strawberry

Hemma efter jobbet, jag jobbar på Byhuset. Det var lite segt men det gick bra.
Jag stod i disken mest hela tiden och det är inte så frächt tycker jag. Haha!
Kom och fika där någon gång om ni har vägarna förbi.



När jag kom hem så tog jag lite te och en macka, sedan kom pappa hem med 5 liter jordgubbar. MUMMMMMS!
Så nu har smakat lite jordgubber och dom var ljuvliga. Haha!
Men jag ska inte äta mer förns efter maten, då blir det frossning i jordgubbar.

jag kanske är knäpp ändå.

Hej. Idag känner jag mig duktig, jag klev upp halv 10 och ska iväg och jobba halv 12. Undra om jag ska ta cykeln eller gå, det är ju typ bara 1 km. Jag tror att jag går, tar ju inte mer än 5 minuter.
Vädret ser ju inte så underbart ut idag, men det kan ju skina upp senar tills jag ska gå kanske. Hihi.

Nu sitter jag i soffan, gosar med Lakrits tudor Andersson och lyssnar på Salem Al Fakir.
Men snart går jag nog härifrån och gör lite frukost, jag är faktiskt ganska hungrig.

min största skräck.

Inatt drömde jag om björnar. Och imorse när jag vaknade stod alltandörren öppen, vem fan hade lämnat den öppen när det bara är jag hemma. Jag kanske inte är ensam nu, mördaren eller björnen kanske gömmer sig inne på ena toan. HJÄLP!!

Pissväder

Bara för att jag går ut i solen ska det komma ett jättestort moln och börja skvätta. Jag blir så less på skitväder!

Äggstänk.

Det blev jag som fick göra frunchen ändå! Då skulle jag koka ägg och tappade ett ägg i golvet, det är inte så kul. Fram med sopskyffeln och bort med ägget, plus att min fot blev dränkt i ägg. Äckligt!

Nu ska jag ut i solen och pressa lite.

pusshej :D

flyg fyla fluga och den fula flugan flög.

Sitter här helt nyvaken och känner mig som en ballong i ansiktet, det är hemskt!
Jag vaknade av att en fluga flög omkring i mitt ansikte plus att någon hade lämnat dörren stängd även fasst det bara var jag hemma och alla andra jobbar, det blev ju som en bastu i mitt rum. Jag som ville sova en liten stund till, men det gick fan inte i den där värmen. USCHA..

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så kanske jag slipper duka fram frukosten. Jag vet, jag är lat!
Men men, så är det ibland. Jag tror jag ska lyssna på lite musik tills hon kommer hem och sen får vi se om jag ändå måste duka fram själv.


åska

Hej. Nu när det äntligen hade blivit så fint väder så ska det börja regna och åska.
Det är ganska mysigt med åska och så men jag vill ju ha finväder med stekande sol.
Jag undrar om hela sommarlovet kommer vara så här, det visar sig väl.

Jag börjar ju som sagt sommarjobba på onsdag och då vill jag ha lite sol men inte för mycket för det är tråkigt att vara inne när det är super fint väder ute, men men vad ska man göra? jobba och slita såklart!!

Nu ska jag lyssna på lite musik och sedan ska jag kolla på lite tv.

pusshej! :)

sommarjobbet.

På onsdag börjar mitt sommarjobb och nu har jag kommit på att jag borde få mer pengar eftersom jag måste jobba på helgerna, eller ska man inte ha det? typ såndär helg ob eller vad det heter. Vad vet jag!
Plus att jag inte vill jobba under yranhelgen, även fast jag jobbar dag så vill jag inte jobba då. Jag vill ju gå på stan på dagarna och äta glass och titta på folk. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag hem till min kusin för hans dotter har fyllt år så vi ska dit med presenter.

hejhopp.

mitt tänk

Hej. Kom hem för ett litet tag sedan, jag klev faktiskt upp halv 6 för att jobba och nu var det klart. Det var ganska jobbigt, men det är det värt. Man får ju lite kosing i alla fall.

Appropå kosing så har jag kommit på att jag inte skulle vilja vara rik. varför?
Jo, för att jag tror inte man ser fram emot till exempel en resa på samma sätt då. Människor som inte är rika måste ju kämpa för att få ihop pengar till den där resan dom vill åka på medans rika bara beställer en resa när som helst. Det jag menar är att om man verkligen har kämpat för det så känns det som att man är mer värd resan än någon som bara slänger fram pengar till en resa. Jag hoppas ni fattar vad jag menar i alla fall!

