pasta och fläskfilé

Snart blir det middag men först måste jag koka lite pasta till min fläskfilé eftersom jag inte vill ha potatis. Det är inte gott med potatis längre. Det ska vara pasta eller jasminris, inget annat går... Nej, nu måste jag springa till pastan och koka den så den blir mummsig.

kvällen, natten & matchen.

Hejhej. Igår var jag ju på saw7 i 3D och det var äckligt. Jag kunde inte dricka en enda klunk fanta under hela filmen, så äckligt var det. Plus att det flög kroppsdelar på en och lite blod kom flygande också. Inte kul... Aja!!

Inatt vaknade jag vid halv tre av att mobilen ringde, av bara farten så tryckte jag på upptaget och stängde av mobilen eftersom jag sov. När jag vaknade såg jag att det var ett dolt nummer som hade ringt plus att den hade pratat in på mobilsvar. Jag kände inte igen rösten och undrar fortfarande vem det var som ringde.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter en match mot Sundsvall. Vi vann med 8-7 och det var ju bra. Men för mig gick det inte så bra idag så det var ju inte så bra. Men nu är det typ två veckor till nästa match så det är bara att tagga om tills dess. Vi vann ju i alla fall.


snart saw

Snart åker jag in till stan. Jag har hört att bion inte är läskig, bara äcklig så jag tror inte det blir några popcorn idag. Fast jag är inte sån som blir så äcklad av äckliga saker när man äter, så jag kanske äter något ändå. Ida skjutsar mig både till och från bion.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning så att jag är klar när vi ska åka.

saw

Hej. Det blev aldrig att jag skrev hur matchen gick igår, men jag skriver väl det nu istället. Vi vann med 15-2 och det var riktigt kul. Så det är bara att tagga om till matchen som är på söndag. Hoppas vi vinner då också!

Nu har jag nyss ätit frukost och sitter just nu och bara tar det lugnt. Sen ikväll så ska jag ju in till stan för att kolla på saw och jag kommer troligen inte komma ut ur biosalongen levande. Nerå, men jag kommer ju sitta livrädd under hela bion.

Match nu snart

Hallå. Snart åker jag iväg på match, börjar bli lite smått nervös nu. Men jag har hört att man ska vara nervös för då går det bättre och jag hoppas att det är sant. Nu måste jag springa och fylla min vattenflaska. Skriver hur det gick efter matchen!

stackars Smulan

Smulan är förkyld, nyser och hostar. Igrå hade hon även feber så jag hoppas att hon blir bättre. I mitt horoskåp stod det att min hälsa inte är som jag tror, så snart ligger vi där i sängen båda två och nyser och hostar. Stackars oss Smulan!!


min sötnos

myspys

Igår när jag var på stan köpte jag ett par jättemysiga strumpor/tofflor. Jag har på mig dom just nu och dom är hur varma som helst och jättesköna. Här kommer en bild på dem.

läskigt!!

Imorgon ska jag kolla på denna film. Läskigt!

Looooov

Godmorgon. Jag vaknade för en liten stund sen och tänkte att det är lov nu. Skönt! Snart ska jag gå och ta mig lite frukost för jag börjar bli lite småhungrig. En äggmacka skulle inte sitta helt fel, eller? Tror inte det i alla fall!

Ikväll har jag innebandymatch mot Fränsta och det ska bli roligt, hoppas att alla är lika pepp som dom var på matchen mot Brunflo. Plus att jag hoppas att vi vinner och får tre hela poäng. Hihahiha!


krok

Sitter som en krok och börjar få riktigt ont i ryggen. Kanske skiter i det här och går och lägger mig. Skönt!!

dagen, kvällen & morgondagen

Hejsan. Idag slutade vi efter lunchen och då åkte vi ner till stan, köpte godis och sen gick vi hem till Olivia och kollade på Simpsons halloween avsnitt. Men sen var jag tvungen att åka hem för att inte skulle behöva stressa till träningen, för jag måste ju hinna äta middag och byta om.

Nu har jag i alla fall kommit hem från träningen och sitter just nu och dricker te och äter jordgubbskräm. Sen ska jag väl sova, och det blir en lång sovmorgon imorgon eftersom jag är ledig imorgon. Jag ska nog skriva recensionen på engelska boken också, så jag är klar med det i tid.

borde sova

Nej nu borde jag gå och sova för jag ska på skolan imorgon, fast det ska jag ju alla dagar nästan. Haha!

