UNDER THE SUN WHERE WE BELONG

Du åker till solen snart, fan vad jag INTE är avis.Inte på en fläck, absolut inte!! Nu har jag bara en vecka med råjobb kvar sen lugnar det sig, känns ju som att det kan behövas. Dock så tycker jag att det blir för lite jobb i augusti men det kanske bara är för att jag är van att jobba så mycket just nu. Men vad fan ska jag hitta på på mina lediga dagar?!?!!? Idag har jag en ledig dag och jag tycker att det är sjukt tråkigt, man har ju fan inget att göra. Tänk sen efter september, vad i hela helvete ska jag göra då? Måste typ börja söka jobb redan nu så jag inte blir arbetslös, fast en eller två veckors arbetslöshet kan jag ta för då kan jag åka till solen en sväng. Whoopwooop!!
 
   

FUCK MY LIFE....

Fanshelvetesjävla anus.. Tappade mobiljäveln på köksgolvet och tro på fan att den landa pladask på skärmjäveln, nu är den helt sprucken. Buhuhuhuu!!!! Måste väl kosta på mig en ny råå, kanske blir en iPhone5 eller nått kult. Är väl lika bra att lägga ner lite mer än att köpa nått billigt skit!  
 

CHIRRE

Har nyss kommit hem från campen, bakade biskvier som aldrig förr. Inte en kotte här hemma heller så utan mat blev man!! Nu sitter jag och mular och chips, fan vad gott det är. Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag och sen kanske det blir häng med Carro en stund, roloo!! Funderar på om jag ska gå till HC med mina bihålor, dom tar kol på mig....

FUCK BIHÅLAN

Två veckor av jobb var eviga dag, känns smått drygt. Speciellt med denna jävla förkylning, det hela blir ju inte bättre att jag blöder näsblod av nässprayen som ska få bort bihåleinflamationen.. Men jämte som man är så får man väl härda rååå!!! I vilket fall så ska jag fan stråka på onsdag, hur jag än mår. Yra på fredag och lördag också såklart, woopwoop!!    

EVIL BITCH

Jag snäll?!?!?!?! Jag som alltid brukar få höra hur elak jag är!
Jaa din morfar var ju gullo, PG. Bengta är också söööööt!!

WHO´S THAT BOY

Who´s the boy on the picture?!?!?!? Limpan?? Berätta råååå!! Jag håller på att bli förkyld så du vet, svinont i bihålorna och ont i halsen... Jävla skit, jag som ska råjobba nu i två veckor. Det får bara inte bryta ut mer än det redan gjort, blir väl att leva på nässpray, alvedon, te vitlök, ingefära och honung nuråå!! YEEEEY!!! 

ÄNNU EN RÄKNING

Tog och skaffade mig Netflix häromdagen, har börjat kolla på Prison Break och fy helvete vad underbart bra och spännande det är!!! Så om du känner för att kolla på nån serie eller bara är sugen på att se film så får du ju självklart låna mitt inlogg till Netflix. Snällt vaaaaa?!?!?! Men rolo för dig att du börjat prata med lill-Limpen igen rååå. Typiskt pojkar att bli sur som citroner när man inte har möjlighet att ses. Hahahahaha!!!  
 
Jag säger bara, FUUUUUUUUUCK THEM!!!! 
 

WE CAN´T STOP

Idag har jag bakat en massa jävla mandeltosca och kokostosca uppe på campen. Ido kom och hämtade mig, fick ett linne och en glastekanna i present eftersom jag tydligen fyllt år. Dock så pajjade hon tekannan när hon skulle slå in den så vi åkte och köpte en ny. Sen åkte vi till hennes lya, åt kakor, osthjärtan, drack passionssoda och kollade på Gossip girl. Mys!! Mami och papi kom hem ikväll också, rolooo. Fick mig en fet smirnoff och imorgon ska jag få presenter säger dom, wiiiie!! 
 
HAHAHAAHAH VAD FAN?!?!?! DÖR ÄN EN GÅNG!
 

EN GÅNG I TIDEN VAR ETT TAG SEN NU

Man älskar oftast bilder på mig, speciellt dom sen jag var yngre och dom väldigt seriösa!! Finss nästan inget roligare än att kolla på gamla bortglömda klipp och bilder från tidigare år. Jag och Smulo lever loppan i soffan just nu, hon gosar med mina knogar och jag lyssnar på musik. fin kväll!! Imorgon börjar jag typ halv nio, ska göra kokosbollar med Linda och sen blir det väl massa annan bakning. Rolo, känns dock jobbigt att börja så tidigt!!  

POJKFLICKA

Tack Elo, för det finfina inlägget. Ser ut som en pojkflicka på det där legget, fast jag var nog lite sååå då!! Önskar mig inte ett piss, känns inte ens som att jag har fyllt år.. Höhöhö!! Mami och papi kommer hem imorgon eller på tisdag så får väl se om jag får nått kul då, kanske ändrar känslan om att inte fylla år. 
 
Eller här, typ Johan Palm!!! HAHAHAHAHA DÖR!! ingen seriös bild dock.
 

HÄRDA LINAPINA!!

Idag är mina fötter ömma.. Efter en heldags arbete igår med ständigt stående och gående och fullt ös, en natt på dansgolvet på Marité i klackar, en promenad till Lugnvik på morgonkvisten utan skor och ännu en arbetsdag. Tur att jag skippade en utgång med Ido och  Co. Hade nog mest troligt inte haft några fötter kvar imorgon i så fall!! Min födelsedag var väl inte den bästa men jag fick tårta, mat av finaste Jullan och en jävla rolig kväll med Carro! Saknade frukost på sängen och lite presenter.. 

DON´T BE SOBER

Hämtade min gryta idaq, fan vad den väger. Men fin är den, lycka!! Bakade cookies med Ido och sen bjuppade jag henne och Niklo på grillad fläskfilé, majskolvar, god sallad, potatisklyftor och bea. Sen kollade vi på fula klipp på youtube och skrattade en massa, pratade även om roliga människor sen vi var små så jag lär ju få träningsvärk i magen så mycket som jag skrattat idag. 

FULLT ÖS

rse tänkte jag vara duktig och kliva upp halv åtta och cykla upp på campen till halv nio, gick det bra eller? Nej, självklart stängde jag av väckarklockan och sov till nio.. Dumma mig!! Hade planerat att sluta vid typ två/tre, men istället blev det fem.. Ido kom och hämtade mig så bjuppade jag henne på mat och faaaan vad gott det blev. Nu har man två lediga dagar framför sig och fan vad skönt det ska bli, imorgon ska jag nog hämta min gryta på cervera och kanske hitta nå nya jeans. På onsdag blir det tårt, bull och kakbak till Niklo som fyller år på torsdag. Ido säger att hon ska hjälpa till att baka men jag vet inte riktigt om jag tror på det, hehehe!! 
 
 

LOST & NOT FOUND

Känns som att det enda jag gör är att jobba och va med Marcus och Jesper. Måste bli ändring på det här, jobbet kommer ju dock inte ändras men jag kan ju börja umgås med några andra också!! Ska även ta tag i det där jävla körkortet som man kan tänkas behöva i framtiden (helst redan igår)... Längtar tills nästa löning, stråket och yran!! 

RSS 2.0