Nu ska jag snart ut i det underbara vädret och sola ett tag, sedan får vi se vad som händer.
Skriver snart igen! :)

Pusssss. :)

99 luftballons

Hej. Sitter och lyssnar på en låt som min syster alltid spelade förut, när man en gång har hört den glömmer man aldrig bort den. Låten heter 99 luftballons och sjungs på tyska! Lyssna på den, ni kommer nog känna igen den. Den finns även på engelska.

hejsvejs. :)

Wimbeldon.

Hej. Igår kväll var det filmen, Wimbeldon på tv. Det är en sån film som alla måste se för att den är så bra, även fast den handlar om tennis som inte jag förstår så värst mycket av. Kolla på den om ni vill se en bra film!
Det var även The ring på tvn igår, men jag hade redan sett båda filmerna så jag orkade inte kolla på dom. Plus, tanken på att Samara skulle komma och ta mig när jag somnat. HAHA, nerå!



När jag gick och la mig igår så hade jag jätteproblem att somna, det kanske beror på att det ska bli fullmåne eller något sådant. Men jag somnade till slut i alla fall. Sover ni dåligt när det är fullmåne?

Idag händer inget speciellt, jag ska bara vara hemma och ta det lungt.

Pusssss. :)

julafton typ!

Hej. Snart är det julafton. Haha, det känns som det! Vädret är så tråkigt här i norr så man blir depprimerad.
När kommer sommaren egentligen? Ni kanske redan har sommar men det har inte jag.

Idag har jag på mig en klänning från Rut m fl.

dålig kvalite på bilden, jag vet!

hejsvejs..

midsommar kanske.

Hej. Min midsommar spenderades med Sara, Madde och Fanny. Fanny kom lite senare men jag, Sara och Madde åt grillat och sen hade ju jag bakat en tårta som dom verkade tycka va god, den tog slut i alla fall. Medans vi åt tårta kollade vi på film, Barnhemmet och sedant The mist. Båda två var ganska bra men dom båda hade sorgliga slut tycker jag i alla fall.
När filmerna var slut så åt vi lite vickning och sedan åkte vi alla fyra på Fannys moppe till en åker där vi plockade sju blommor var, men självklart så drömde jag inte om någon. Sorgligt!

Nu sitter jag och lyssnar på en låt som jag gillade när jag var liten. Den makalösa manicken, känner ni igen den?

Pussss :)

12.50

Shit vad tiden går fort, jag klev upp klockan 10 och nu är den snart 1. Men det kanske inte är så konstigt eftersom jag har hunnit äta frukost, duscha, plocka ur diskmaskinen, bakat en tårta och läst lite bloggar. Fast tårtan står ju i ugnen fortfarande och där ska den stå i en timme till.

Nu måste jag söka efter ett bra recept på en god sallad. Tänkte grilla ikväll men vi får se hur vädret blir fram mot kvällen, det ser lite grått ut just nu men det kan ju skina upp. Bara det inte börjar regna.

Vad ska ni gör ikväll?

puss :*

soccer!

Hej. Sitter och kollar på fotbolls vm nu och jag hejar faktiskt på Tyskland efter att Frankrike åkte ut. Tyskland spelade precis mot Gahna och vann med 1-0. Heja Tyskland!!
Nu kommer Tyskland få möta England och sedan Mexico eller Argentina. Hoppas dom vinner allting.
Vilka hejar ni på?

Juste, snart är det midsommar!
Jag har hört att det finns vissa som vill äta varmkorv på midsommar!? Haha, ska man inte äta lite godare mat när det är midsommar typ lite olika plockmat, med kycklingspett, sill, olika sallader, något gott kött och sånt.
Eller ska man äta varmkorv? Jag skulle nog inte vilja det i alla fall. Haha!

Puss och hej, leverpastej! :)

Pie.

Hej. Imorse vaknade jag hemma hos Madde. Vi klev upp vid 8 eftersom hon skulle iväg och jobba.
Mamma kom och hämtade mig vid halv 9, så åkte vi in på affärn och handlade mat. Jag han ju knappt få i mig någon frukost hos Madde så när jag kom hem var jag grinig för att jag var så hungrig. Det är väldigt jobbigt att bli grinig när man är hungrig för då tar man ut det på andra. Taskigt!!

