engelska & skit

Kom hem för ungefär en timme sedan, har dock inte hunnit göra så mycket. Åt någon macka och drack lite te eftersom det var åska i min mage. Nu ska jag försöka ta tag i engelskauppgiften som jag skjutit upp i ungefär en vecka nu, känns tungt eftersom det ska vara klart imorgon och jag har absolut ingen lust att göra några läxor nu.. Jag vill ha sommarlov och slippa pressen från läxor. På lov kan man sova hur länge man vill och slipper då vara trött jämt!!

städning & plugg

Ska snart dammsuga hela huset, sen ska jag göra klart någon engelskauppgift. Tråkiiiigt!!

Pearl harbor

Idag har det inte hänt så mycket, så jag har inte så mycket att skriva om. Jag ska lägga mig och kolla på Pearl harbor nu i alla fall, och jag kanske fäller en tår eller två!!

Jordens undergång..

För några dagar sedan fick jag höra att jorden ska gå under nu på lördag och att masajerna tydligen hade fel om att jorden går under 2012. Tydligen blir det värsta jordbävningen kl 18 på lördag och alla gravar kommer öppna sig m.m!! Tydligen hade det något med bibeln att göra.. Dock så vet jag inte om jag ska tro på det där, det har ju sagts så många gånger förr att jorden ska gå under och inget har hänt än. + att jag inte är troende. Får väl hoppas att mina tankar är sanningen, vore ju ganska tragiskt att dö redan..

Räkmacka

Kom nyss hem efter att ha varit i stan och kollat på min syster när hon än en gång skulle på bal. Ida, Sara och Joel var finfina. Många andra också för den delen! Jag har inte ätit någon middag än så jag är en aning hungrig, men snart serveras räkmackor. Mums!!

Smulan

Det luktar nybakta bullar i vårat hus, mumsigt! Dock så är mamma lite sur eftersom jag störde henne så hon glömde hälla pärlsocker på en plåt, stackarn!! Men bullarna blir nog goda ändå tror jag. Nu sitter jag i alla fall och gosar med min favorit, Smulan. Sen ska jag kolla klart på Pearl harbor som jag började kolla på igår.

lugn dag

Dagen har varit lugn, sov till halv elva ungefär, åt frulle, kollade på film, fick ett paket från h&m med lite kläder, åt middag och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Igår kollade jag, Sanna, Olivia och Lina på folket som skulle på balen och vi såg många fina par och klänningar. Om ungefär två år är det våran tur, skoj!!

stressad

Redovisade bageriet idag och det gick mycket bättre än förväntat, läraren sa till och med att han tyckte det var en så bra och rolig idée att han tyckte att vi skulle göra det som projektarbete i trean. Men jag vet inte hur det blir med det, är ju något år kvar dit. Efter skolan sprang jag omkring på stan som en yr höna och letade efter ett svart litet paraply och en svart sjal som Ida behöver ikväll. Hittade allt och är nu hemma och tar det lugnt, dock så åker jag in till stan snart igen för att äta middag med Sanna, kolla på Idas bal och sedan åka till torvalla och fira Linnéas födelsedag. Skoj!!

fakesmile

Är så här lycklig (fejkglad) för att tandställningen äntligen är borta. Det känns hur skönt som helst förutom att jag har ont i alla tänder i överkäken, men det går väl över inom snar framtid hoppas jag. Annars får jag väl äta soppa resten av livet.. Menmen!! Är supertrött just nu och funderar på att kanske sova en liten stund eller så. Mysiiigt!

ajaj

Har ont i tänderna och vill äta på samma gång. Inte världens bästa kombination tycker jag! Dagen har i alla fall varit tråkig, men nu är jag hemma och kan ta det lugnt och det är skoj. Hehehe! Går ut i solen och steker lite nu.

gone

Halv åtta satt jag i tandläkarstolen och nu är tandställningen borta. Skööööööööönt!!!

