DON´T CRY

ÄR ENSAM OCH FÖRBLIR ENSAM TILLS SENT IKVÄLL DÅ PAPI SLUTAR JOBBA OCH KOMMER HEM. DET SUGER MEN JAG FÅR VÄL GÅ UT OCH GÖRA "LILLA TEXAS" OSÄKERT, LÅTER SOM EN BRAAA IDÉ VA? JAG ÄR JU SÅ SKÄRMMANDE SÅ ALLA SKULLE STANNA INNE, LÅSA ALLA DÖRRAR, STÄNGA ALLA FÖNSTER, DRA FÖR GARDINER, SLÄCKA ALLA LAMPOR OCH ISOLERA SIG TOTALT!!! IMORGON SKA JAG OCKSÅ VARA ENSAM OCH DET SKA BLI JÄTTETRÅKIGT.. SKITLIV, NERÅÅÅÅ!!! 
KÄNNER MIG FETT COOL IDAG OCKSÅ EFTERSOM JAG HAR PÅ MIG MIN "GUNS N ROSES"TRÖJA!!

SANNING

"SÅ LJUVT DET ÄR ATT GÖRA INGENTING,OCH SEDAN VILA EFTERÅT"

WHEN WE STAND TOGETHER

ÄR FLÄSKIGT TRÖTT IDAG, KAN DET BERO PÅ ATT JAG SOVER SÄMRE NÄR DET ÄR FULLMÅNE ELLER DET KANSKE BARA ÄR INBILDNING? JAG VET INTE MEN NÅTT KNAS ÄR DET I ALLA FALL. TRODDE HELT ÄRLIGT ATT JAG SKULLE SOMNA PÅ EASTERN IDAG, DET VORE JU HEMSKT. NU VÄNTAR JAG BARA PÅ ATT DU SKA HÖRA AV DIG SÅ VI KAN UTFORSKA VÄRLDEN OCH SKRIKA SOM SMÅ RÄDDA BARN! 

BLÅTT ÄR FLOTT!!

DU ÄR SÅ JÄVLA BLÅÖGD, KAN DET VARA FÖR ATT DU ANVÄNDER EN "MAX FACTOR / EYE BRIGTHENING MASCARA"? VEM VET LIKSOM?!? INTE JAG I ALLA FALL, FIN VART DU I ALLA FALL. NU LÄT DET JU SOM ATT DU INTE ÄR DET ANNARS MEN DET ÄR KLART DU ÄR, VÄRLDENS FINASTE COOOLA KATT! HIHIHI... BLÅTT ÄR FLOTT, TÄNK PÅ DET! 

 

 

KROSSA ALLT

LEVER ETT BRA LIV MÅ JAG SÄGA, KAN JU INTE KLAGA. FÖR TÄNKT PÅ BARNEN I AFRIKA!! "DET ÄR TANKEN SOM RÄKNAS" SÄGER DU DÅ OCH DET ÄR EN DEL SANNING I DET. TÄNK OM VI SJÄLV BOTT I AFRIKA, KÄNNS INTE SOM VI HADE VETAT SÅ MYCKET OM HUR ÖVRIGA VÄRLDEN HAR DET SÅ DÅ LIDER MAN VÄL INTE LIKA MYCKET AV DET OCH TYCKER DÅ ATT MAN HAR DET BRA. OCH LIKSOM PÅ SÅNNA HÄR DOKUMENTÄRER OM BARN I AFRIKA TYCKER JAG OFTA DOM VERKAR JÄVLIGT GLADA, DOM DANSAR, SJUNGER, SPELAR FOTBOLL OCH SER ALLMÄNT GLADA UT. DOM KLAGAR INTE PÅ SÅ JÄVLA MYCKET JÄMFÖRT MED OSS. VI KLAGAR PÅ DET MESTA ÄVEN FAST VI HAR DET JÄVLIGT BRA, FAN FÖR OSS ALLTSÅ!!! NERÅ, NE MEN VET EJ VART DESSA TANKAR KOM IFRÅN FÖR JAG GILLAR JU INTE ENS BARN?!? MENMEN... HOOHHOHO!!
 
