google.

sommar

Hejsan. Igår gjorde ju jag chokladfondant men dom måste ha skrivit fel på receptet, den skulle vara i ugnen 5 - 6 minuter så jag tog ut den och lät den svalna ett tag men sen när jag skulle vända upp en av fyra så var den ju inte gräddad alls. Så jag ställde in tre stycken i ugnen igen och slängde den goda smeten på tallriken för att jag blev så arg. När jag sedan tog ut fondanten nästa gång så hade den ju stelnat för mycket men den blev god ändå med lite vaniljgrädde till. Nästa gång ska jag lyckas helt och hållet!

Idag tog jag med mig nybakta små franskor hem efter skolan, familjen blev glad så dom ska vi väl mumsa i senare ikväll. Snart ska jag på träning, fyspass och det känner jag absolut inte för just nu men det får väl gå. Hade även idrott sista lektionen idag och då spelade vi lacross eller vad det heter, det var roligt förutom att jag var så dålig på att ta emot bollen. Hahaha!

Här får ni en sommarbild som min syster har tagit.


Ps. vädret är toppen idag.

kitchen aid

Nu har vi förvällt all svamp och nu sitter jag och kollar på Leila bakar och jag blir alltid lika avundsjuk på henne, hon har alltid olika färger på sina kitchen aid när hon bakar. Jag vill också ha en sån och ska köpa en när jag flyttar hemifrån. Jag vill antingen ha en blå, grön eller röd. Vilken tycker ni ser finast ut?






bilderna kommer från google

chokladfondant

Jag har fortfarande inte gjort någon 5 minuters kola men jag kanske skippar det och gör chokladfondant till efterrätt istället men det beror ju på vad Ida vill göra om hon ens vill göra något med mig.


bild från google

kola

Hej. Nu har jag varit ute i skogen några timmar och plockat svamp. Det fanns typ hur mycket som helst och sen när hittade vi några jättefina hallonbuskar som mamma ska gå till imorgon och plocka någon hink med hallon. Nu steker vi lite svamp för att äta på macka men jag vill inte ha för jag tycker inte att svamp är så gott. Jag tänker nog göra lite 5 minuters kola istället, mycket godare!

kollar kollar o kollar

Hej. Nu sitter jag och kollar på djävulen bär prada. Eller kollar och kollar jag kollar mer på datan än vad jagg kollar på tvn. Nu blev det mycket kollar här, eller vad tycker ni som kollar på min blogg? haha!



svamp

Hej. Nu sitter jag och läser lite bloggar. När jag kollade upp hade det helt plötsligt kommit fram en liten godisskål på bordet, och det är ju aldrig fel tycker jag. Fast när man har ätit godiset då blir man sur på sig själv för att man inte tänkt äta så mycket egentligen.

Imorgon ska jag städa ugnen åt mamma eftersom det är jag som sölat i den. Sen ska jag kanske gå ut i skogen och plocka lite svamp. Det är faktiskt mysigt att plocka svamp tycker jag, förutom om det är en massa kryp och sånt där man plockar. Men imorgon blir det nog plockning av fårticka och blodriska.


svamp

Hej. Nu sitter jag och läser lite bloggar. När jag kollade upp hade det helt plötsligt kommit fram en liten godisskål på bordet, och det är ju aldrig fel tycker jag. Fast när man har ätit godiset då blir man sur på sig själv för att man inte tänkt äta så mycket egentligen.

Imorgon ska jag städa ugnen åt mamma eftersom det är jag som sölat i den. Sen ska jag kanske gå ut i skogen och plocka lite svamp. Det är faktiskt mysigt att plocka svamp tycker jag, förutom om det är en massa kryp och sånt där man plockar. Men imorgon blir det nog plockning av fårticka och blodriska.


en dag i skogen

Nu har jag nyss kommit hem efter en promenad i skogen. Hittade lite ätliga svampar och klev i ett och annat surhål, men det får man leva med. Ett tag kändes det som att jag var i djungeln, det var en bäck som pårla, en fågel som lät som en papegoja och skogen var som det ser ut i en djungel.

Men nu är jag hemma och ganska törstigt så jag ska väl ta mig något att dricka.

bye

Nu slänger jag mig i duschen. Bye bye!

min morgon

God morgon. Jag är fortfarande trött och vill sova men det var ju en liten katt som kom in till mig och jamade så jag inte kunde sova mer. Hon ville tydligen gå ut och ingen annan i huset var vaken och det var lite konstigt. Mamma jobbar i och för sig men jag trodde inte att pappa skulle sova men det gjorde han. Och han vaknade precis för att han tyckte det lät som en elefant i huset och det var tydligen jag.

Nu ska jag gå och göra lite frukost och sedan ska jag starta en tvättmaskin, duscha och kanske städa lite på mitt rum. Jag får se hur det blir med det, det är ju ganska tråkigt så jag är inte direkt på humör för det.

eftersom ja...