Praliner

När pappa kom hem från sundsvall idag så hade han med sig lite presenter till mig, Ida och mamma. Jag fick choklad praliner, mamma fick chokladtryffel och ida fick gräddkola och mintchokladchips.

tandont

Hej. Inatt vakande jag av att det gjorde så ont i mina tänder. Nu har jag gummisnoddar i munnen och det spänner väldigt mycket av den som jag har på framtänderna, tur att jag inte behöver ha den på dagarna i alla fall. Jag blir typ skev i munnen när jag har den och det gör ont. Sen har jag ju en snodd längst in på ena sidan men den sitter alltid där förutom när jag äter och byter ut den såklart.

Idag har det inte hänt så värst mycket så jag skriver inget om det.

Här får ni en jättefin bild från Halloween 2006 tror jag.

Tandis

Hejsan. Nu har jag varit hos tandläkaren och det gick bra, det kanske spänner lite men det går över efter någon dag så det är ingen fara. Hoppas jag får ta bort den snart, tänk vad raka mina tänder kommer vara då. Nästan fånigt raka, kanske som värsta staketet. Då fattas ju bara massor av tandblekning så att det lyser om dom sen ser jag ut som dom i Hollywood. Hahaha!


sleep

nu lägger jag mig.

spanien

Hallå. Idag har jag varit på skolan såklart och jag bar med mig idrottskläder helt i onödan för vi hade tydligen teori. Vi hade även bageri på morgonen och sedan hade vi engelska och världens tråkigaste ämne, datorkunskap. Det finns nog faktiskt inget tråkigare ämne än datorkunskap. Usch! Dagen har varit allmänt tråkig.

Imorgon ska jag till bageriet och baka och sedan ska jag åka med en buss ner till stan och gå till tandläkaren och spänna tandställningen. Sen ska jag tillbaka till skolan och ha två eller tre andra lektioner. Efter skolan ska jag fördriva tiden på stan medans jag väntar på bussen. När jag kommer hem så ska jag äta middag och sedan åka på träningen.

Jag saknar spanien och vill åka dit nu!



pizza är blä

Nu sitter jag här med datorn i mitt knä och lyssnar på Johnossi. Har även varit inne på brunflos hemsida och kollat vad dom skrev om matchen som var igår. Och mitt i texten så hade dom börjat skriva om någon match som dom spelade förra säsongen.
Idag ska familjen äta pizza och eftersom inte jag gillar pizza så ska jag väl äta kyckling eller lite tacos. Får väl se vad det blir lite senare. Vägrar i alla fall att äta pizzaäckel. Hahaha!

tråkigt inlägg

Hej. Nu har jag precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar på min söta katt som ligger i andra soffan, hon ser väldigt trött ut så hon somnar nog snart. Hon är så söt min lilla Smula!

Idag har jag inga planer, ska väl kankse städa lite på mitt rum och sen ta det lugnt.

vi vann!

Hejsan. Har nyss duschat och fikat lite. Vi spelade ju match mot brunflo idag och vi vann med 7-6 i sudden. det var en läskig match och vi fick tre utvisningar samtidigt. Men vi klarade det och gjorde till och med ett mål på 3 mot 5. Det var najs. Aja nog om det.

Nu ska jag kolla om det är något bra på tvn och sätta mig där och slöa.


ibland har man rätt, ibland har man fel.

Nu sitter jag och kollar på nyheterna och ska väl snart gå och sova. Jag måste ju vara pigg imorgon eftersom vi har match då, jag som var så inne på att det var på söndag matchen skulle vara. Aja, ibland har man rätt i bland har man fel. Hoppas det går bra i alla fall!

mjau

Nu har jag kollat på tv en stund och det var något franskt pogram om konditorer som tävlade, så det passade ju mig som tänker bli konditor. Det var ett bra pogram och dom gjorde många häftiga saker i bland annat socker och choklad.

Snart ska jag äta middag tror jag, det luktar i alla fall mat. Sen ska jag väl ta det lugnt och gosa med katterna. Smulan luktar i alla fall inte kiss/skit längre och det är ju bra för då kan jag gosa med henne som vanligt igen. Jag ska völ även kolla hur det är med Lakes öga men det såg i alla fall bättre ut mitt på dagen så jag tror att det är ännu bättre nu. Hihi.