NU SKA VI HA KUL MEDANS VI KAN, YOLO!!! 
 
 

JUST TO GET HIGH

KÄNNS SKITJOBBIGT ATT BÖRJA SKOLAN IMORGON, LOVET HAR KÄNTS SÅ HIMLA KORT, KÄNNS BARA SOM JAG JOBBAT FAST ÄNDÅ HAR JAG INTE JOBBAT SÅ JÄVLA MYCKET, KANSKE ÄR FÖR ATT JAG HUNNIT MED ATT FLYTTA, HÄNGT I SKÅNE MED SLÄKT OCH SÅNT DÄRNT. JAG HAR FAN INGEN ANING, SKULLE DOCK INTE SKADA OM LOVET VARADE EN ELLER TVÅ VECKOR TILL. MEN DET SKA ÄNDÅ BLI KUL ATT TRÄFFA ALLA OCH SE HUR SMÅ ETTORNA ÄR.

NU SKA VI SOVA OCH JAG TÄNKTE SPARKAS OCH SLÅSS HELA NATTEN, KAN BLI NÅGRA SKALLNINGAR OCKSÅ!! SÅ PASSA DIG, PUUUUSS

NÖRDARNAS NÖRDIGA NÖRDAR NÖRDAR NÖRDIGA NÖRDSPEL

HAHAHA NU KOM JAG OCH TÄNKA PÅ NÄR VI SATT OCH NÖRDA DET DÄR GRODSPELET JÄMT OCH STÄNDUT!!! DET VAR HELT SJUKT, KOM ALDRIG TILL DEN GRODAN JAG VILLE INNAN JAG SLUTADE SPELA. FAN FAN FAN, MÅSTE BÖRJA SPELA IGEN OCH TA MIG TILL GRODAN... NERÅ! SKA ALDRIG MER NÖRDA NÅTT SPEL PÅ MOBILEN.. HAHHAAHHA! 

SIMMA ELLER SJUNK

NU ÄR JU "SOMMAREN" (DU VET DEN DÄR SOM KNAPPT VAR) SLUT, VAR MINUSGRADER IMORSE OCH FROST PÅ FÖNSTRENA. DET ÄR FAN ILLA OCH JAG KOM PÅ ATT JAG INTE BADAT I STORSJÖN EN ENDA GÅNG I ÅR, INTE ENS DOPPAT EN TÅ!!! ÄR DET ILLA? ELLER BEHÖVER MAN INTE BADA MINST EN GÅNG PER SOMMAR? HAR DU BADAT NÅGOT? 
 
SÅHÄR SER LAKE UT IDAG, HAN ÄR TJOCK OCH GOSIG OCH VÄRLDENS FINASTE LAKE! 

-


VÄLKOMMEN TILL MITT LIV

ÄR HELT ENSAM OCH HÖR NÅGON SPRINGA OMKRING PÅ ÖVERVÅNINGEN, KAN INTE VART SMULAN FÖR NÄR JAG GICK UPP SÅ LÅG HON UTE PÅ BALKONGEN OCH DET VAR INGEN I NÅTT RUM, KAN INTE VART LAKE HELLER FÖR HAN LÅG/LIGGER BREDVID MIG I SOFFAN.. HJÄLP, JAG KOMMER BLI MÖRDAD AV EN HEMSK DEMON ELLER NÅTT. FÅR DU INTE TAG PÅ MIG IMORGON SÅ VET DU VAD SOM HÄNT.
OCH NU KOM JAG PÅ "ÄR JAG EN JÄVLA DUM BLONDIN I SKRÄCKFILM??" VARFÖR GÅR JAG DIT LJUDET HÖRS IFÅRN, DET SKA MAN JU INTE... DUMFAN!!! 

