KALLAR DOM DIG EMO

FÖRSTA SÄSONGEN AV ONE TREE HILL AVKLARAD, TROR ATT JAG FÄLLT EN TÅR I NÄSTAN ALLA AVSNITT. SKA SNART BÖRJA KOLLA PÅ ANDRA SÄSONGEN MEN FÖRST TÄNKTE JAG TA MIG EN DUSCH. IKVÄLL ÄR DET JU NYÖPPNING FÖR CUPRUM SÅ SKA DIT OCH HA KUUUUL ÄVEN FAST JAG JOBBAR IMORGON. SEN PÅ LÖRDAG EFTERMIDDAG OCH SÖNDAG HADE JAG TÄNKT TA TAG I LIVET OCH SKRIVA ETT CV SÅ JAG KAN SÖKA MIG NÅTT NYTT JOBB!! 
 
SKA NIG SKAFFA MIG GLASÖGON, ELLER VAD TYCKS?

READ ALL ABOUT IT

BLEV UTAN MIDDAG IDAG! NU SITTER JAG OCH SKRIVER PÅ MITT TAL, DET GÅR VÄL HYFFSAT FÖRUTOM ATT JAG TROR JAG HÅLLER PÅ ATT FÅ EN ALLERGISK REAKTION ELLER NÅTT SÅNT. KLIAR OCH SVIDER SOM SATAN PÅ HALSEN OCH DELAR AV ANNSIKTET, LITE PÅ MAGEN OCKSÅ.. KANSKE MÅSTE GÅ OCH KOLLA HUR JAG SER UT. KASNKE ÄR UPPSVULLEN OCH RÖD SOM EN TOMAT... SEN TROR JAG DET BLIR EN PAUS FRÅN SKRIVANDET OCH LITE OTH ISTÄLLET. KÄNNS FINT!!! 
 
KLIPPTE AV MIG HÅRET IDAG OCKSÅ, BLEV FETT KORT.... 
 
 

WAIT

SEN JAG KOM HEM FRÅN STADEN HAR JAG ÄGNAT ALL MIN TID ÅT ATT TITTA PÅ OTH, GRÅTIT EN JÄVLA MASSA OCH ÄTIT CHOKLAD SOM TRÖST. JÄVLA CHOKLAD SOM GÖR EN SUGEN PÅ MJÖLK. KOMMER BLI ETT MJÖLKPAKET OM JAG FORTSÄTTER DRICKA SÅ MYCKET MJÖLK SOM JAG GÖR... MORGONDAGEN BLIR EN JÄVLA LÅNG DAG, MEN KANSKE LITE KUL OCKSÅ. DET VISAR SIG!! 
 
HAHAHAHHAHA, FÖRSTA OCH SISTA GÅNGEN VI GICK RUNT FRÖSÖBERGET!!!! 

HOLD ON

LÄSER DEN DÄR JÄVLA BOKEN SOM JAG LÅNADE AV DIG, DET HAR FORTFARANDE INTE BÖRJAT HÄNDA NÅTT HEMSKT... LYSSNAR ÄVEN PÅ LITE MUSIK OCH SPELAR EN ANING WORDFEUD. ÄR FETT SUGEN PÅ ETT STORT GLAS MJÖLK OCH ÖGONEN SVIDER SOM SATAN. SKA NOG DRICKA MJÖK, BORSTA TANDEN OCH SOVA. IMORGON SKA MAN MÅLA, KAN BLI KULT.. 
 
FIN RAPE FÖRRESTEN!!! 

hihihii

tog och facerapa dig här fast de här är ju inte facebook så då blir de ju ingen facerape.... fan. 
hööhöhöhö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LEJ

DAGEN TILL ÄRA HAR JAG SKOGSHUGGARSKJORTA PÅ MIG, MIN DAG HAR INTE VARIT SÅ JÄVLA BRA.. MISSADE JU ETTAN IMORSE, HADE JÄVLA NATIONELLA SOM SÖG, HAR FETT ONT I HUVUDET, FILURAR EXTREMT MYCKET ÖVER UF OCH HAR ONT I MAGEN... DET BRAIGA MED DAGEN ÄR NOG ATT JAG KÖPTE JÄVLA GOTT GODIS, BAKADE SCONES, ÅT SCONES MED MARMELAD OCH OST, DRACK TE, ÅT EN MASSA RISALAMALTA OCH KOLLADE PÅ OTH. NOMNOM!! 
 