Igår cyklade jag och Madde till Dragana och sedan gick vi och köpte mjukglass med lakritsströssel, fast det var bara jag som hade lakrits på glassen. Vi pratade mycket och sedan gick vi till parken där vi träffade Patrik, men då var Dragana tvungen att gå hem för att packa till den långa resan. Jag, Madde och patrik var i parken ett tag och pratade. Efter ett tag blev det ganska kallt så vi gick och hämtade våra cyklar och sedan gick vi hemåt. När vi kom hem åt vi Ben&Jerrys och kollade på Amarican Pie. Underbart, haha!

puss hej! :)


foooood

Hej. Nu är det klart, jag åker till krokom ikväll och blir kvar där tills imorgon.
Jag ska vara med Madeleine och Dragana.

Men nu måste jag springa till matbordet, det är brottom låter det som!
HAHAHAHAHAHA :D

hejsvejs

akut..

Hej. Jag har haft usel uppdatering på slutet, men jag har faktiskt sovit bort halva dagarna och då finns det inte så mycket att skriva om. Men idag klev jag faktiskt upp vid tio, jag är riktigt nöjd med det. När jag klev upp kollade jag på ett akutvetrinärerna och det var riktigt intressant faktiskt, det var en hund som hade blivit steriliserad och sedan fått en blödning i pungen. Vetrinärerna var tvungen att ta bort hela pungen. En annan hund hade en knöl vid bröstet och dom trodde det var något den hade svalt men när dom öppnade hunden för att ta bort det så var det en stor knölig knöl som satt fast i ryggmärgen, dom kunde inte ta bort knölen och det visade sig att det var en sorts skelettcancer. Stackars hundar!

Ikväll ska jag till krokom och vara med Madeleine och Dragana. Dragana åker till Sebien på Fredag så jag måste ju säga hejdå till henne, förhoppningsvis träffar jag Niko också. Dom ska vara borta i ungefär 6 veckor. Usch vad länge! Och sen börjar ju typ skolan och då måste jag ju hinna träffa henne innan dess, fast vi ska ju gå på samma skola också.

Hejdå! :D

Nej, jag kan inte dansa.

Nej, jag kan inte dansa.
Jag kan inte dansa så fint som du.
Nej, jag kan inte dansa. Det ser bara psykopatiskt ut!

Jag gillar sidan fuldans.se
gå in på den och gör din egen fuldans.
Checka in min först.

http://fuldans.se/?v=hphrqfjphw

hm.

Ojojoj. Nu är det verkligen dålig uppdatering här!
Men jag orkar faktiskt inte lägga ner så mycket tid just nu.
Så det kan nog ta ett tag innan jag börjar uppdatera mer än en eller två gånger per dag.

Idag har jag i alla fall förberett lite till maten (jag ska laga mat idag).
Det blir en underbar räksallad. haha! Nej, men god är den i alla fall.
Hoppas bara att mamma också tycker om den.

Hejhopp. 

.......

Inget bloggande idag, men man kan faktiskt behöva en datafri dag ibland. Eller ?

fussball

Halo. Sprechen Sie Deutch?

Nerå, men hej. Jag Sitter och kollar på fotboll, vet inte vad det hade med tyska och göra. Men det är i alla fall match mellan Frankrike och Mexico, Mexico leder med 2-0 och det är bara fem minuter kvar plus extra tilläggsminuter. Jag som hejar på Frankrike, och nu går det inge bra alls. Säkert för att jag sitter och tittar, det brukar ju vara så. Jag kanske ska gå till ett annat rum så kanske dom gör tre mål lite snabbt. Aja, hoppas dom tar igen det här!

Hejhopp!

city

Ingen bra uppdatering idag, men det varnade jag ju för igår!
Tror inte det blir så mycket mer uppdatering ikväll, möjligtvis ett inlägg.

Idag har jag i alla fall följt med mamma och kollat på färger till deras sovrum, köpt blommor och nya utemöbler.
När vi åkte in till stan så såg vi en gullig älg, han hade horn men det var typ bara små bollar. Plus att dom var så där hudiga och håriga, när tappar dom huden på hornen igentligen? Älgen var i alla fall jättesöt och som tur var så blev den rädd och sprang tillbaka in i skogen.

Snart är det kronprinsessans bröllop, men jag bryr mig faktiskt inte så mycket om det.
Men man kan ju inte låta bli att veta det eftersom det är det ända det står om i tidningarna nu för tiden.