SAKNADE VÄNNER

PÅ ONSDAG BÖRJAR HELVETET, MEN VI HAR ÄNDÅ DET ROLIGASTE ÅRET FRAMFÖR OSS TROR JAG. MÅSTE KOMMA PÅ NÅGOT UNDERBART VACKERT ATT HA PÅ KLASSFOTOT, NÅGOT FINT ATT SKRIVA PÅ FLAKET, NÅGOT SÖTT ATT HA PÅ SIG PÅ BALEN OCH MÖSSPÅTAGNINGEN OCH STUDENTEN, KOLLA EFTER FINA HÅRUPPSÄTTNINGAR, LEVA LIVET, OCH MASSA ANNAT KUL. JAG SKA JU ÄTA MASSOR AV MAT OCKSÅ FÖR JAG HAR ALLTID SAGT ATT JAG SKA RULLA FRAM PÅ MIN STUDENT.. SER INGET LJUS I DEN IDÉEEEEEN ÄN SÅ LÄNGE. GÖD MIG ELIN, GÖD MIG!!! 

NIGHTMARE

IDAG NÄR JAG VAR SOM ALLRA ENSAMMAST UPPE PÅ ETT BERG I SKOGEN SÅ KÄNDES DET SOM ATT SLENDER MAN SKULLE KOMMA OCH DÖDA MIG, INTE EN SKVÄTT MED KUL... OM DU INTE VET VEM DET ÄR SÅ KAN DU JU GOOGLA DET SÅ SER DU DÄR, HUA HUA!!! 

ETT FEL NÄRMARE RÄTT

MAN SKA VARA ÄRLIG. VISST SKA MAN? MEN OM MAN ÄR ÄRLIG MOT FEL PERSONER BLIR DET LÄTT FEL, DOM KAN BLI SURA OCH HEJ O HÅ, MEN EGENTLIGEN BORDE DOM VÄL BLI GLADA ATT NÅGON SÄGER TILL OM DET DOM GÖR SOM MAN TYCKER ÄR FEL SÅ ATT DOM KAN ÄNDRA PÅ DET. OM DOM INTE FATTAR ATT MAN GÖR DET FÖR ATT VARA SNÄLL KAN MAN JU ALLTID HOPPAS ATT DOM FATTAR DET INOM NÅGRA ÅR, DOCK SÅ KAN JU VÄNSKAPEN VARA FÖRSTÖRD DÅ ELLER VAD FAN SOM HELST. MEN DÅ FÅR DOM JU LIDA FÖR SIN SURHET, HAHAHA! 
IDAG ÄR EN SÅNHÄR DAG ↑ HOHOHHIOHIHO! 

IT´S TRUE

SITTER OCH LYSSNAR PÅ MUSIK I MINA NYA HÖRPLUPPAR SOM JAG TÄNKTE ATT DU OCH JAG SKULLE LYSSNA PÅ MUSIK MED NÄR VI HAR MATTE. MEN SEN KOM DEN DUMMA TANKEN, VI HAR INTE MATTE LÄNGRE, SKÖNT VAR VÄL DET MEN VAFAAAAN LIKSOM!! BLIR SÅ JÄVLA IRRI... SEN KOM JAG PÅ IDAG ATT VI MÅSTE GÖRA UF NU I TREAN, JAG VILL INTEEEE.
 
JAG BARA KLAGAR IDAG OCH ALLT ÄR NÅ JÄVLA I-LANDPROBLEM... DUMMA MIG! 

INGEN SOM

HAR PRECIS VAKNAT, HIMLANS SKÖNT ATT SOVA TYCKER JAG MEN EFTERÅT KÄNNER MAN SIG SOM EN BALLONG I ANNSIKTET, KAN VARA SMÅTT SUR, HUNGRIG OCH KALL. DET ÄR JU JÄVLIGT TRIST, VET INTE ENS OM JAG FÅR NÅN MAT IDAG... KANSKE BARA FÅR ÄTA PRALINER, DET ÄR JU GOTT MEN INTE SÅ MATIGT.
HITTADE DENNA KNÄPPIS, FÅR ÄTA PÅ NA!! SER DU ÄVEN DEN LILLA KATTEN I BAKGRUNDEN, OM INTE SÅ ÄR DU BLIND! 
 

