NÄRA NU

Nu har jag endast tre jobbdagar kvar på törners sen är jag ledig i en hel jävla månad, den lär ju gå snabbt som fan.. Sen flyttar jag, har bokat biljett och sånt därnt nu. Ska flyga!!! 
Ni måste komma och hälsa på mig nån gång, åka lite skidor, dricka öl å bara må!!
 

STILL ALIVE

Mamma hon är bra go hon..

- Lina, vill du vara snäll och göra mig en tjänst?
- Jaa, vadå?
Dröjer en stund sen säger hon:
- Vill du gå ut på balkongen och hoppa?

Jahajaaa, här vill man se mig död.. Hon påstår dock att hon sa det till katterna och att tjänsten jag skulle göra var att torka en hylla i badrummet. Ska man tro på detta?!?!?

CLEVER

Idag hade jag riskettan, var typ bara boys där. Kände mig som fisken i vattnet! Sen hade jag körning i eftermiddags och medan jag körde uträttade pappa några julklappsärenden. När vi klev ur bilen hemma löd samtalet: 

- jag hittade en 50kr-julklapp i alla fall.
- men jaha, vad kostade den då?! 
*Tystnad uppstår och efter en stund inser vi båda felet i det hela och börjar skratta som fän!! 

VAFAAAAN?!


Hahahah fick mig dagens skratt när jag vaknade imorse!!! 

DRIVE IN

Nyss hemkommen efter körlektioner, gick finfint!! Måste boka fler, börja med teorin osv.. Vill ju gärna ha körkortet innan jag åker upp till Björkliden, annars blir det ju nå jävla uppehåll osv... 

Tycker att ni skriver alldeles för lite!!! 

PAUL WALKER

Jag gråter inombords.. Känns som att någon man kände har gått bort, kan inte fatta! Har rysningar och hoppas på att allt skulle va ett jävla dåligt PR-trick... Kul sätt jag vaknade på imorse, fick ett sms av Alex "linooo :(" plus en länk till aftonbladet... Åhhh jävla skit!! Fyrtio år är ju ingenting, han har fan barn.. 
R.I.P 

RSS 2.0