orkeslös

Har sovit ett tag, fått i mig lite mat och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Man kanske ska tvinga mamma att spela lite kort eller yatzy, orkar inte så mycket annat. Så får det bli!!

avslagen cola

Igår fick jag världens magknip som absolut inte ville ge sig så jag åkte hem från Elin och väl hemma så visade det sig att jag fått magsjuka.. Min dag består av avslagen coca cola!!

Elin

Sitter hemma hos Elin på Frösön och hon lagar en massa mat till mig, jag ska duka och sedan hjälpa till med maten. Vi lyssnar på musik och dansar en aning!

Frösön

Har bestämt mig för att skita i städningen och åka till Frösön istället, känns mycket bättre så! Men jag måste i alla fall starta en tvättmaskin så att jag har några byxor att ha imorgon när det är skola och allt.

vaken

Nu har jag vait vaken i cirka två timmar och har inte fått mycket gjort, ätit frukost och ringt för att gratta farmor är vad jag hunnit med hittills. Nu ska jag i alla fall klä på mig och sedan måste jag väl städa..

sova

Sitter och kollar på tv:n med mamma, sen blir det sova. Mysigt!

Enchiladas

Det blev enchiladas till middag idag, mumsigt! Snart ska jag kila iväg för att göra en hallonpaj men jag måste smälta maten en aning innan jag går och gör det. Hehehe!!

så kan det gå

Nyss hemkommen efter en dålig innebandymatch i Krokom, orkar inte ens skriva om den.. Nu ska jag i alla fall gå och duscha, sen äta mat och efter det så ska jag baka den där efterlängtade hallonpajen. Mums!

Musik Direkt

Gårdagen var bra. Först var det en kort dag på skolan, slutade vid tolv. Sedan åkte jag, Elin och Amanda ner till stan för att köpa billjetter till Musik Direkt. Efter det åkte vi hem till Elin och gjorde någon thaimat. Musik Direkt började halv sju så vi åkte in till sex för att möta upp Linnéa som även hon skulle följa med. Det var skoj!

hemkommen

Kom hem från skolan för cirka en halvtimme sedan, dagen har varit bra. Vi lyssnade på någon tant som överlevt förintelsen, pratade med flyktingar, åt god mat (för en gångs skull) och kollade på en skojig show som innehöll allt från mode till handikappade som dansade.

Mångfaldsdagar

Idag var det mångfaldsdag på skolan och det är det imorgon också, det var ganska skoj. Vi fick se en föreläsning med en cp-skadad och testa tre sporter för handikappade, till exempel rullstols basket. Imorgon ska vi höra på en föreläsning om förintelsen och sedan lyssna på invandrare hur de tog sig hit.
Efter skolan var jag med Elin, Tina och Amanda och vi kollade på I rymden finns inga känslor och åt Pasta Carbonara. SKöj!

Moose

Nu är jag hemma från träningen och har precis duschat. Tog en hemmagjord semla innan duschen också och den smakade underbart. Muuuummmmms! Var även någon sekund från att krocka med en fet älg när vi åkte hem från träningen, jag väntade mig bara att bilen skulle börja snurra men inget hände som tur var.

jazz

Är jättetrött idag och höll på att somna på både mattelektionen och någon jazzkonsert vi var på med klassen. Har i alla fall fikat lite så jag är en aning piggare nu och sedan ska jag iväg på innebandy och då lär jag ju bli pigg i knoppen men trött i kroppen. Heheh! Nu ska jag i alla fall kolla om det finns något skoj att titta på på tv4 play.

goooooosa

Hemma från skolan och funderar på att ta ett bad, vore riktigt skönt faktiskt. Bara ligga där, ha en annsiktsmask, läsa en tidning och vara omringad av en massa levande ljus. Mysigt! Kanske blir ett efter maten vem vet, känns i alla fall som om min rygg skulle behöva det.
Nu ska jag kila iväg föra att se vad gubben ovan gör. Gosagosagosa!

najs

Nu har jag ätit lite ananaspaj och ska lägga mig och kolla på film snart. Najsss!

Sunday

De timmar jag varit vaken har bestått av frukost, städning, tovklippning på katten och en aning gooooos! Sen ska jag klä på mig och äta lite ananaspaj, gottgottigottgott!!

skit också.

