PARTY

Imorgon kör viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! 

SEXY AND I KNOW IT

Lyssnar på musik i min ensamhet, det är sköööööööönt! Funderar på vad man får för middag idag, hoppas det är något gott. hehehe! Idag har jag varit till moffa en sväng, bjöds på smörgåstårta. Sen åkte jag och pappa upp på hans jobb och bytte däck på hans bil, vi lekte även sorterare och sorterade typ sju paket. kult, hhöhöhö! 
 
Hejhej skelarne! 
 

TRÅKIGT MÅSTE

Varför måste städning vara så tråkigt? Det är ju typ extra tråkigt hos sig själv.. Ska vi byta så du städar åt mig och jag åt dig? Tänk vad lite du behöver städa då, jag har ju bara ett litet rum och du har en hel lägenhet! Tur att man har musik i alla fall, går ju som lite lättare då. 

HUMORN PÅ TOPP

HAHAHAHA fin upptäckt jag gjorde nyss!! 

ROSA FLUFF

Skrattar i min ensamhet åt att du vill att jag kliver på bussen med rosafluffiga handklovar. Vore en jävla fin syn och se folks reaktioner. hahaah! Men jag tror jag skippar den idéen, dock så har jag inte ens några sånna... FUCK!!! 
 

JÄVLA AS

Smulan är en bitterfitta, hon låg på en stol under bordet så jag satte mig på golvet och klappade lite på henne. Mys tyckte hon, sen kom Lake klampandes ner för trappen och gick fram till mig som satt där på golvet. Jag klappade på han och sen skulle jag klappa Smulan igen och vad gör hon då?!?!?! HON RIVER MIG DEN JÄVELN, hon blev asasur för att jag klappade på lake.. Sen fick jag inte röra henne för så fort jag kom nära med handen så slog hon mot mig. HAHAHAH!!! 
 
Titta vad hon gjorde... Jävla katt!!! 

HIHAHIAHIA

Fyfaaaan vad i är coooooool!!! 
 

SVULL

Hälsade på hos Sanni på frösön igår och bjöds på hennes specialtårta, sen for vi på skopunkten och jag fyndade ett par skor. Dom kanske blir till studenten eller nått sånt, naaaaaaajs! Sen åkte vi och köpte thaimat på thaivagnen och väntade i typ hundra år för att få maten. Var proppat med folk som skulle ha mat där! Åkte hem till Sanni i torvalla och åt, sen blev det chips, sololäsning och the big bang theory. Kvart över nio vaknade Sanni och kom på att hon började jobba klockan tio så då blev det lite stress. Sanni åkte och jobba medan jag och Tino hälsade på de tre vännerna och Jeppmusch. En av dom var askalaslång, så tina tyckte jag skulle gå på balen med han. Sen sa Jeppmusch att han skulle fråga om han ville gå på balen med mig!!! Jeppmusch frågade Tino men hon sa nej. VAFAN LIKSOM?!?!?!
 
Idag bjus det på smörgåstårta på röjön, så ska dit och svulla snart. NOMNOMNOM!!! 

KILLING IN THE NAME..

Lake betyder typ noll för mig just nu, han bara jamar på mig och när man frågar vad han vill så ska han gå ner för trappen och jag måste tydligen följa med för om jag vänder kommer han tillbaka och jamar igen. Kan ju inte va att han känner sig ensam för mamma, pappa och Smulan är ju fan där nere.. JÄVLA KATT!!!!

WHY?!?!?!

Vad fan är det här för tråkigt påhitt? Vem kom på att jag skulle skaffa en blogg??!?!? Jävligt dum idé måste jag säga! Finns ju som inget att skriva, du vet ju i princip allt som händer i mitt liv. Kanske måste börja skrivaom någon annans liv? Lakes till exempel, det blir ju dock jävligt lät. Han sover, äter, går på lådan, sover, jamar, fajtas med Smulan och sover ännu mer. Kul liv!!! 
 

.


FAN FAN FAN, DET SKULLE VARIT DU

Sitter och skriver dom här jävla recepten.. Funderar dock på va jag ska göra för matbröd, det är de som är absolut jobbigast att komma på och sen kom jag på "måste man göra limporna och frukostbullarna av samma deg?"... FANFANFAN, jobbiga jävla skit..   

- KNYT EN KNUT! - VEM ÄR KNUT?

Nu har jag skrivit en "att göra" lista för vete degen och det jag ska göra inom matbrödet på sm, så om jag följer listan till punkt och pricka så kommer jag förhoppningsvis inte missa någonting.. Skrev även en "Att göra mellan bröden" lista så jag har koll på allt med aprikotering, marsipanfigurer, rosor, blad, tårta, skrivmassa och sånt därnt. Nu tänkte jag även skria en "Att ha med sig från bageriet" lista och sen en lista om vad jag själv ska ha med mig, tänk vad hemskt om man skulle glömma något.. Typ skorna eller byxorna.. Eller ölen!!
 