EXTREMT MYCKET KLAG VAR DET HÄR NU, MEN JAG ÄR LESS. HEJDÅ!!! 
 
 
 

NP

NATIONELLA IMORGON, KÄNNS JU FÖRJÄVLA FINT. NEEE, INTE PÅ EN FLÄCK. KOMMER TROLIGEN FAILA OCH FÅ IG, TYP GLÖMMA NÄMNA KÄLLAN ELLER GLÖMMA SKRIVA VARFÖR JAG SKREV OM JUST "DET" ELLER KOMMENTERA VAD JAG TYCKTE OM "DET"... LITE NERVER FINNS DET JU. HUA!!! 

DET LÖSER SIG

LÄNGTAR SOM EN TOK TILL NÄSTA ONSDGA, FETT NAJS MED FET SOVORGON. KANSKE TAR MMIG ETT TRÄNINGSPASS DÅ OCKSÅ, BEROR VÄL PÅ OM JAG SKAFFAT MIG ETT GYMKORT INNAN DESS ELLER INTE. FÅR VÄL FAN SE TILL SÅ JAG HAR DET!! NU SKA JAG I ALLA FALL SOVA SÅ JAG INTE ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ SISTA DAGEN AV PRAKTIKEN. NATTI

NATTINATTI

HAR EN JÄVLA HUDUVÄRK, MEN MAN SKA VÄL INTE KLAGA NÄR MAN INTE TAR TABLETTER KANSKE?!!?? MEN DET ÄR JOBBIGT I ALLA FALL, KAN DU FÖRSTÅ DET? ÄR SÅ JÄVLA DUM SOM SITTER HÄR MED DATORN OCKSÅ, PLUS LYSSNAR PÅ MUSIK.. IDIOTIII PÅ HÖG NIVÅ!! SKA LÄGGA MIG OCH SOVA NU SÅ MAN ORKAR MED PRAKTIKEN IMORGON OCH PÅ TORSDAG. 

BLÖÖH

FAN VAD DET KLIAR I MIN HALS JUST NU... FÖRJÄVLIGT!! SITTER HÄR OCH SKA FÖRSÖKA SKRIVA LITE PÅ NATIONELLA OCH SKRIVA TILL LITE SAKER PÅ MIN RELIGIONSUPPGIFT OM LOKE. DET GÅR JU INTE SÅ JÄVLA BRA KAN JAG JU SÄGA.. HUA HUA!! IMORGON ÄR DET NÄST SISTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN, SKÖNEEEE!!! 

CANDY

FINT ATT MAN FICK GRATIS SKJUTS HEM IGÅR!!! SOV SOM EN STOCK INATT OCH DET VAR FETT SKÖNT TILLS LAKE KOM IN OCH TRAMPADE PÅ MIG. NU SITTER JAG OCH MATAR KATTERNA MED DREMIES OCH DOM BITER SÖNDER MINA FINGRAR. AJAJ!!! 
 

FU

NÄR JAG KOM HEM INATT FICK JAG HJÄRTATTACK, PRECIS NÄR JAG SKULLE GÅ OCH LÄGGA MIG KOMMER PAPPA GÅENDES, JAG SOM TRODDE HAN SOV... MEN NEEE, HAN SATT VID DATORN SIN OCH KUNDE INTE SÄGA NÅGOT NÄR JAG KOM GÅENDES UPP FÖR TRAPPEN. DUMMA HAN!!!! DET VAR JOBBIGT ATT JOBBA IDAG, INTE SÅ VÄRST KULT JOBB. MAN KÄNNER SIG SÅ JÄVLA ENSAM DÄR. OCH NÄR NÅN KOMMER UPP TILL BAGERIET ÄR DET TYP BARA FÖR ATT HÄMTA DET JAG GÖR OCH SÄGA ATT DOM BEHÖVER DET, DET OCH DET... SKA FAN I MIG GÖRA ETT CV OCH SÖKA MIG ETT BÄTTRE JOBB, LITE MER SOCIALT OCH DÄR MAN KAN JOBBA MER ÄN VARANNAN LÖRDAG BARA.. TRIVS INTE SÅ JÄVLANS BRA SOM DU KANSKE FÖRSTÅR. 