Mina planer om en underbar hallonpaj gick upp i rök när jag insåg att det inte fanns någon vaniljsås, orkar nämligen inte ställa mig och koka det.... Skit också!!

segern är vår

Jag är hemma från Krokom nu, fast det har jag varit ett tag i alla fall. Blev en skön seger idag, 11-1. Härligthärligt! Nu har jag precis ätit en god middag och ska snart gå och göra en hallonpaj, kan behövas nu efter denna match. Höhö

Paiiiiin

Jag vaknade nyss, skulle egentligen kliva upp 10.30-11.00 men jag orkade inte ligga kvar i sängen för jag har ont i ryggen och vet inte om jag ska ligga på sida, rygg eller mage. Allt gör lika ont!! Idag har jag i alla fall match i Krokom mot Klockarberget, det ska bli skoj och jag hoppas det går bra nu när vi är lite fler folk.

sööööömn

Nu ska jag lägga mig och läsa sedan blir det en lång, härlig, efterlängtad sömn. Härligt!

choklad

Idag slutade jag tio i elva och då tog jag en buss till Mjälle och hälsade på Moffa, sen kom mamma och min moster dit och fikade. Sen har jag varit på Ica Maxi i minst en timme och nu sitter/ligger jag i sängen och äter choklad. Underbart!!

home

Hemkommen från skolan för cirka en timme sedan. Fick sluta tidigare för att några skulle göra prov och andra inte, morgondagen blir även den väldigt kort. Kommer börja vid nio och sluta vid elva, härligt!! Nu sitter jag och kollar på massa olika maträtter och ska kanske göra en matsedel för nästa vecka.

inviduella valen

Idag var det sista dagen att välja sina inviduella val och mina blev: 100 poäng, alternativ häsla och 50 poäng, matte B. Alternativ hälsa verkade skoj och matte B är ju något man kan behöva så det blir nog bra. Hade ingen lust att välja matte B egentligen men har det heldre nu än att ha både matte B och engelska B i trean.

Besvikelse

Har inte haft tid eller ork att skriva någonting här idag. Men jag har i alla fall varit på innebandy och vi var sex och en halv som skulle träna, den halva var jätteförkyld och hade inte så mycket ork. Är i alla fall besviken på dom som inte kom på träningen, dom vet att vi är jättefå och vi har pratat om att ställa upp för laget men inte många gör det.

Happy valentines day!

Det är ju alla hjärtans dag idag och jag har fått lite choklad, en portionsburk med kattmat till min lilla äslklingskatt och en väldigt fin efterrätt av min kära mor. Jag och Ida skrev även en liten dikt till mamma och pappa, dom blev nog väldigt glada över den och tyckte det var bättre än en present. Hihi!
Nu ska jag soooooooooova. Nattinatti!

Svidande ögon & trasig rygg

Svidande ögon och trasig rygg, så ser min kväll ut. Ska snart äta och efter det ska jag ta en varm dusch med massage. Sen blir det nog att kolla på Remember me och kanske somna riktigt tidigt så att jag orkar med mångfaldsdagen eller om det var mingeldagen imorgon. Hejsvejs!!

räkmacka

Nu är jag hemma från Krokom efter ännu en dags innebandy, först spelade jag match och sedan satt jag i fiket när herrarna spelade. Vi förlorade med 7-4 men jag tycker att vi kämpade väldans bra ändå för att bara vara 8 utespelare. Nästa helg är det match igen och då ska det gå bättre.
Nu ska jag äta mat och sedan ska jag be om lite massage mot min onda rygg. Ikväll när mamma kommer hem så ska vi äta räkmacka och mysa!!

Dear John

Grät en skvätt till Dear John men sen kom Lake och tröstade mig så nu ligger han på min arm och myser.

gosa

Tuggar på Gott&Blandat och läser lite Cosmopolitan. Sköj!! Snart ska jag kolla på film och gosa under duntäcket.

Remember me

Är hemma från Krokom och vi vann matchen med 11-5. Det kändes riktigt bra och imorgon har vi en ny match som vi också ska vinna!! Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sedan ska jag kanske kolla på Dear John som jag inte sett ännu, annars kanske det blir Remember me som jag inte heller har sett ännu. Mysigt!

Kämpa

Vaknade för cirka en timme sedan och har sen dess hunnit äta frukost, tvätta håret, kollat igenom en massa boggar och pratat en del med min mamma. Ska åka mot krokom runt halv två för att sedan spela match halv fyra, känns en aning jobbigt när jag har ont i magen men vad gör man inte för laget?! Ska även spela match imorgon och sedan sitta i fiket på herrarnas match.
Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på någon bra film och bara mysa under täcket.

trött

Är jättesugen på hallonpaj men har ingen lust att baka just nu, det kommer nog fler dagar jag kan baka den. Tror jag startar en film istället och kanske till och med somnar framför den, vem vet? Det vore ju inte helt fel känner jag, är väldigt trött även fast jag gick och la mig tidigt igår och hade lite sovmorgon imorse. Dock så vaknade jag och trodde att det var morgon men det hade bara gått ungefär trettio minuter sen jag la mig. Knasigt!