Hejsvejs!

moneymoneymoney.

Hej. Känner att det har varit lite dålig uppdatering idag. Men jag har faktiskt inte orkat sitta vid datorn så mycket.
Troligen så kommer det inte bli så mycket uppdatering imorogn heller eftersom jag ska in till staden. Får se om jag kommer hem med nya kläder eller nått, jag tror faktiskt att det inte blir så. Känner att jag vill spara mina pengar till något som jag kan behöva i framtiden, vet ej vad men en bil kanske. Haha, nerå men något som kan komma till användning om jag skulle flytta eller så. Inte för att jag tror att jag kommer flytta hemifrån på några år men det kan ju ändå vara bra att spara pengar redan nu. haha!

Kollar på fotboll nu, Sydafrika mot Uruguay. Uruguay leder med 3-0 plus att sydafrikas målvakt fick rött kort för ett tag sedan. Det är lite ovanligt tycker jag.

Men jag skriver nog ett inlägg innan jag åker till stan imorgon, men sen kanske det inte blir så mycket mer.

puss och hej

jahopp

Hej. Jag blir ganska less på mig själv. Idag har jag typ sovit bort halva dagen. Jag vaknade vid tolv och ångrade att jag inte klev upp första gången jag vaknade och då var klockan elva. Usch, vad jobbig jag är!

Alla sommarjobbar den här veckan förutom jag. Tråkigt!
Men jag kanske åker till Krokom ikväll och kollar vad människorna gör.
Till helgen blir det i alla fall Krokom och på söndag är det sagt att vi ska på picnick, men det beror på hur vädret är.
I tidningen stod det i alla fall att det skulle vara 10grader, molnigt med inslag av sol. Men man kan ju alltid hoppas på lite bätter, typ 18grader och stekande sol. Hehe.

Skriver mer senare.
puss hej!  


Run Lina, run!

Imorgon blir det ändring, jag kan inte vara så här lat och bara sitta som en jävla hösäck om jag ska fortsätta med innebandyn i höst. Jag måste ut och spring minst tre gånger i vecka och den första gången ska bli imorgon.
Det är hemskt om jag tänker efter, jag har typ inte varit ute och sprungit sen innebandyn slutade och det var typ i april. OJOJOJ! Vad jag är lat...

Dogs

Jag sitter och funderar på vilken hund jag ska skaffa när jag blir stor. Haha!
Jag har tre olika hundsorter som det står mellan.
vilken tycker ni?

1. Rottweiler

2. Boxer


3. Fransk Bulldog

Bilderna är tagna från google.

Skriv gärna en kommentar om vilken ni tycker och varför.

puss :*

Banan

Hej. Idag har jag spelat Yatzy med mamma, jag vann 3/3 gånger såklart!
Sen spelade vi vänd tia för att hon ville vinna, men hon vann bara 2/3 gånger. Hon blev lite sur och gav mig ett straff att plocka ur diskmaskinen, farligt!

Satt nyss och kollade i en tidning där jag hittade ett recept på lax som såg väldigt intressant ut, när jag läste receptet stod det att man skulle ha "matbananer" vad fan är det? Nu har jag sökt på det på google och det har visat sig att det är bananer som är hårda och svårskalade, dom är inte söta som vanliga bananer och man måste steka/koka dom för att dom ska bli ätbara. Haha, jag har aldrig hört talas om matbananer förut!
Men jag tänker aldrig och då menar jag verkligen aldrig laga någon mat som innehåller vanliga bananer eller matbananer.
Jag hatar verkligen bananer.

Nu ska jag kolla hur man gör vinegrette dressing till sallad. Det är jätte gott istället för typ road island sås.

Tack och hej, leverpastej!

Animals

Ojoj.. Var nyss i stan och hämtade min syster, först när vi hämtade henne skrek hon "Åh, en igelkott!" då var det en igelkott som gick över vägen. Jag blev livrädd när hon skrek, jag trodde nästan att hon såg en död människa eller nått! haha.

Efter en stund när vi står och tankar och hon pratar med pappa i telefonen skriker hon "Kolla, harar!" då var det fyra stycken harar på andra sidan vägen, en bit utanför centrum. Jag har nog aldrig sett harar inne i stan.

bye.