Lilla Lake

Hejsan. Imorse vakande jag av att Ida låg och hostade inne på sitt rum. Efter en stund kom hon in till mig med Lake och han hade tydligen varit i slagsmål för ena ögat var geggit, ögonlocket hade svällt och han hade så på örat och i nacken. Men nu ligger han och tar det lugnt på min säng och Smulan är förhoppningsvis där och tvättar honom.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart söka lite fakta om Jenny Nyström.

smulan stinker

Smulan stinker kiss och jag hoppas att hon inte har lagt sig på min kudde för där tänkte jag lägga mig nu. Godnatt!

Sovmorgon

Hej. Nu har jag druckit en kopp te och smakat en av mammas nybakta bullar. Innan fikat så har jag varit på träning och sedan har jag duschat. Träningen gick bra och jag blev uttagen till matchen på söndag, vi ska spela mot brunflo klockan ett tror jag det var. Vi får se hur den matchen går, jag hoppas i alla fall på det bättre.

Imorgon är jag ledig från skolan. Eller ledig är jag väl inte för vi får antingen jobba på skolan med våra konstnärer eller så får vi jobba hemma. Sedan fick vi i uppgift på engelskan att läsa våran bok som vi lånat men det är jag redan klar med så man kan säga att jag typ är ledig. Skönt att sova ordentligt i alla fall!!

spränger

Just nu spränger jag mina öron med Johnossi, mamma blir arg och klagar på att jag förstör öronen och tycker att jag ska vara rädd om dom. Men det sket jag i... Jag kanske vill ha tinnitus som gammal? nej det vill jag faktiskt inte så jag lyssnade på min kära mamma och sänker ljudet lite i alla fall. Men jag kom precis på att jag inte kommer hinna bli gammal eftersom jorden ska gå under 2012, fast jag vet inte riktigt om jag tror på det!! Gör ni?

Gran torino

Hallå. Nyss stod jag och stekte pannkaka men det gick inte så bra att kasta upp dom i luften och sedan fånga dom igen. Aja, dom blev goda i alla fall och det är ju huvudsaken.


Idag kollade vi på Gran torino på skolan och det var ganska skönt att slippa alla lektioner utom en. Filmen är bra tycker jag, lite sorgligt slut bara. Efter filmen hade vi matte och sedan slutade vi så då tog jag bussen ner till stan och sedan åkte jag med mamma hem när hon slutade jobba.

äntligen hemma

Hejsan. Nu har jag nyss kommit hem efter träningen, så nu ska jag gå och duscha. Sen ska jag ta mig en kopp te och prova lite kläder som jag fick hem från Nelly idag. Hoppas det blir bra så att jag slipper skicka tillbaka massa saker. Efter det ska jag nog städa lite på mitt rum.


BLÄ..

Hej. Nu har jag precis ätit middag. Innan middagen somnade jag när jag skulle gosa med Smulan, det var mys. Men jag hann bara sova i cirka tjugo minuter. Smulan var i alla fall borta när jag vaknade och det var svinkallt, men nu är det varmt och skönt igen.

Idag på idrotten var jag tvungen att åter igen förklara för idrottsläraren att jag inte tänker gå från idrotten utan att duscha och sitta svettig på en buss fullt med annat folk. Åhh, jag blir så less!! Läraren blev skit sur och typ dumförklarade mig genom att skaka på huvudet och gå åt något annat håll. Så jag sket i henne och gick från idrotten ändå. Ska prata med mina mentorer igen imorgon. Annars får ju idrottslärarna betala taxi hem till mig...

nu orkar jag inte mer

Hej. Nu tänkte jag gå och lägga mig så att jag orkar med morgondagen. Jag ska väl även stå och bråka lite med idrottsläraren på slutet av dagen bara för att jag måste gå tidigare för att hinna med min enda buss hem. Jag vägrar att gå från idrotten utan att duscha och jag tänker inte få ig bara för att jag bor där jag bor. Får väl se hur det går med det imorgon. Nattinatti!

Johnossi

Nu sitter jag och lyssnar på Johnossi och funderar om jag ska gå och kolla på dom när dom kommer till stan. Men jag vet inte riktigt, för jag är lite för snål och kanske tänker lägga pengarna på en dator istället. Vi får se hur det blir med det. Men det skulle faktiskt vara roligt att se Johnossi igen, jag såg dom ju på yran i sommras också. Aja!