hallonpaj

Sitter och letar efter rescept på en god hallonpaj, hittar miljontals olika och vet inte vilket jag ska välja. Tror att det kanske blir en helt vanlig smulpaj istället, det är ju gott det också med lite vaniljsås till. Hehe!

så är det ibland

Nu är jag hemma från träningen och har precis duschat, det gick inte så bra för mig på träningen men ibland har man dåliga dagara. I helgen är det i alla fall två matcher, en på lördag och en på söndag. Vi är väldigt lite folk men det får gå ändå!! Nu ska jag kila iväg och ta något att äta.

Träning

Åker på träning i en liten håla som heter Krokom.

Blizzard

Hej. Slutade fem över två idag så jag tog en buss ner till staden för att köpa en duschslang eftersom våran gått sönder, sedan tog jag en buss till Frösö läger där mamma väntade med en varm bil. Det är som en snöstorm här och man vill inte ens titta ut genom fönstret för man blir så deprimerad.
Det är dessa dagar man önskar att man var på varmare ställen, till exempel spanien!

Stänger av för dagen

Sitter och kollar igenom lite bloggar och ögonen håller på att slockna hela tiden, kanske borde stänga av datorn och lägga mig och sova istället. Skönt!

Super Mario 64

Hade cirka 40 minuters skola idag, najs! Tog en buss ner till stan med Elin och åt en extremt god lunch på Samurai, mummmmmmmmms. Sedan mötte vi upp Linnéa och Amanda som varit hem till Linnéa och hämtat Super Mario 64, vi tog bussen hem till Elin och ägde på Nintendo. Underbart spel det där måste jag säga!!
Just nu sitter jag och ska försöka plugga in lite glosor som jag har tills imorgon.

feting-ont

Har feting-ont i huvudet och halsbränna. Sov till middagen och ska iväg på innebandy nu!!

Myssss

Hejsan. Har precis spelat lite kort med mamma och jag vann såklart. Hehehehe! Nu sitter jag i sängen, äter glass med lakritssås och gosar med Lake. Mysssss!

Solsidan

Nu har jag kollat på Solsidan, Minuten och Time out. Det var skojigt, höhöhö!

Halsbränna

Har en känsla av att jag har en halsbränna på väg, det svider en aning..

Dag 10 - vad jag tyckte om en tio dagars.

Nu är min tio dagars slut och det känns skönt. Det var inte så skoj att ha en tio dagars eller så, man känner sig bara tvingad att skriva även om man inte har lust. Jaja, nu är den i alla fall över och det blir nog inga fler sådana!

Touch Fuzzy, Get Dizzy

Hej. Har nyss ätit frukost, det behövdes så hungrig som jag var. Men nu är jag mätt och belåten och ska snart klä på mig för att sedan se vad dagen har att bjuda. Jag tror det kan bli någon form av bakning, muffins, kakor eller något annat gott.

Erin Brockovich

Sitter och kollar på Erin Brockovich med mamma. Hon pausade precis eftersom hon fick ett telefonsamtal och det kan ju ta ett tag om man känner henne rätt!! Jaja, jag överlever nog. Imorgon skulle jag ha åkt till Sundsvall och spelat innebandy men matchen blev framflyttad pågrund av sjukdomar/skador i laget. Tråkig men vi kommer tillbaka!

Million dollar baby

Hör ljudet av Melodifestivalen från vardagsrummet nu och är inte ett dugg intresserad. Känns som att det blivit sämre med åren eller så är det för att jag har blivit äldre. Har ingen aning faktiskt?
Tror att jag ska lägga mig och kolla på filmen Million dollar baby. Har hört att den är väldigt bra!

städning

Nu har jag dammsugit nästan hela huset, jobbigt för ryggen tycker jag men nu är det fint igen. Hehehe! Ikväll ska jag äta glass med lakritssås och kolla på någon bra film tror jag. Mysigt!

Dag 9 - Mina tankar just nu...

Mina tankar just nu handlar om vad jag ska tänka just nu? kommer inte på någonting att tänka på så det här sög ju!

svenska mästerskap

Satt nyss och kollade på lite SM i skidor och nu gosar jag med Lake. Har även hjälp mamma att städa toaletterna idag och nu är jag väldigt hungrig så jag funderar på att koka lite nudlar. Det vore ju gott.