Eftersom jag ändå inte gör någonting så går jag och lägger mig nu. Nattinatti!

äppelkaka

Hejsan. Jag bakade en äppelkaka till efterätt idag. Mina föräldrar kommer bli feta om jag ska baka varenda helg, stackarna. Att jag blir det visste jag ju redan men jag kan ju inte göda dom bara för att jag går på livsmedel.
Äppelkakan blev god med lite glass till.

katthund

Hejhopp. Jag har tråkigt så jag ritade lite på paint. Söta va?


kläder är inte min grej

Nästa vecka SKA jag köpa lite nya kläder och dom ska vara varma eftersom det typ är höst nu. Jag har kollat på kläder denna vecka men jag har inte köpt något och jag vet fan inte varför. Det känns jätte surt för jag har kollat på kläder som jag tycker är fina och varma men jag har tänkt att jag kan köpa dom någon annan dag. Tänk om dom skulle ta slut då? vad skulle jag göra då? Jag skulle typ bli jättearg på mig själv och klaga på att jag inte köpte dom första gången jag såg dom. Så var det förra året med en mysig trjöa på monki och jag ångrar än idag att jag inte bestämde mig att köpa den förns den var slut. Sorgligt!

Aja nog pratat om det.

öga mot öga

Hejsan. Nu är jag hemma från skolan eller det har jag varit ett bra tag men jag fikade lite, spleade två omgångar yatzy med mamma och sen satt jag och surade ett tag för att jag förlorade. Men nu är jag glad igen, haha!

Idag så har jag gjort tårtdekorationer, haft lunch, engelska och sedan slutade vi och då tog jag en buss ner till stan där min syster väntade. Vi åkte till Valla för att handla åt mamma och då blev vi tydligen bjuden på en snickers, tack lilla mamma du är så snäll. Aja, hon lär ju ändå inte läsa detta men Ida kanske gör det så då kan hon ju säga tack till mamma själv för jag har redan sagt tack till henne, öga mot öga.


godnatt

Nu har jag ätit middag, spelat yatzy, nått annat spel och sen har jag suttit och läst bloggar i typ 2 ttimmar eller nått. Och nu märkte jag att klockan är 22.05 så då går jag och lägger mig nu. Nattinatti!

18 karat gold

Hej. idag på skolan hade vi ett uppdrag att kolla olika mjölsorter och vilket spannmål de var gjorda av så vi hoppade på bussen och åkte ner till stan. Innan vi gjorde uppdraget så gick vi på tacobaren och åt ochh sedan efter uppdraget så gick vi omkring inne på h&m och kollade på bebiskläder och dom var jättegulliga. Sen åkte vi upp till pc igen och då hade vi engelska och sen slutade vi så då åkte jag ner till stan igen och gick till swedbank för att ta ut min lön från sommarjobbet. Jag satt och väntade på min tur i ungefär 30 minuter, segt!

Nu ska jag snart äta..

sovgott

Nej nu går jag och lägger mig. Nattinatti!

time out

Hej och hå, vad står på? Inte mycket, sitter och tittar på time out just nu och innan det kollade jag på fångarna på fortet där handbollslaget vann. Dom fick ihop typ över 52 tusen eller nått sånt.

Imorgon börjar jag 08.50 och då ska jag åka med pappa till skolan och det är ju bra för då har jag två åk på busskortet kvar sen när jag ska hem. Slutar ju 15.00 och min buss går 16.40 så om jag inte skulle ha två åk hade jag behövt betala för ena bussåket eftersom jag tar en buss från pc och sedan byter jag till en annan som går till dödön. Imorgon ska jag i alla fall se om jag hittar lite nya kläder nu när det närmar sig höst.

onsdag

Hej. Idag började jag 10.10 men kom till skolan typ 09.20 så jag fick vänta ett tag innan alla andra i min klass kom till skolan. Men dom kom till slut och då hade vi svenska med Britta. Vi skulle intervjua varandra om något man kan mycket om så jag intervjuade Karolina om snowboard. Sedan skulle vi skriva som ett pm på det. Sedan hade vi en massa andra lektioner och lunchen var inte så god för makaronerna i soppan var jättemjuka så dom typ smälte bort i munnen. Vi åt lite messmörsmackor istället.

Efter skolan åkte jag ner till stan och var där tills Ida ringde och då åkte vi till krokom för jag skulle på hälsocentralen och ta något prov och sedan skulle jag på swedbank men dom hade inte öppet. När vi åkte hem så plockade vi upp en liftare (mamma) som var ute och gick. Väl hemma tog jag mig en tunnbrödmacka med skinka och nu gör jag inte så mycket. Bara sitter här och degar.

RSS 2.0