 
  

INTO THE WILD

Dissar iskalla isgrottor idag och stannar hemma och kollar film istället tror jag, måste tvätta lite, skriva recept och kanske göra lite marsipanfigurer, strutar och pikéra lite idag också. Fyfaaaaan, vill inte ha slutprov.. Eller jooo, men orkar inte skriva recept och sånt därnt!! Åker hellre på Forum, men det kan man ju inte göra. Det får väl bli till hösten istället kanske!  

AS YOUR FRIEND

Jobbade på våffelstugan idag, var inte mycket folk i farten idag inte så jag har mest suttit och pluggat trafikmärken så nu kan jag varenda ett. Nerååå, tror jag inte men nästan i alla fall!! Nu sitter jag här och väntar på mat och känner ett sug för att gå på krogen men ska nog hålla mig borta från det så jag blir frisk istället, ska ju som åka till göteborg på onsdag jag. Pilutta dig va!!
 
Imorgon åker jag nog till nån jävla isgrotta och blir ännu mer förkyld än vad jag redan är, känns fint. Söndag kommer jag mest troligt tillbringa på isen på röjön och jag lovar att jag ska ha mycket kläder på mig så jag inte får feber och sånt därnt jobbigt som man kan få när man är förkyld. 
 

NI HAR SKAPAT ETT MONSTER, SOM KOMMER Å BESÖKA ER NATTETID

Åkte ut på röjön och hälsade på moster min, drack lite varmchoklad, låg på en renfäll, hade en katt på magen och bara mös en skvätt. Sen åkte jag hem till min sköna sääääääääng och här är jag nu, myso!! Smulan och Lake är också här och myser med mig, vi lyssnar på musik och kurrar. Men nu måste jag nog ta tag i receptskrivandet en stund innan det är försent.. 

DET MÅSTE VARA PÅ LIV OCH DÖD

Äntligen känns det som att min näsa börjar fungera normalt, kan andas ordentligt med ena näsborren nu. Detta är ett framsteg så kom inte och säg annat!! Huvudet mår även det lite bättre än vad det gjort dom senaste dagarna och det känns ju som ett framsteg det också. Men nu är det slutpratat om sjuka mig och mina såkallade framsteg.
 
Just nu sitter jag och kollar lite i körkortsboken, får väl tacka dig för det bara för att du babbla om testen du håller på med.. Det vore ju som skönt att ha ett körtkort i sommar kanske och jaaaaa resten av livet också, får väl ta tag i det här nu. Men vill nog köra lite till med papi innan jag bokar en lektion, har ju som inte kört på evigheters evighet.   
 

BAGARKUNGEN

Tur att man är grym på att baka, glömde smör i vetedegen men vafaaan. SKITER VÄL ÄN HÅRDROCKARE I!!!! Nerååå, jag stoppade i lite smör när jag kom på det och det gick ju finfint det med. 

FOR A LITTLE WHILE

Framsteg eller ej.. Du bara hatar mig, eller hur?!?!?!

FRAMSTEG

Hälsade på hos polis polis potatisgris, lämnade in mig själv för att jag åt en godis på lösviktsavdelningen på affären en gång. Det räknas ju som snatteri, men pollen sa bara "du är full gå och lägg dig" och skrattade som en häst åt mig.. Så jag tog mitt pass och gick därifrån, åkte på maxi och handlade socker. Nu sitter jag här, lyssnar på musik, funderar på livet och väntar på att värktabletten jag åt ska börja verka. Läste du det där?!?!?! JAG ÅT EN VÄRKTABLETT, dock så var det en sån som smälter i munnen (asäckligt) men det är ju ett litet framsteg i alla fall, eller huuuuuuuuuur?  

SLOW IT DOWN

Fuck life.. Kom på att man måste bli färdig med alla recept och sånt därnt till slutprovet innan nästa vecka.. måste ju lämna in listor och sånt då, eller var det bara om man skulle ha något speciellt? Jobbigt blev det i alla fall, vad fan ska man göra för bröd till exempel? Sen är allt extra jobbigt för jag har sån satans huvudvärk, ont i halsen och hes som satan. Jag kanske är satan helt enkelt?!?!?! Nu hänger många på ett jävla kryssningsfartyg ute i det blå och super sig fulla och jävliga. Stackarna!!! Och här sitter jag helt nykter och klappar på en katt, finfina stund!
 

DAG 30

Hej fina! 
Hejdå!  

DAG 29

Tio saker innan jag dör
  • Ta studenten 
  • Åka till Maldiverna
  • Volontärarbeta med lejon
  • Bo utomlands
  • Åka på Bandit boat
  • Åka på safari i Afrika
  • Ta dykarsertifikat
  • Skaffa en Tattoooo
  • Vinna nå stort på typ triss eller nått
  • Leva livet

DAG 28

Maldiverna va fan, vem vill inte besöka den platsen?!?!?!?!?!?

DAG 27

Jag är stolt över att Lake har lärt sig öppna dörrar som står på glänt, höhö!
 

RSS 2.0