Kina

Hej. Gårdagskvällen var trevlig. Först var vi på kina och åt mat sen gick vi och kollade när folkets bussar gick och efter det tyckte vi att det blev så kallt så då gick vi hem till Olivia och satt på hennes rum och kollade i gamla skolkataloger. Men när tre av sju hade åkt hem så förflyttade vi oss till vardagsrummet och kollade på någon krigsfilm, den var ganska bra faktiskt. Lite sorglig!

När klockan var typ 2 så kom Ida och hämtade mig, Elin och Linnéa och vi skjutsade hem dom till frösön. Ida hade även tagit reda på kameran så jag fick se den och jag hade inte väntat mig att det var så illa som det var. Menmen, det gör inget Ida!

Idag ska jag bara ta det lugnt, så det finns väl inte så mycket att skriva om. Hejdå

kameran är sönder!! men det gör inget

Tja. Nu har jag kommit hem från jobbet på herrmatchen. Vi fick inte så många kunder i fiket så det var riktigt lugnt och skönt. Jag lärde även amanda hur man dricker en god kopp te. Hon gillar inte te i vanliga fall men nu tyckte hon det var riktigt gott.

Ikväll ska jag på kina och äta med mina vänner, det ska bli trevligt. Fast vad ska man äta egentligen, kanske buffé eller ris och friterade kycklingar. Aja får väl se vad som ser mest lockande ut. Jag fick låna lite kläder av Ida eftersom hon råkade förstöra min kamera igår, hon tänkte även ge mig hennes systemkamera med det tillåter jag inte. Hon var ledsen i alla fall men det var inte jag. Hahaha! vet ej varför..

Idol

Godkväll! Just nu sitter jag och kollar på idol och jag har två favoriter, Olle och Jay. Jag tycker att dom är coola. Haha! Har ni någon favorit eller kollar ni inte på idol kanske?

Nej nu tog reklamen slut så jag ska springa tillbaka till soffan nu. Hejdå!!!

morgondagen

Imorgon är det lördag och då ska jag först jobba på herrarnas innebandymatch och sedan ska jag hem och göra mig i ordning för på kvällen så ska jag till stan och äta mat med några vänner. Efter maten i stan så ska jag kanske till Patrik och hans vänner, men det får vi se hur det blir med det imorgon. Det ska bli sköj i alla fall!!

Fredag

Hejsan. Nu sitter jag i Idas säng och kollar min facebook. Smulan och Lake är också här och myser med varandra, dom är så söta.

Efter skolan idag så väntade jag på Patrik för vi skulle gå och fika på stan och när vi kom ner till stan så träffade vi Anna så hon följde med oss och fikade. Det var trevligt. Sen gick vi omkring på stan och efter ett tag så träffade vi Erika så då gick vi med henne. Jag, Patrik och Anna tävlade också om en resväska. Sen åkte alla hem runt halv fem så då var jag själv i tio minuter innan min buss gick. Satt typ två andra på min buss, inte så många som bor där jag bor. Haha!

välkommen åter!

Nu sitter jag och kollar på välkommen åter och när det är slut så ska jag ta på mig nattiskläder, borsta tänderna och sedan ska jag väl sova så att jag orkar med morgondagen. Börjar 09.50 men jag måste åka in till 08.00 ändå eftersom jag inte har någon skjuts annars. Ibland är det jobbigt men det får väl gå, jag hittar nog någon som också åkt in tidigare.

skillnad på munk och donut?

Det känns som att jag inte hittar någonting om Jenny Nyström men som tur är så skulle vi gå på biblioteket någon dag och då finns det förhoppningsvis någon bok om henne där. Man kan ju hoppas på det i alla fall! Orkar i alla fall inte leta mer fakta idag så jag lägger ner det nu.

Just nu sitter jag här och är jättesugen på donuts. Bara för att jag, Amanda och Olivia gör en uppgift om frityrbakverk på blocktimmen. Fast det vore ju gott med en vaniljmunk också. Aja jag ska nog gå och ta mig lite glass så att jag slutar tänka på donuts och munkar. Det är faktiskt skillnad!! Donuts är som en ring med ett hål i mitten och munken har inget hål utan är mer som en boll.


Donut


Munk

TIPP TAPP TIPP TAPP TIPPE TIPPE TIPP TAPP!!

Nu sitter jag och lyssnar på Robyn, cool tjej! Jag klippte mig som henne när jag var liten men jag blev nog inte så lik som jag trodde att jag skulle bli. Jag sa även "ser jag ut som Robyn nu?" och så gjorde jag som hon gjorde på omslaget. Haha...