Underbart väder

Idag hade vi nationella i engelska igen. Denna gång var det läs- och hörförståelse, kändes som att det gick åt helvete. Men jag kan ju ha fel. Efter engelskan hade vi matte och sen svenska. När vi slutade tog vi en promenad ner till stan och mötte Sanna och gick sedan vidare ner till badhusparken för att sola lite och äta en mjukglass. Underbart!!
Nu blir det duschen för min del. Hejsvejs!

09-05-2011

Idag är det måndag och solen steker. Har haft bageri då jag och Linnéa städade städskrubben, lyssnade på musik inne i kondis, plockade upp varor och var allmänt jobbiga mot Örjan den stackarn. Sen hade vi engelska och efter det idrott då vi gick på powerwalk. Elin och Elin hoppade av efter ett varv runt sjön men jag och Olivia tog ett varv till, sen mådde varken höft eller fötter så värst bra. Har skavsår på tårna och höften knäckte jag till så den mår bra igen. Hehehe! Nu ska jag laga lite mat åt mina familjemedlemmar.

städ

Lyssnar på musik och städar toaletterna, allt måste vara rent och fint när mamma kommer hem imorgon. Haha!!

städning står på schemat

Vakndae vid elva, klev upp och gjorde frulle till familjen. Nu ska jag städa, duscha och sedan kanske jag bakar något skoj om det finns några ingredienser hemma. Dessutom så har jag en aning ont i huvudet och det är inte kul, känns som att jag har haft det de senaste dagarna. Kanske ska bli sjuk eller nått?!

segare dag

Idag har det varit en lång och seg dag, hade tre lektioner och slutade tolv, kollade på konsert klockan ett och gick på stan till tjugo i fem eftersom jag inte hade någon skjuts hem. Det sög ju!! Men nu är jag i alla fall hemma och sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem med lite mat.

renovering

Dagen har varit bra. Det nationella provet gick hyffsat bra kändes det som, lunchade på Eastern och åt så mycket att jag var nära att spricka, kollade på teater i två och en halv timme, gick omkring på staden, tog en liten dricka på donken och sen satt vi fast i en bilkö när vi skulle hem eftersom dom håller på att renovera bron. Tog typ över en timme att komma hem, vilket brukar ta högst trettio minuter i vanliga fall. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, smulan ligger bredvid och tvättar sig. Äckligt!!

Nationella prov..

Idag är det tisdag och inget speciellt har hänt, så har inte mycket att skriva om dagen. Imorgon har vi nationella i engelska från tjugo över åtta till tio i tio. Sen åker vi ner till stan och lunchar på Eastern och klockan tolv ska vi kolla på någon teater. Det blir en härlig dag förutom engelskan.. Nu ligger jag och lyssnar på musik och ska snart måla naglarna.
Lake för några år sedan.

måndag

Första dagen efter lovets slut är avklarad och det började med att jag försov mig eftersom snoozen slutar efter ett tag. Hann ändå till bageriet och kom in ombytt och klar två minuter innan vi började. Sen hade vi engelska och efter det hade vi teori på idrotten, höll på att somna när vi pratade om hur viktigt sömn är. När jag sen tog bussen ner till stan för att ta bussen hem så var det jättelång bilkö så jag missade såklart bussen hem.. Det var surt!!

it´s over!

Nu är lovet slut, känns illa just nu.. Skulle gärna vilja ha lov ett tag till, ungefär en vecka till vore skönt. Men det är ju inte så långt kvar till sommarlov heller, ungefär en månad bara!! Lovet har i alla fall varit bra, firade valborg igår med härliga människor, god mat och mycket skratt. Åkte och kollade på fotboll i cirka tre timmar idag, det var svinaktigt kallt och jag skakade som en liten hund. När jag väl kom hem la jag mig och kollade på en massa filmer, det var varmt och mysigt. Men nu måste jag sova eftersom jag måste på skolan imorgon!

RSS 2.0