MONSTER

TJENARE. LIMPAN HÄR!!! TASKIG DU ÄR SOM INTE TYCKTE TIM VAR SÖT... HETTE HAN SÅ FÖRRESTEN? HAHAHAHAH! JAG HAR PRECIS DUSCHAT, DET VAR SKÖNT. NU LYSSNARJAG PÅ MUSIK OCH FUNDERAR VAD JAG SKA HA PÅ MIG... VILL SOM VA MED HELA KVÄLLEN, MEN FRÅGAN ÄR JU OM MAN ORKAR MORGONDAGENS ARBETE DÅ? FÅR VÄL SE HUR DET KÄNNS IKVÄLL. 
 
MINNS DU DENNA FINA BILD??? WHOOPWHOOP! 
 

MORS

VARFÖR I HELA HELVETE SKA MAN FASTNA I EN SERIE OCH ALDRIG KUNNA SLUTA KOLLA??!?!?!?! JOO FÖR ATT DET ÄR SÅ JÄVLA BRA SÅKLART! WOOPIWOOOP

IN YOUR HEAD, THEY ARE CRYING..

KERSTIN TVÅ, ÄR DU DÄR? HÄR SITTER JAG, ÖPPNAR POST OCH LYSSNAR PÅ BANDIT. SKA STÄNGA AV RADIOJÄVELN OCH LÄGG MIG OCH KOLLA PÅ ONE TREE HILL ISTÄLLET. HAR ONT I HUVUDET FORTFARANDE... JÄVLA PISS!!! 

SUPERLOVE

TÄNKTE BÖRJA KOLLA PÅ ONE TREE HILL, KÄNNS JU FINT!!! HADE VELAT HA EN KOPP GLÖGG TILL OCKSÅ, ICKE SA NICKE!! FÅR NÖJA MIG MED TURKISKT GRANATÄPPELTE OCH MENTOS ISTÄLLET. TRÖTT SOM ETT AS ÄR JAG OCKSÅ, HUR SKA DETTA SLUTA. KOMMER KANSKE SOMNA FRAMFÖR ONE TREE HILL, HÄLLA KOKHETT TE ÖVER MIG SJÄLV OCH FÅ BRÄNNSKADOR... 
 
HAR ANSAT MIN MUSTASCH OCH MITT LILLA SKÄGG, FINT?

SLEEP

FEM JÄVLA DAGAR PRAKTIK KVAR NU, KÄNNS JU SOM LAGOMT SKÖNT MEN ÄNDÅ JOBBIGT ATT MAN MÅ KÄMPA SIG IGENOM DOM HÄR SISTA DAGARNA. TUR I ALLA FALL ATT VI HAR NÅGRA SKÖNINGAR I BAGERIET. WOOP WOOP!! NE MEN GÅR OCH LÄGGER MIG NU SÅ JAG INTE ÄR ALLT FÖR TRÖTT IMORGON.  

IF TOMORROW NEVER COMES

SPÖADE IDO PÅ XBOX IDAG, DÅ BLEV HON SURIS OCH VILLE INTE SPELA MER FÖR DET "SÖG".. HAHAHA, DÅLIGARE FÖRLORARE FÅR MAN JU LETA EFTER!! SEN ÅKTE VI TILL FRÖSÖN OCH KOLLADE PÅ EN LÄGENHET, ÅKTE ÄVEN FÖRBI HOS DIG OCH DÅ UNDRAR JAG OM DU ÄR MÄRKRÄDD. SÅG UT SOM DU HADE TÄNT VARJE LAMPA DU KAN TÄNDA, HAHAHAHA!!! 
 