Dödgrävarn

Nu har jag kollat på tre Bert filmer. Haha!
Jag kollade på serien om Bert när jag var liten men det är konstigt att jag inte blev rädd för att börja på högstadiet efter att ha sett hur Bert hade det. Dödgrävarn! haha..

Inringad kille = Dödgrävarn



jag känner mig knäpp!

knäppare än tåget.

Bert och Sune

Hej. Sitter och kollar på Bert fortfarande. Min syster tycker att han är så pinsam.
Men jag har så dålig humor så jag tycker att det är roligt. Hon tycker även att Sune är pinsam, eller det är inte Sune som är pinsam utan hans pappa Rudolf. Haha!

Lake (Lakrits) ligger bredvid mig och sover han har även fått en beundrare. Hunden som vi var hundvakt åt igår kom hit idag och han blev nog lite kär i Lake, fast lake tyckte det var jobbigt med en hund som gick efter honom hela tiden och nosade honom i stjärten. Ojoj.

Hejdå.

Måndag

Hej. Tänk att det är måndag och ingen skola. Åhh, vad skönt det känns! Det hade lika gärna kunna varit två år kvar på Nyheden men nu är det inget år kvar. Jag slipper Nyheden och börjar skola i stan istället, det ska bli riktigt skönt.

Var ute på promenad i med mamma idag.
mamma - "Oj, känner du att det luktar skog?"
jag - "kanske för att vi är i skogen."

Nu ska jag kolla på BERT. Yippie!

'

Ha det så bra. :)

Spel

Hej. Idag kom min kusin hit, men sin flickvän och deras barn. Jag och Tilde spelade plocke pinn, memory och mix max. Hon tyckte att det var jätte roligt att spela mix max men sen när min syster kom hem så tyckte hon att jag skulle flytta på mig för att Ida skulle spela. Men Ida var tvungen att mata katterna så då blev Tilde sur och vägrade spela förns Ida kom och var med i hennes lag. Sedan fick inte jag vara med och spela längre, så jag dukade bordet och hjälpte mamma med maten.

När Tilde skulle åka hem så blev hon jättesur på mig och Ida och sa att vi inte var hennes kompisar längre, fast hon borde ju inte bli sur på oss eftersom det är ju inte vi som säger att dom ska hem. Haha





Bilder från google


fotboll

Tja. Sitter och kollar på fotboll, Slovenien mot Algeriet. En spelare  i Algeriet hade ett gult kort och sedan tog han bollen med handen, och det syntes verkligen att det var menat. Han fick ett till gult kort så då var det bara att gå därifrån. Haha, så himla onödigt att göra så. Nu är matchen slut och Slovenien vann.
Jag hejar på Frankrike, för där spelar Therry Henry. Min favorit!
Vilka hejar ni på? Om ni kollar på VM förstås.

Jag vet inte riktigt varför jag sitter och kollar på VM, Sverige är ju inte med men det är ju ganska roligt att kolla på fotboll.
Jag spelade ju fotboll förut men nu tycker jag att det är jättetråkigt att spela själv, men roligt när andra spelar.

Therry Henry



Bilder tagna från google

less

Åhh, sitter och kollar igenom bloggarna jag brukar läsa och det är nästan ingen som har uppdaterat.
Jag får försöka hitta nya bloggar som uppdaterar oftare.

Något förslag på någon bra blogg?

Jordgubbar, grädde och socker.

Idag lagade min syster middag till mig, det blev fläskfilé, strips, bea, paprika och gurka.
Efter maten fick jag jordgubbar. Jag börjar faktiskt gilla det lite mer nu!
Jag har alltid varit emot bär och vissa frukter. T ex sylt är hemskt att äta, det är inte smaken det är fel på utan bärklumparna, de är slemmiga och hemska. Samma ska med marmelader. Eller typ när någon i min närhet äter banan, det är så äckligt, ljudet när dom tuggar och lukten av banan. Euw!

Om det är något jag har fobi för så är det när någon äter banan, frukt/bärklumpar, fötter, döda insekter och clowner..
Har ni några fobier?


Hundvakt

Hej. Just nu är jag hundvakt och det är ganska tråkigt eftersom hunden bara gnäller och vill hem. I värsta fall får jag väl gå hem med hunden, han bor ju inte så långt härifrån. Men då får jag inte glömma att gå dit och rasta honom då och då, eller det kan ju min syster få göra.

