Red riding hood

Igår följde jag med Fanny på bio, vi såg Red riding hood och jag tycker att den var bra. Hade dock förväntat mig lite mer dödande av den där varulven men så var inte fallet. Haahaha! Efter bion åkte vi hem till fanny och lyssnade på musik och pratade en massa gamla roliga minnen, efter ett tag somnade Fanny och började prata i sömnen så då somnade jag också efter ett tag. Imorse klev vi upp och åt frukost och sen satt vi ute på altan och lyssnade på musik och gosade med katten. Nu sitter jag hemma igen och gosar med Lake, lyssnar på musik och skriver med lite folk.

promenad

Går ut på en promenad, stannar nere på sjön för en fika och går sedan vidare. Myssss!

Lake

Har kommit hem från sjön och det var riktigt varmt och mysigt. Kastade sten tills jag fick ont i huvudet och åt en massa fika. Myssss!! Nu halvliggr jag i sängen och gosar lite med Lake och lyssnar på musik. Idag står grillning på menyn och det luktar faktiskt grill här, så maten är nog klar när som helst. Gott!

fika på sjön

Snart åker jag in mot Rusta för att se hur det går för min syster när hon jobbar, ska även kolla på insynsskydd och kanske köpa min favoritglass. Sen åker jag hem och packar ner lite fika i en väska och går ner till sjön och myser. Kanske blir några kolbullar också, om jag har tur!

sooool

Njuter av solen och fåglarnas sång. Snart bär det av ner till sjön för lite mys, kanske blir ett dopp också?! vem vet? Hahaha!

påsk

Vaknade och såg en liten påskpåse stå bredvid sängen, självklart kunde jag inte somna om eftersom jag blev nyfiken på vad den innehöll. Massa godis, kosing och en trisslott som jag vann tjugofem kronor på. Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart gå och äta frukost, sen ska jag nog baka något gott som vi ska ha med oss ner på sjön. Myssss!

min söta

Startade lovet med att städa på rummet, kan ju inte ha det hur stökigt som helst. Sen tog jag en dusch och nu gosar jag med en av världens sötaste katter och lyssnar på lite musik.

påsklov

Sitter och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska göra nu när det äntligen blivit lov. Det känns riktigt skönt i alla fall och dagen på skolan var ganska slapp, vi fick en massa godis av Britta och Leif. Plus att vi sprang omkring och letade efter gömda påskägg som dom lagt ut på skolan, men vi hittade inte ett enda. Tråkigt!
Bjuder på en bild idag.

seg dag

Dagen har varit väldigt seg, började tio i tio och slutade tre och då gick jag omkrig på stan tills bussen gick hem tjugo i fyra. Jobbigt!! Att gå på stan är det värsta jag vet, det är hur tråkigt som helst och jag hittar aldrig någonting att köpa. Enda gångerna jag hittar mer än en sak att köpa är när jag går med min syster, knasigt! Nu sitter jag i alla fall hemma och lyssnar på musik och är en aning hungrig. Bättre det än att gå omkring på stan i alla fall..

Math

Har precis blivit spöad på "Bumper stars" av min syster. Men hon är ju ett spelfreak tydligen så det var ju inte så konstigt. Känns bra att hon fick den benämningen i alla fall. Hahaha! Snart ska jag snart gå och borsta tänderna och göra mig redo för att sova, är faktiskt en aning trött. Höll nästan på att somna på mattelektionen när vi hade någon genomgång.

Twister

Dagen har spenderats med bra människor, vi stekte i solen ett tag, planerdae valborg och sjöng. Jag skippade idrotten och åkte med min syster hem, vi stannade och köpte oss en glass. Väl hemma la jag mig och kollade på film, halvsov och sen var det middag. Och nu sitte jag här i min ensamhet och lyssnar på musik och chattar med Elin. Skojskoj!

27 dresses

Möblerade om på mitt rum idag och det blev faktiskt mycket bättre än innan och det fick jag höra ett antal gånger från mamma och Ida. Men det känns ju kul att dom också tycker det! Nu ska jag kolla på "27 dresses" och kanske somna i soffan. heheh!

drömde en dröm

Drömde inatt att min garderob var full av underbara klänningar och att vi skulle åka utomlands så jag packade ner de allra finaste klänningarna i resväskan, sen kom katten och väckte mig. Suck! Nu håller jag på att städa rummet och sen kanske jag städar garderoben också.

letar katt

Letar efter kattungar men ingen verkar ha några som är klara för leverans! Kanske får ringa till kattklubben och fråga om dom har fått några kattungar. Jaja, får väl se hur det blir med det där.

jaha!!

Lyssnar på musik, äter lite godis och skriver en massa fjant med Elin. Skoj! Helt plötsligt när jag åt på en hård godis så lossnade en bracket från min tandställning så nu måste jag väl gå till tandläkaren imorgon...
Bracket!!