IDAG HAR JAG VARIT FLUM, SOM PÅ BILDEN UNGEFÄR. SÅG JAG UT SÅ IDAG KANSKE?!?!?!?!?

HIHI

VILL SPELA FREDDY FISK OCH BARA MÅÅÅÅ!!! 

THE PANIC WAS OVER

ÖVNINGSKÖR MED DESSA SÖTNOSAR!!! 

RADIOACTIVE

ÅHHHH SÅ KUL VI HAR, NHL OCH JAG!!! 

SÄMST

FÖRSÖKER VARA DUKTIG OCH GÖRA EN TÅRTA TILL FARS DAG SOM ÄR IMORGON MEN DET GICK FÖRJÄVLA DÅLIGT. GJORDE PRECIS EN TÅRTBOTTEN MEN DET GICK ÅT HELVETE, BLEV SOM EN JÄVLA SKOSULA OCH ALLT BLEV BARA SKIT... FÅR VÄL GÖRA ETT NYTT FÖRSÖK IMORGON DÅ. JÄVLA SKIT!!! 

THIS IS SO GOOD

VARFÖR VAKNAR MAN TIDIGT NÄR MAN FÅR SOVA HUR LÄNGE SOM HELST?!?!?!? SÅ NU SITTER JAG I MIN ENSAMHET OCH SPELAR XBOX OCH LAKE TITTAR PÅ!! SÅG ATT FACEBOOK HAR ÄVEN BÖRJAT FUNGERA PÅ MIN DATOR IGEN, WIHO!!! IDAG SKA JAG ÅKA IN TILL STADEN OCH FIXA MIN KLOCKA OCH FÖRSÖKA HITTA NÅTT FINT TILL PAPI, ÄVEN KÖPA GREJER SÅ JAG KAN GÖRA EN TÅRTA TILL HONOM. NOMNOM!!! 

VOCKERT

SKÖNE MED HELG, HAR ÄVEN TAGIT OCH INFÖRSKAFFAT MIG ETT XBOX. SÅ NU FATTAS BARA LITE FINFINA SPEL, SEN JÄVLAR DRAR SPELANDET IGÅNG PÅ ALLVAR. WHOOOPI WHOOP!!
 
DENNA BILD STÄMMER JU INTE NU FÖR TIIIIIN. 
 

FUCK THAT SHIT

SNART SÄGER JAG UPP KONTAKTEN MED FACEBOOK... DET VILL INTE FUNGERA PÅ DATORN, FUCK IT!!!! 
 
SÅ NU VET DU!

EN SÅNG FÖR ALLA DOM

IMORGON ÄR SISTA PRAKTIKDAGEN FÖR DENNA VECKA, SEN ÄR DET BARA SEX DAGAR KVAR. KÄNNS SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT, ÅTERGÅ TILL DET VANLIGA OCH HA EN FET SOVMORGON PÅ ONSDAGAR. HOHOHO!! SEN NÄR PRAKTIKEN ÄR SLUT SKA VI JU BÖRJA MED KALLKÖK PÅ TISDAGAR, KAN BLI KULT! 
 
 

LOOK AT ME

IDAG ÄR JAG FETT TRÖTT SÅ NU TÄNKTE JAG DRÄNKA MIG I DUSCHEN ETT TAG OCH SEDAN CHILLA LITE INNAN JAG KRYPER NER I SÄNGEN OCH SUSSAR. KOM PÅ EN SAK OCKSÅ, ÄR DET BARA PÅ MIN DATOR SOM FACEBOOK INTE FUNGERAR.. FÅR UPP DEN ÖVERSTA RADEN MEN FAN INGET MER, MEN PÅ MOBILEN FUNGERAR DET UTMÄRKT.... WEIRDOOOOO!! 
 
BJUPPAR PÅ DENNA OERHÖRT SÖTA BILD. MOHAHAHAHAHAHAAA!!!!!! 