13.01

Vaknade nyss. Härligt att få sova hur länge man vill, eller vad tycker ni?
Men snart ska jag jobba, eller jag börjar inte förns på onsdag vecka 26.
Jag har sån tur att jag får sova länge för jag kommer inte börja förns klockan 12 på dagarna, fast då jobbar jag till 17 istället och det kan ju kännas lite tråkigt. Menmen, så är det!

Jag börjar bli lite hungrig så jag ska väl trycka i mig lite frunch snart.
Det är ganska jobbigt att göra frukost igentligen, jag vet nästan aldrig vad jag är sugen på.
Vad brukar ni äta till frukost?

I spanien var det inte god frukost, typ bacon, korv, wienerbröd och sånt. 
Det är inte så gott med sådan mat på mornarna tycker jag i alla fall.

En sån här frukost ska det vara.

bilden tagen från google


folkets hus

Hej. Igår kväll var vi på folkets hus och det var roligt tycker jag. Men jag har inga bilder så ni kan inte få se från kvällen, men om någon lägger ut några bilder så ska jag sno knycka några och lägga ut dom här.

Imorse vaknade jag vi 11 av att Maddes mobil ringde, då tänkte jag "är det redan städtajm" men det var inte Dragana som ringde, men vi var i alla fall tvungen att kliva upp, klä på oss och hämta Maddes lillebror och en kompis till han.
Dom hade skolavslutning idag och Maddes föräldrar jobbade så vi fick vara barnvakt. När vi kom hem fick jag ett sms av Niko att dom skulle till folkets hus och städa så jag, Madde, lillebror och hans kompis åkte dit och hjälpte till.

Jag kom hem vid halv fyra och då var jag trött så jag gick och la mig i en halv timme, eftersom jag blir så sur och arg om jag sover för länge på dagen. När jag vaknade så var det middag, fläskfilé, poitatisgratäng, rödvinssås och sallad. 
Efter maten så åt vi jordgubbar med mjölk, grädde och socker.


Bilden hittade jag på google.

Hejdå. :)

Avslutning 2010

Här kommer lite bilder sen avslutningen imorse.




De flesta i 9c klättrade upp på taket och fixade till lakanet vi hängt upp igårkväll.











Älskade 9c.

Jag vet inte riktigt vem som tagit vilken bild, men jag tog dom från Sara, Erika och Niko.
Kanske kommer fler bilder från själva uppträdandena och sånt sen. '

Tjarå. :)

sommarlov

Yoyoyo. Nu är det äntligen sommarlov, härligt som fan!
Kommer sakna 9c otroligt mycket, men även de andra underbara människorna på Nyheden.

Bild på 9c

<3

Att stå på scenen är nog det värsta jag har gjort på dessa tre år som jag varit på Nyheden, jag skakade hela tiden och var jättenervös att jag skulle kliva på Draganas klackar så hon skulle ramla. Men som tur var så överlevde jag scenen utan att snubbla, kliva på Dragana eller svimma.

Ikväll blir det partyparty! Det kommer nog bli jätteroligt och vi ska dansa hela natten, det är ju ändå sommarlov.
Hoppas det kommer lite människor så att det inte blir så tomt. Haha!

Just nu kollar jag på animal planet och det är en häst som är vanvårdad och hovarna har växt så dom är jätte långa.
Nu klipper dom av hovarna så dom blir normala. Stackars häst! Plus att det är en katt som har en jättestor tumör på magen, och den har så ont så den river sjukpersonalen när dom försöker hjälpa och göra rent runt såren på tumören. Jag blir så arg på människor som inte sköter om sina djur! Men det är tur att det finns människor som hjälper djur som blir illa behandlad och skadade.

Det kanske kommer upp några bilder sen avslutningen senare.

Hejdå. :)


Det närmar sig.

Hej. Nu är det inte många timmar kvar! Usch jag är redan nervös.

Imorgon halv nio börjar skolavslutningen och vi ska gå upp på scenen.
Tycker inte ni det är läskigt att stå på en scen framför massor med människor?
Men som tur är så står jag inte där själv, om inte hela klassen är sjuk förstås. HAHA!
En sådan sak skulle ju bara kunna hända mig.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli sju. Då tar jag moppen och åker hem till Madeleine, trevligt!
Tiden går så sakta när man vet att man ska göra någonting eller om man har tråkigt.
Håller ni med?

Här får ni en bild på mig och en liten skymt på mitt nya linne. :)


Hejdå.



RSS 2.0