Snart ska jag söka lite mer fakta om Jenny Nyström och sedan ska jag ta reda på mer om hennes bilder och skriva ner allt och sedan ska jag ta med det på fredag och påbörja min choklad eller marsipantavla. Det ska bli riktigt roligt att göra en tavla av hennes bild. Jag tänkte göra den på bilden nedan och då tror jag att jag gör den i choklad.


skolfoto idag

Hejsan. Åkte en buss till frösöläger idag bara för att slippa vänta på bussen som går till rödön 16.40. Men nu är jag i alla fall hemma och har fikat lite med mamma och pappa. Nu sitter jag här och googlar på Jenny Nyström för jag ska hitta tre konstverk som hon gjort och ett av dom ska jag göra i marsipan eller choklad. Hon gör ju mest tomtebilder och alla ser sådär pillriga och svåra ut men jag hittar nog några bra bilder snart.



Hade ju skolfoto idag också. Det gick väl bra men man vet ju inte hur man kommer se ut direkt! Jag stod i alla fall i mitten längst bak eftersom jag är längst. Jag har nog aldrig fått sitta på ett skolfoto vad jag vet i alla fall? Hoppas kortet blev bra i alla fall!!


Kul med rubrik?

Hej igen. Nu har jag kommit hem från träningen och jag har precis duschat. Innan jag duschade så fick jag lite fika av Ida och Lina och det var gott tycker jag. Jag fick en kladdkakemuffins, en dumlekaka och ett stort glas mjölk.

Glöm inte att kolla in Ida och hennes vänners UF!!! http://ostersundstreetstyle.com/

Nu ska jag kolla på lite tv och sedan ska jag sova. Imorgon när jag vaknar så kommer det vara extra svårt att välja kläder eftersom vi har skolfoto men korten är svartvita så jag behöver inte tänka på färg. Det är så svårt sånt där grejs!

NERV I KLÄM!!!

Hej. Nu har jag ätit middag och bytt om eftersom jag ska på träning. Jag har även en nerv i kläm någonstans i ryggen tror jag, det gör riktigt ont i alla fall. Typ ilar! Ajajaja....

 

Imorgon har vi skolfoto i alla fall och det känns väl jobbigt, jag hatar verkligen skolfotogrejs. Aja, man får väl se hur bilden blir lite senare. Jag kommer säkert blunda eller nått sånt fult!!! eller så kommer jag typ nysa precis när han tar kortet. Hahaha!

 

Men nu måste jag åka på träningen. Hejdå!!! :)


goodnight!

Tja. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Har precis kollat på ett inspelat pogram av ensam mamma söker och innan det så kollade jag på topmodel 14. Jag ska väl snart gå och lägga mig för imorgon så ska jag kliva upp tidigt och gå upp till bussen. Jag kommer vara megasuperdupertrött men sånt får man leva med.

Nej nu går jag och lägger mig!!!

Monday

Hello. Nu har jag precis ätit middag och nu sitter jag här och ska lyssna på lite musik och så. Ida informerade mig nyss om att fuldans har kommit upp på spotify nu och det är roligt. Hihihihi!

Idag har jag gjort kolakakor och boston. Kolakakorna blev goda men boston stoppade vi i frysen så jag vet inte hur dom smakar. Sedan så städade jag kavlingsmaskinen och två bakbord. Efter bagerilektionen så gick jag, Olivia, Linnéa och Karolina hem till Karo för att leta reda på hennes systemkamera men vi hittade den inte och det var ju tråkigt. Vi tog lite kort med Linnéas kamera istället och det blev många riktigt snygga bilder. Haha.

FLIGHTPLAN



Jag borde verkligen gå och lägga mig nu men jag sitter och kollar på flightplan och måste se slutet och orkar inte spela in resten för då blir det ändå att man aldrig kollar på resten.


lalalala...

Nu sitter jag och lyssnar på musik och har precis ätit min marängäppelkaka som jag gjorde. Mamma blev glad och tyckte att den var väldigt god och det gjorde även jag och pappa. Imorgon ska jag väl baka ännu mer eftersom vi har bageri på morgonen. Det är alltid lika roligt om man för göra nya saker såklart, det är ju inte så roligt att göra samma sak varje gång.

Snart ska jag väl gå och sova så att jag orkar med morgondagen.

