UTKAST TILL ETT BREV

Du vet dom där såkallade "männen", dom är nog mest bara till besvär.. Ska fan flytta till florida och va singel & lycklig!!! 

WORK HARD

Nu är man i princip arbetslös, jobbigt!! La in några ansökningar på jobb igår så får väl se om man får någon respons på något av dem, tänkte även ta någon dag i veckan till att gå runt och dela ut cv på olika ställen. Kommer ju avlida om jag inte får mig något jobb. Huahua!!! 

BURN

Att jag sitter här och gråter får mig att bli rädd.. 

_

Idag känner jag som så här "FUCK LIFE".. Inte ofta jag är depp, men nu känner jag mig lite nere. Skulle behöva komma bort ett tag, ta mig en funderare på livet, vad jag vill göra och vad jag ska lägga min energi på. Tur att jag har två katter att begrava ansiktet i, det är ju bland det bästa man kan göra när man är lite nere. Gosisaaar!
 
 

DÖDA MIG

Det här är min sista vecka med garanterat jobb, känns skumt.. Men Ante sa att det kan bli mycket jobb framöver även fast vi stänger BP, men jag tänkte ändå söka andra jobb och om jag får något som jag får ut mer av så tar jag ju självklart det jobbet.. Ska väl ta tag i körkortet nu när det lugnar sig också, har ju som all tid i världen till de rååå. Men jag är ju så jävla nervig, så jag vågar inte beställa nån tid på körskolan.. Huahua!! Men får väl ta mig i kragen i veckan som kommer och släpa mig dit, har ju i alla fall tagit reda på när mitt körkortstillstånd går ut nu. hehe! 
 
Hejsvej, vi ses!! 
 

WE´RE THE FUCKIN ANIMALS

Idag ringde någon mig på Face Time, jag blev livrädd för jag fattade ingenting och hade ingen aning om vem som ringde. Det kom ju inte upp nått nummer utan bara nån jävla hotmail-adress..
 
Så jag såg typ ut så här!! 
Jag avböjde tre jävla gånger men den fortsatte ringa så då accepterade jag och lät telefonen ligga på bordet tills jag insåg att det var Benka som ringde. Höhöhöhööhö!! 
 
Då såg jag typ ut så här, av ren lättnad att det inte var nån läskig psyksjuk galning!!
 

AM I WRONG

Igår hade jag en mysig dag med Tino och Carro, vi inhandlade god mat, chirre och godis, grillade vid sjön, startade vattenkrig som ledde till bad, raggade lite med Tinos blåbär, spelade fotboll och skrattade en jävla massa.. När du kommer hem från Spain tycker jag att vi borde hitta på nått himla fint, typ grill och bad och kanske nån tur med båten och lite fiske också. Jag måste bara lära mig köra båten först, heheh!! 
 
 
Idag stod bakning på schemat, men när jag kommer upp på Campen möts jag av Ante och då hade han precis startat rengöringsprogrammet på ugnen så den skulle inte vara klar förns om två jävla timmar så då var det väl bara att traska hemåt igen då. Det här leder ju då till att jag kommer bli på campen ända till typ nio ikväll istället, jobbigt!! Jag som hade sett fram emot en kväll med Prison break.. FANFANFAN!!! 
 
 

RSS 2.0