DÄR JAG HÄNGER MIN HATT

KOMMER FAN INTE PÅ NÅGOT ATT SKRIVA HÄR JUST NU, HAR INGA KONSTIGA ELLER NORMALA TANKAR I HUVUDET, DET ÄR HELT TOMT... MÅSTE KANSKE ÄTA NÅGOT SÅ ATT HJÄRNAN STARTAR, VAD VET JAG!! FICK I ALLA FALL VÄRLDENS SENDRAG I FOTEN IMORSE, DEN SÅG HELT STÖRD UT. SÅ NU VET DU!! 
 
PUSSSSSSS ♥

SKRATTAR IHJÄL MIG

ÄTER PRALINER OCH BARA MÅR, BORDE KASNKE LAGA MIG LITE MAT ISTÄLLET OCH SPARA PÅ DET GODA. MEN NEJ, JAG ÄR FÖR LAT, VÄNTAR TILLS HUNGERN TAR ÖVER OCH TVINGAR MIG TILL MATLAGNING. SKRATTAR ÅT FULA STATUSAR PÅ FACEBOOK MEDANS OCH UNDRAR VARFÖR JAG ALDRIG KOMMER PÅ ATT SKRIVA EN "K-BRY" STATUS DÄÄÄR. NEJ JUST, ÄR LITE FÖR COOL FÖR SÅNT OCH SKRIVER ALLT FULT HÄR ISTÄLLET, SÅ ATT DU KAN LÄSA DET! VILL JU LIKSOM INTE SKÄMMA UT MIG FÖR HELA VÄRLDEN, RÄCKER MED ATT NÅN ENSTAKA STACKARE SER DET! 
FÅR TYP DET HÄR UTTRYCKET NÄR JAG LÄSER ALLT FULT OCH SKRATTAR INOMBORDS! 
RIKTIGT SÖT, JAG VET!! 

UNDER AND OVER IT

IDAG ÄR JAG GLAD, HAR NÄMLIGEN FÅTT JOBB PÅ WEDEMARKS. DET ÄR INTE SÅ DÄR VÄRST MYCKET MEN VARANNAN HELG, DET BLIR JU I ALLA FALL NÅGONTING. SKA GÖRA MACKOR, MASSA MACKOR, ENORMT MYCKET MACKOR. SKA DIT OCH KOLLA LÄGET OCH LÄRA MIG IMORGON KLOCKAN SEX, KAN VÄL INTE VARA SÅ SVÅRT ATT GÖRA MACKOR? ELLER? DET VISAR SIG OM INTE ANNAT! 
 
FUNDERAR ÄVEN PÅ ATT GÅ MED I ARMEN, VAD TROR DU? SKULLE JAG PASSA IN DÄR? SE SUPER UTTRÅKAD UT OCH HA ETT PAR KATTÖRON UPPSTICKANDES BAKOM MIG, DET VORE VÄL NÅTT?

VA FAN!?!?!?

VEM ÄR JAG? KÄNNER INTE IGEN MIG SJÄLV, DET MÅ JU FAN VA ILLA!!! 

JUST IDAG ÄR JAG STARK, JUST IDAG MÅR JAG BRA

UNGEFÄR SÅÅÅÅÅHÄR KÄNNER JAG IDAG! DURÅ?

INGENTING KAN STOPPA MIG NU

IDAG HAR JAG GJORT EN GREJ, VILL DU VETA VAD? AAAAH MEN KOM DÅ!! OCH NEJ, JAG HAR INTE OPPERERAT BÖRSTEN, FYLLT LÄPPARNA, KINDBENEN ELLER NÅTT SÅNT. DU FÅR VÄL SE HELT ENKELT, KAN MÖJLIGEN VARA SÅ ATT DU INTE KÄNNER IGEN MIG, SÅ OM NÅN RANDOM SÄGER HEJ TILL DIG KAN DET VARA SÅ ATT DET ÄR JAAAAAG! 