KEEP YOUR HEAD UP

ÄR SÅ HIMLANS DUKTIG PÅ DET HÄR MED ATT TA TAG I SAKER, ELLER HUR VAR DET NU IGEN? HUR BLEV DET MED GYMMET JAG SKULLE BÖRJA PÅ?, HUR BLEV DET MED ATT LÄMNA TILLBAKA KORTET PÅ BANKEN?, HUR BLEV DET MED ATT RINGA TILL SPEC-TANDVÅRDEN?, HUR BLEV DET MED NP-GÖRAT? JOOOOO, DET HÄNDE/HÄNDER INGENTING PÅ NÅN AV FRONTERNA... JAAA NOG FAN ÄR MAN SÄMST ALLTID..  
 

ANYTHING COULD HAPPEN

FÅR LITE SMÅTT PANIK, VI BÖRJAR MED NATIONELLA PÅ TISDAG OCH JAG HAR INTE ENS BÖRJAT PÅ MITT PM OCH VET INTE OM JAG SKA VÄLJA EN TILL TEXT ELLER EN BILD. VORE JU SOM BRA MED EN BILD OCKSÅ MEN JAG VET INTE... JÖBBIGT, KAN MAN INTE FÅ SKIPPA NATIONELLA?!?!? 
 
KÄNNER SOM JAG KÄNDE NÄR DENNA BILD KNÄPPTES! 
MUNTER?!?!?!!? NÄÄÄÄÄÄÄE!

LOCKED OUT OF HEAVEN

HAR SLITIT SOM ETT DJUR IDAG, OCH NÄR JAG SKULLE GÅ TILL BUSSTORGET SÅG JAG TYDLIGEN JÄTTESUR UT ENLIGT MIN SYSTER SOM JAG INTE ENS SÅG FAST HON GICK PÅ ANDRA SIDAN GATAN. MEN JAG VAR FAKTISKT SUR OCKSÅ, MISSADE BUSSEN MED NÅN MINUT OCH MAMMA VAR PÅ FRÖSÖN OCH JAG HADE ONT I RYGGEN OCH VAR LESS. MEN BLEV BJUDEN HEM TILL MIN FINA SYSTER FÖR ATT DRICKA COLAAA OCH KOLLA PÅ HENNES INNEBOENDE KISSEKATTER, SÖTA VRA DOM!!! 
HON OCKSÅ FÖR DEN DELEN, HIHOHIHO!! 
 
 KOM ÄVEN ETT FINT BREV MED HEM IDAG, SÅ NU VET VI VART VI FIRAR JULEN I ÅR. RÖDÖÖÖÖÖÖÖN, WIHOOOO!!! 

FÖR KÄRLEKENS SKULL

HAR FÅTT EN JÄVLA MASSA NYA VÄNNER IDAG, KÄNNS JU FINT!! HAR ÄVEN LYCKATS MED ATT FÅ TILL NÅGON BIT TUNNBRÖD, DUTTI JAG ÄR DÅÅÅÅÅÅ!!! MEN KAN NOG BLI BÄTTRE OCKSÅ, TILL SIST KOMMER VI VARA MASTER PÅ DET DÄR. WHOOP WHOOP! NÄR JAG KOM HEM MÖTTES JAG AV TVÅ NYFIKNA KATTER SOM ANTAGLIGEN TYCKTE DET LUKTADE LITE KONSTIGT, SMULAN BLEV I ALLA FALL GOSIG SÅ HON GILLADE NOG LUKTEN AV MINA NYA VÄNNER. LAKE NOSADE LITE, MEN SEN GICK HAN. HAN KANSKE BLEV LITE AVIS OCH KÄNDE SIG UTANFÖR.... 
 

ON MY WAY

HÅLLER PÅ ATT STÄDAR PÅ MITT HEMSKA RUM, LYSSNAR PÅ MUSIK OCH KLAPPAR PÅ SMULAN. HON ÄR SÅ FIN, MIN LILLA GRIS! DET KÖR OMKRING SMÅ GOLFBILAR HÄR, JAG VILL OCKSÅ HA EN. VAD KAN DOM KOSTA EGENTLIGEN? HOHOHOHO! MEN HALLÅ, ÄR JAG DUM ELLER? HAR JAG NÅGONSIN SETT EN STOR GOLFBIL? NEEE!!! 

RSS 2.0