överraskning

Nu ska jag hasa mig in till köket och leta reda på ett recept som jag behöver när jag ska göra en marängäppelkaka. Tänkte bjuda mamma på kaka när hon kommer hem från jobbe. Hon kommer bli jätteglad tror jag, hihihihi!

Smulan & Lake

Hej. Nu har jag städat lite i några lådor på mitt rum. Hittade även en liten bok som jag hade skrivit massa knas i när jag var lite, älskade typ att rimma då så det var några sidor där det stod i rim vad jag hade gjort under dagen. Haha, det var ganska roligt att läsa! Jag hittade även mina tankeböcker sen jag var liten (man skrev om sina tankar till lärarna) och jag hade frågat en lärare varför han hette som han gjorde och massa frågor som man inte borde fråga för man får så dumma svar. Hahaha.

Lake ligger bredvid mig och Smulan kom precis in efter att ha varit ute och spytt upp halva magen ungefär. Nu verkar hon må bättre i alla fall och det är ju huvudsaken. Dom är så söta mina små katter!!!



städning

Nu har jag suttit här och läst bloggar sedan 11 och nu ska jag gå och klä på mig och sedan ska jag kanske städa lite och leta reda på mina hörlurar till mobilen. Jag vill ju kunna lyssna på musik när jag åker buss och på mattelektioner och sånt som är tråkigt. Dom har varit försvunna i typ 4 månader och jag hoppas att jag hittar dom annars måste jag köpa nya och det kändes tråkigt. Bläää!!


Hejsvejs! :)

godmorgon

Godmorgon eller goddag! Igår var jag i Hudiksvall och spelade innebandy, vi förlorade men jag tycker att domarna var lite väl mycket emot oss. Men men så är det ibland! Jag kom väl hem vid halv tio igår men jag var så trött så jag somnade nästan på en gång.

Just nu sitter jag och äter en god macka och ska snart kolla på lite bloggar, det är bara jag vaken i huste och jag förstår inte varför. Fast mamma är ju vaken men hon är inte i huset och katterna är också vakna förresten. Hihi!!

Kolla kolla kolla

Hejsan. Idag har jag haft estetisk verksamhet och efter lunch hade jag engelska. Blev nästan klar med min chokladtavla det fattas bara armar på tjejen och sedan ska jag kanske göra ett garnnystan till katten. På engelskan hade vi hörförståelse och det gick väl ganska bra. Tycker inte om engelska så jag känner mig jättedålig på det.

Sedan gick jag på stan med Amanda, Elin och Olivia. Vi var lite hungriga eftersom det var äcklig lunch så vi gick till törners och åt en macka. Sedan gick vi omkring och skrattade åt en massa fula saker. Vid halv tre åkte jag hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Johnossi såklart!!!

Kolla in min syster och hennes kompisars UF! http://ostersundstreetstyle.com

NATTINATTI

Varför sitter jag här vid datan egentligen, jag skulle ju bara stänga av den men självklart så fastnade jag. Nu ska jag i alla fall gå och sova så att jag orkar med min jobbiga klass imorgon. Nerå, dom är jättesnälla faktiskt. Hihihi!

huvudvärk + innebandy

Tjenixen. Jag har precis ätit mat och tagit en tablett för min sprängande huvudvärk, jag borde egentligen inte sitta här nu eftersom jag har ont i huvudet men jag ska strax byta om för att sedan åka på innebandyträningen. Amanda hade hört något om att vi skulle ha en lugn träning idag och det kan ju bli skönt nu när man har ont i knoppen.

Nu ska jag gå och byta om i alla fall. Hejdå!! 


tråk

Tja coolingar. Snart ska jag gå och sova för jag ska kliva upp tidigt imorgon och åka buss in till skolan. Man kan säga att jag har en liten sovmorogon imorgon för vi börjar 08.50 men jag måste ju ändå kliva upp lika tidigt som när jag börjar 08.00 på måndagar, tisdagar och fredagar. Appropå fredag så ska jag göra klart min tavla i choklad då. Hoppas den blir finfin!

