KILL ME

Jag skulle inte tveka till att slå sönder mina egna knogar just nu, skiftar mellan att sitta och skaka för att jag är så jävla arg och att må illa och vilja kura ihop mig till en boll och låta folk sparka på mig.. Nog fan gör det ont, det sårar en nå så in i helvete.. Varför blev det så här? Är jag ett hot? Jag kan inte greppa!!!  Det som sårar mig mest är hur fan han inte ens verkar bry sig, svaren man får på sms jag skickar. Korta jävla svar som inte betyder någonting i mina ögon.. Känns som varenda liten sak han skriver är ren lögn!!  

BURIED ALIVE

Tog en promenad med Carro idag, vi gick till ås fotbollsplan och kollade på fotboll. Det sög, fegt att sätta in ett division tre lag i en match i division fem.. huahua!!! Sen gick vi även hem, stannade hos Tino en sväng och hon bjöd på Billys. Nomnom! Har även tagit ut en hel del agressioner idag, stackars Carro.. Jag gör ju henne arg också!! 
 
Snart ska jag äta mat och sen tror jag att jag ska kolla på lite serier, tända lite ljus och bara mysa ner mig under täcket. Sen blir det nog sova tidigt ikväll, är redan helt slut och ska upptidigt imorgon!  

LIAR LIAR

Hur vissa människor beter sig är fan sjukt, irritationen är från topp till tå just nu!!! Att i princip försöka knäcka mig genom att skriva från någon annans telefon är ju bara så jävla patetiskt, omoget.. Att ens driva med nån så grovt och låssas att man är en annan förstår jag mig inte på.. Jag hade fått psykbryt om någon gjorde så från min telefon.. Plus att söka upp mig på facebook och skriva till mig i chatten!! Mina ögon är nog svart just nu, kanske som Jeppmursch sa att jag är "svart i själen"!! 
 
Ps. Pening på måndag är helt okej, vi kör på byteshandel dårå! Vart ska vi mötas upp?!?!? Detta låter ju som nått helt annat än vad det egentligen är, eller har jag fel?

I'VE GOT MY EYES ON YOU


Vi är så jävla söta, eller ja du är så jävla söt!!! Possposs 😘❤️

WHAT DOES THE FOX SAY?

Ska leva på kaffe i åtta veckor tror jag, är ju så jävla trött på mornarna.. Sen där efter lunch hamnar man ju också i en svacka. Huahua!! Men dagen har gått bra i alla fall, känns som att lite har fastat i min hjärna, men vi får väl se om det rinner ut lika fort. När jag kom hem gjorde jag klart tårtan till mamma och sen blev det mat och fika med kusin, Ido och co.. 
 

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Nova-Lee 

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? - Måste ju välja kärlek utan sex i så fall

3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Pirates of the caribbean, trean typ

4. Har du bra självförtroende? - Inom vissa saker, ja! 

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Sova i typ tusen år 

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Sova, äta, dricka mjölk

7. Beskriv ditt drömutseende.. - På mig själv eller vadå?

8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Elin Granlöv

9. Någon du har kysst - Vem ska man välja? hmm..

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Jo men nått plagg har jag nog.

11. Den du senast sov över hos - Jullanpullan.

12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Elin Granlöv

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Joråå.

14. Vad väljer du, godis eller chips? Chirre idag!!! 

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? - Oj, svårt. Hänt så mycket pino!!!  

16. Hur uppvaktar man dig? - Den som ändå visste de! 

17. Har du rykten efter dig? - Hmm, inte vad jag kan komma på.

18. Din absolut sämsta egenskap? - Minnesluckor...

19. Din bästa egenskap? - SÅÅÅ JÄVLA SNYGG

20. En låt du är beroende av? - Hey brother - Avicii

21. Vad stod det i ditt senaste sms? - :o (klubba) :* :* <3

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Elo såklart

23. Kan man vara vän med sitt ex? - Jafan, hoppas på de!

24. Har du kysst en kompis? - Joooru

25. Hur ofta dricker du alkohol? - FÖR OFTA

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Tråkoooo

27. Vad hatar du? - Vad hatar jag inte? MAT!

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - NEVER EVER, tror jag.

29. Vad handlade din senaste dröm om? - Att jag och Linnéa sprang omkring bland massa kors och burkar med döda gnagdjur i.. 

30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - sextiotre kanske, jo funkar väl

31. Hur lång är du? - 182 minsann

32. Vilken är den bästa svenska filmen? - Snabba cash var den enda som dök upp i hjärnan.

33. De bästa svenska skådespelarna? - Tar väl Joel Kinnaman då, snygg är han å!

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Harry Potter

35. Ditt humör för tillfället? - TRÖTTARE ÄN TRÖTTAST.

36. En vacker person? - Kenza Zouiten, är jävligt fin

37.Har du instagram? - Raderade den precis. FUCK!! 

38. Vem kramade du senast? - Mamiiii

39. Vem träffade du senast? - Smulo

40. När slog du dig senast? - Precis nyss, bitch slap in my face!!  

41. Någon du vill träffa? - Paul Walker, vem vill inte liksom?

42. När grät du senast? Varför? - Turkiet, Marcus var orsaken.. 

43. Sminkar du dig varje dag? - Noooono

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Papiii tror jag

45. Är du helsvensk? - Jafaaaan, norrlänning vettu

47. En artist/grupp du inte gillar?  - One direction

48. En artist/grupp du gillar? - Totalt jävla mörker 

49. Vad är det bästa som hänt dig? - Att jag får mat varje dag. JÄVLA TJAT OM MAT!! 

50. Vad vill du bli när du blir äldre? - Pensionär, heheheheh närååå. Strippa!


SÖMNLÖSA NÄTTER

Vilket I-landsproblem jag hade nyss, kunde inte bestämma mig vilken färg jag skulle ha på naglarna... Till sist fick det bli enkelt med bara skimmer. Nu när lacket har torkat ska jag nog krypa till sängs, kan ju kännas fult att sitta och gäspa det första man gör på utbildningen. hahah!! På med spellistan "sömnlösa nätter" så kan jag nog somna inom fem minuter. Nattinatti..