"fuck. bomb"

Bombhot i Krokom, säkert någon liten unge som haft riktigt tråkigt och gör något så dumt som att skriva "fuck. bomb" på en låda och ställa utanför polisstationen i Krokom. Om det inte är något seriöst vilket jag tror att det inte är så undrar jag hur dum man får vara? Tänk vilka konsikvenser detta ger?! Jaja, vi har ju varit med om det i Östersund flera gånger.
Krokoms "centrum" är just nu avspärrat!!!

kittens

Letar efter kattungar på blocket, tänkte nämligen köpa en till moffa när han fyller år!!

smärta

Har en smula ont i huvudet, är sugen på tårta och ska snart åka iväg på innebandymöte. När jag kommer hem från mötet så får jag nog lite tårta eftersom paaaaaapi fyller år idag, köpte åtta chokladbeskvier till honom från bageriet och det var till och med jag som hade gjort dem. Hehehe!

now or tomorrow?

Smulan myser bakom datorn och äger "nääääähh", jag lyssnar på musik och funderar på att ta en dusch. Kanske hoppar det nu och tar det imorgonbitti istället, känns som att man blir så mycket piggare då!! Hoppas jag har rätt, därför borde jag gå och lägga mig nu så att jag orkar kliva upp imorgon. Nattinatti!
Bild från lördagens trip till Svenstavik!!

Svenstavik

Igår blev det en heldag med mamma, moster och Ida. Vi tog en biltur till Svenstavik och shoppade på dollarstore, sen åkte vi runt och kollade på en massa ställen som väckte gamla minnen för mamma och moster. När vi kom hem stod pappa och lagade tacopaj, den var mumma!! Som efterrätt blev det vit chokladmousse med hallon. Vi spelade även en omgång "med andra ord" och jag och Ida vann, vi körde syskonen mot syskonen.
Just nu sitter jag och lyssnar på Shindown och funderar på om jag ska städa lite på rummet eller inte, det känns en aning jobbigt faktiskt!!

Vatten

Igår följde Elin med mig hem, vi retade Ida, gosade med katterna, kollade på "Dumma mej", åt polly och chokladbollar. Det var en trevlig kväll helt enkelt. Imorse vaknade vi båda med huvudvärk och under dagen har det inte blivit bättre, snarare lite värre plus att jag fått halsbränna. Så nu ska jag stänga ner datorn och dricka 100 000 liter vatten!

kladdig kladdkaka med daim

Kladdkakan blev kladdig och god, dock så insåg vi att det inte fanns någon grädde hemma och det var ju synd. Hade ju varit ännu godare med det! Nu sitter jag och lyssnar på musik och spelar spel mot elin på msn, skojsigt.

Kött

Hungern är borta och kladdkakan står i ugnen. Gjorde en helt vanlig kladdkaka med daim på, gottigottgott! Nu ska jag läsa om kött till morgondagens lektion med Leif, inte så kul men det måste ju göras. Jaja!!

jobbigt

Sitter i sängen, lyssnar på musik, hungrar ihjäl, är sugen på kladdkaka till efterrätt och kliar mig på halsen.

musik & plugg

Stod i butiken idag och det gick riktigt bra. Vi sålde för över tretusenfemhundra på ungefär två timmar och en kvart, det var helt otroligt tyckte våran lärare. Heheh! Nu sitter jag i sängen, lyssnar på musik och ska sätta igång att plugga. Sedan blir det en liten rast som innebär mat och sedan plugg igen. Fin kväll jag har framför mig!! Lake är i alla fall här och gör mig sällskap.

Söööta

Förberedde för butiken imorse, sedan hade vi lunch, engelska och sist av allt idrott. På idrotten had vi rörelse till musik och lärde oss en massa töntiga danser, vilket jag hatar!! Sen kom Ida och hämtade mig och vi åkte hem och gjorde tacos till våra underbara föräldrar. Hahaha! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och myser lite med min sööööta.

Lamm

Har suttit och gjort mina läxor så nu är dom klar, skönt! Har även fikat lite och chattat en massa med Elin som har fått ett litet lamm idag. Gulligt!!!!

middag

Sitter och lyssnar på Shinedown och snart blir det god middag bestående av räkcocktail, oxfilé med potatisgratäng och sås och till efterrätt blir det chokladmousse med chili. Gott!!

Eastern & Musik direkt

Igår var jag på Eastern palace med Elin, Olivia och Tina. Åt buffé som dom har för 99kr hela april istället för 159kr som dom brukar ha. Efter maten gick vi till Storsjöteatern och träffade Patrik, sedan kollade vi på Musik direkt och det var mycket bra. Sedan hände inte så mycket mer!

RSS 2.0