Lake på bilden

bussssssssssar

Hejsan. Idag skulle jag ha kommit hem vid tre men den bussen jag skulle åka kom aldrig så jag var tvungen att vänta på bussen som går till rödön tjugo i fem. Men tiden gick ganska fort för vi gick och tog en fika på törners och skrattade så mycket att tiden flög iväg. När jag sedan satt på bussen så var det något oljud som lät så jag störde mig jättemycket på det och sen var det jättekallt och blåsigt när jag klev av bussen men som tur är så kom Ida och hämtade mig. Hon är så snäll så!!


kittenskittenskittens

Hej. Nu har jag precis duschat för jag har varit på träning. Träningen gick ganska bra, jag tycker nästan aldrig att det går så bra för mig. Men på torsdag ska det gå bra och sedan på lördag ska det gå ännu bättre då vi har match mot hudiksvall eller nått sånt.

Nu sitter jag och kollar på katter och jag vill nog vara en katt i mitt nästa liv, om man har något!









Söööööta små saker!!

Bilderna är tagna från kittenskittenskittens.com


vad vet jag?

Hejhopp! Idag hade vi som sagt boxning på idrotten och det var roligt men vi fick inte slå varandra vilket var väldigt tråkigt, nerå. Haha! Fast vissa vore det ju inte fel om man fick slå ibland. Men det är inte ofta jag känner att jag skulle kunna slå någon. Det vore ju hemskt om man gick runt och slog alla.

Nu sitter jag och lyssnar på härliga johnossi och det är jättebra. Jag funderar också lite på vad vi ska göra på bageriet imorgon, kanske baka någon kanelbulle eller så. Var det inte kanelbullens dag idag förresten? Eller är det den 14/9 kanske, vad vet jag? Inte mycket!


Boxning

Hejsan. Nyss gjorde jag en kladdkakesmet men sen kom Ida och hade någon idé om hur kladdkakan skulle vara så jag överlämnde resten åt henne. Till kladdkakan ska jag äta lite grädde och hallon. Hoppas den blir god, den jag gjorde åt mamma, pappa och deras sällskap igår var i alla fall mummsig.

Vi förlorade matchen men sånt händer ibland. Jag fick i alla fall 1 poäng för ett ass till Emelie. Nästa helg har vi också match men då ska vi till hudiksvall eller nått sånt. Det kommer nog bli roligt tror jag, eller jag hoppas det i alla fall.

Imorgon på idrotten så har vi boxning och det ska bli roligt att testa, fast jag trot ju inte att vi får boxas mot varandra men det gör inget för jag vill inte få blåöga eller svullen näsa. Haha!


bild från google

Hicka

Hej. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå lite snabbare för snart ska jag på match och jag är inte så pepp. Jag vill helst ligga och sova just nu och sedan kliva upp och ta det lugnt. Jag blir alltid så stressad och nervös innan match, och när jag blir stressad så får jag halsbränna.

Jag har hicka just nu och det gör ont och är jättejobbigt. Hoppas pappa eller mamma skrämmer mig så att hickan försvinner. Hahah!

livsmedel

Hejsan. Imorgon är det seriestart i innebandyn. Vi ska möta JIB och vi får väl se hur det går, hoppas på vinst. Nästa helg är det också match kanske två till och med. + att jag ska jobba på herrarnas match. Jag och amanda ska sälja fika för vi är så duktiga på det, hehe! Amanda räknar och jag tittar mest på.

På måndag ska vi vara i bageriet på morgonen, som vanligt alltså. Vi har ju börjat baka grejer nu och jag hoppas vi får baka någonting roligt och gott. Pappa har tjatat att jag ska köpa eller ta med någonting hem men det har inte blivit så än. Han tjatar även om att han tycker att jag ska lära mig att baka wienerbröd men det blir väl lite senare. Livsmedelspogrammet är i alla fall jätteroligt och jag tycker att alla som gillar att baka och sånt borde söka till det pogramet. Men nu ska dom göra om så det blir ett pogram som heter resturang/livsmedel och ett som heter service/hotell eller nått sånt.

söt smula

Hejsan. sist jag skrev så var det 20/9 och nu är det helt plötsligt 2/10 och jag vet inte varför jag inte skrivit på så länge, ville helt enkelt inte. Men nu ska jag börja skriva lite igen. Hihi!

Nu sitter jag i sängen och tittar på Smulan som ligger ocg lapar i luften. Hon sover men hon kanske drömmer att jag ger henne en skål med grädde och att hon måste skynda sig att lapa upp grädden innan Lake kommer och tar den ifrån henne. Så brukar det ju vara på riktigt i alla fall. Hon är så söt min lilla pluttilutti gummsigumma!

Ida tog några fina bilder på Smulan idag så ni får en här.

RSS 2.0