CLEAN

Kul att man fick informationen om att man skulle servera på ett bröllop av chefen och när man sedan väl på plats frågar kvinnan som har ansvar för tillställningen vart brudparet ska sitta (för att veta vem vi ska servera först) så finns det inget brudpar. Inget bröllop alltså!! Hahahahah, man kände sig lagomt dum när man ställde den frågan.. Skulle ju sluta klockan tolv men dom ville ha kvar oss längre så det blev jobb till ett inatt, fick skjuts hem av Marcus och han vägrade såklart ta emot nå pengar fast det kanske inte var så konstigt med tanke på vad jag gav han i fredags! 
 
Nu håller jag på att städa lite smått, man har ju knappt sett golvet sen jag kom hem från Turkiet. Resväskan har legat öppen på golvet och tagit plats, massa påsar och kläder på resten av golvet. Men nu börjar man ju i alla fall se en skymt av golvet och ha lite mer yta att röra på. 
 
Får till och med plats att sitta på golvet, TOPPEN!!!
 

ICE ICE BABY

Fryser som en gris, längtar tillbaka till värmen i Turkiet och ryser av tanken på att vintern snart är här. Huahua!! 



BRAINS OUT

Älskar när man skriver ett sms angående en person och råkar skicka till just den personen, hahahaha!! Idag mår jag inte så himla bra, kan knappt äta, är jättetörstig men när jag dricker något mår jag bara illa. Får försöka krya tills jag börjar jobba om sju timmar!! 

MEOW

Jobbintervjun igår gick finfint så på måndag börjar jag troligen en åtta veckors utblidnind. Imorgon ska jag på introduktionsmöte typ hela dagen med tjugo andra ungdommar så jag hoppas att man känner någon lite i alla fall.
Idag har jag följt med Jullan till Järpen och hämtat en bil åt nån gubbe som skulle på service i stan och fyfaaaan vilken jävla äcklig bil, ryser bara jag tänker på det. Körde sedan tillbaka den till Järpen och hämtade den bilen vi kom dit med. Hann även med en fika på frösöbagerits lilla fik medan vi väntade på bilen, kollade in hur det var på Pc nu för tiden också. Tomt och tråkigt, huahua!!! Nu ska jag ut och glida lite i saaben, sen blir det natti!!  
 

TRONDHEIM

Idag har man varit i Norge och virrat omkring, på mässan var det ju inte så himla mycket jobb inom den bransch jag vill jobba så det var ju tråkigt. Men hittade en rekryterare från norska arbetsförmedlingen som skulle kolla runt lite inom bageribranschen och ge ut våra cvn där. När vi for hem stannade vi till i Åre betalade parkering och sen stod vi och ryckte i bildörrarna och filurade varför inte bilen öppnades tills vi insåg att vi stod vid fel bil, med helt fel färg på lacken, modell och allting. Fint skrattanfall man fick då i alla fall!!! Där märktes hur trött man var så då traskade vi upp på torget och åt maxat med mat på MAX.
 
Nu sitter jag här och filurar över vad dom kan kommas ställa för frågor på en jobbintervju. Ska nämligen på en sådan imorgon... Läksiiiiigt!!!! 

Oj

Men det kan ju tänkas att det är bra för huden, ska forska i det där jag! 



TURKLAND ☼

Nu är väskan packad, ska bli skönt att komma bort från allting ett tag. Ska dricka en massa öl, sola och bara måååå. Hoppas på att va neger när jag kommer hem. Heheheh!! Eller ja, lite brunare i alla fall. Kan ju inte lägga ribban så högt! Men när jag kommer hem ska jag börja söka en massa jävla jobb, orka gå arbetslös ännu längre...
 
Hoppas du får det fint här hemma i lilla Sverige medan jag är borta, vi ses väl om typ en vecka eller nått. Längtar redan, ihihhihiihi!!! Pusss på däg ♥♥♥♥♥♥♥♥
 

PENGAR ÄR INGET PROBLEM

Börjar fundera över vad man ska ha med sig till turkiet och inte, känna som att jag inte har något att ha med mig.. Kanske blir att man köper sig nått nytt på staden idag då, woopwoop!!! Pengarna bara sprutar, kommer inte ha nått kvar när jag kommer hem.... 

FUCK.

Det känns ju som att det borde finnas en anledning till att känslor svalnar, eller kan dom verkligen bara minska så mycket på bara två-tre veckor?!? Jag kommer nog aldrig förstå mig på sånt där, det kanske inte är meningen att man ska förstå..    
 
 
 
 

UNDER THE SUN

På lördag tar jag semester, åker till Turkland i en vecka. Ska bli sköneee att komma bort från allt ett tag, just nu känns det extra skönt med tanke på det pissiga väder vi har. Huahua!! Kommer fan bo på stranden och leva på efes och lays. Nomnom!! 
 
 
 
 

TEARS DON´T FALL, THEY CRASH AROUND ME

Försöker hitta en seriös bild som jag kan ha på mitt cv, finns det någon sån på mig eller? Nej, verkar fan inte så!! Du kan ju hojta om du hittar någon, heheh..
 
 

RSS 2.0