Sängen

Har suttit och kollat på Let´s dance ett tag men jag tycker inte att det är så skojigt så jag har bestämt mig för att lägga mig och sova en timme eller två. Smulan ligger förhoppningsvis också kvar och sover hos mig. Mysigt!

filmtajm

Har precis ätit tacos med mor och far. Nu tror jag att en gosig katt och en bra film väntar. Mysss!

Done

Nu har jag äntligen städat klart på rummet, tog även en ganska lång paus mitt i allting. Brukar göra så när jag tycker det börjar bli alldeles för tråkigt men sen blir man glad när det visar sig hur fint det blir av lite dammtorkning, prylröjning och dammsugning. Himlans vackert!

Dag 8 - Min lilla kissekatt

Min lilla kissekatt heter som sagt Smulan och är 11 människoår och 60 kattår. Hon är världens sötaste men dock väldigt jobbig. Hon är rädd för det mesta och vågar inte vara i köket ensam. Hon gnäller väldigt mycket och det låter alltid som att hon säger "neeeeeeeeeej". Hon kan till exempel gnälla för att få familjen att kliva upp så att hon inte är så ensam, för att hon vill ha sällskap till köket, vill ha mat, vill gå ut eller är sugen på att gosa. Hon äter det mesta, till exempel chips, ostkrokar, kola, bullar, kakor och såklart kattmat fast det verkar hon inte tycka är så värst gott. Hon är i alla fall världens sötaste kissekatt och jag älskar henne superdupermegamycket!

Thai take away

Har nyss kommit hem från skolan, slutade tolv men följde med mamma på Rusta och sedan på ICA Maxi för att handla lite mat. Köpte mig även lite Thai take away mat för att jag var så hungrig och inte hade ätit någon lunch på skolan. Dock så åt jag inget av det på bilderna, men gott var det i alla fall!
Nu ska jag städa lite på rummet, ser ut som ett bombnedslag!

träning, dusch & sängen

Kom hem från träningen för en stund sedan, det gick bra även fast vi var ganska få. Vi pratade även en massa om vad vi ska hitta på för att bli bättre pepp inför träningar och matcher, det har varit ganska dåligt med det ett tag nu så det är något vi ska ändra på.

Just nu sitter jag och väntar på att Ida ska bli klar i duschen så att jag kan få hoppa in där. Seg tjej den där Ida!!

Dag 7 - 5 saker jag är rädd för

1. Clowner, brukar drömma om skrattande, elaka clowner när jag har feber till exempel.
2. Fönster, efter att ha blivit skrämd när jag var liten.
3. Höjder.
4. Småkryp, till exempel äckliga larver, skalbaggar och sånt.
5. Döden.

Baka liten kaka

Kom nyss hem från skolan och har bestämt mig för att baka en ananaspaj tills pappa vaknar. Den kommer bli superduper god med lite vaniljglass till. Hehehe!!

Dag 6 - Gymnasiet

Jag går livsmedelsprogrammet på Palmcrantzskolan och det innebär att jag åker buss in till stan för att sedan byta buss så att jag kommer till skolan. Livsmedelsprogrammet innebär bageri/konditori och vårat bageri ligger inte vid skolan så vi måste gå en bit föra att komma dit men det är väl bra eftersom vi provsmakar på allt vi gör. Så om vi går upp till bageriet och sedan ner till skolan så kanske vi inte blir tjocka lika fort. Hahahah! Nej, men seriöst så provsmakar vi inte allt vi gör. Jag trivs i alla fall jätte bra, både med klassen, lärarna och utbildningen.
Min flummiga klass!

sova?

Funderar på att lägga mig och sova, det vore skönt men jag orkar inte kliva upp därifrån jag sitter nu. Lat? En aning!

Dag 5 - Just nu vill jag...

...kura ihop mig under täcket och kolla på någon jättebra film. Jag ska även ha Smulan och Lake gosandes i sängen. Myssssss!!

ingen träning

Fick nyss ett meddelande om att min innebandyträning är inställd, det känns ju dock ganska skönt för jag fick så ont i magen efter maten.

snowman

Har nyss kommit hem. Tog en buss som gick till Frösöläger och sedan gick jag ner till stora vägen där jag möttes av pappa i sin lilla bil. Det var i alla fall snorhalt ute och jag var nära på att ramla baklänges men lyckades hitta balansen tillslut.
Nu sitter jag här och funderar på vad kvällen har att bjuda, ska i alla fall träna och sedan tror jag att det kanske blir sängen direkt när jag kommer hem. Det vore faktiskt najs!! Börjar tio i tio imorgon så jag hoppas att Ida har bil så jag slipper åka bussen halv åtta. Hehehe!
En vacker snögubbebild från förra vintern

RSS 2.0