HUA HUA

SERIÖST? PÅ ÄLDRE DAGAR HAR JAG BLIVIT MER MÖRKRÄDD ÄN JAG NÅGONSIN VARIT, KAN KNAPPT KOLLA PÅ CSI LÄNGRE UTAN ATT TÄNKA ATT NÅN SKA MÖRDA MIG NÄR JAG SOVER. KAN INTE TITTA PÅ SVENSKA KRIMINALARE FÖR DET KÄNNS SÅ NÄRA, KAN KNAPPT TITTA PÅ SKRÄCK VILKET JAG KUNDE GÖRA NÄSTAN HELT OBERÖRD FÖRUT. BRUKAR INTE MÖRKRÄDSLA FÖRSVINNA MED ÅREN? VORE TACKSAM OM DET BÖRJADE MED DET NUUUUUUUUU, PÅ DIRREN!!!! 

SUNLIGHT

NÄR DET ÄR SÅNT HÄR VÄDER VILL MAN JU BARA ÅKA TILL SPANIEN OCH ÄTA BANAN! 
ELLER?

THIS IS LOVE

VAKNAR OCH ÄR HELT ENSAM FÖRUTOM MINA KATTER, BALKONGDÖRREN ÄR ÖPPEN, DET FINNS INGEN LAPP OCH ALLA TELEFONER ÄR HEMMA. HUR HAR DOM TÄNKT NU? JAG TROR DOM HAR LÄMNAT MIG FÖRGOTT, KANSKE KOMMER ETT AVSKEDSBREV NÅGON DAG MED LITE PENGAR SÅ ATT JAG KLARAR MIG ETT TAG (KAN JU ALLTID HOPPAS). FÅR KANSKE SKAFFA MIG ETT JOBB SÅ GÅR DET ENKLARE ANNARS FÅR JAG LEVA PÅ VATTEN OCH BRÖD OCH TIGGA PENGAR FÖR ATT KUNNA BETALA RÄKNINGAR DOM LÄMNAR HÄR. ILLA!!!
 
" Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat. " - Nalle Puh 
 
 
 

KATTEN HÅLLER MIG VAKEN OM NATTEN

HAR DU NÅGONSIN FÅTT DEN DÄR KÄNSLAN AV ATT KATTEN ÄR GALEN OCH SKA FLYGA PÅ DIG, DEN KÄNSLAN FÅR JAG VARJE DAG NÄR JAG BORSTAR SMULAN, HON BARA GLOR, SLÅR MED SVANSEN, SÄGER INTE ETT ORD, INTE ENS ETT LITET MORR, HON BARA GLOR SÅ DÄR GALET. JUST NU LIGGER LAKE PÅ ANDRA SIDAN RUMMET OCH GÖR EXAKT SAMMA SAK, USCH!!  
MEN HAN ÄR RÄTT FIN ÄNDÅ, MIN LILLA GUBBE! 
 

THOUGHTS

SNART BÖRJAR VI VÅRAT TREDJE OCH SISTA ÅR PÅ GYMNASIET, DET KÄNNS ENORMT SKÖNT MEN JAG HAR ÄNDÅ EN LITEN KLUMP I MAGEN PÅ NÅGE VIS. VILL DU VETA VARFÖR? OM INTE SÅ FÅR DU VETA ÄNDÅ. JO DET ÄR SÅ HÄR, JAG VILL TYP VETA HUR MIN FRAMTID SKA SE UT REDAN NU. KLUMPEN ÄR JUST DÄRFÖR, FÖR ATT JAG INTE VET. JAG VET INGENTING, KOMMER JAG HA JOBB?, KOMMER JAG HA NÅGONSTANS ATT BO? (VILL INTE BO HOS MAMMA OCH PAPPA HELA LIVET OCH BLI KALLAD "KVINNAN UTAN LIV"), KOMMER JAG HA KVAR MINA VÄNNER? KOMMER JAG BILDA FAMILJ? JA DU FATTAR!! TYCKER DU ATT JAG ÄR STÖRD NU? FÖR ATT JAG SITTER OCH FUNDERAR PÅ DET HÄR? I SÅ FALL FÅR DU TYCKA DET, FÖR JAG GILLAR DIG ÄNDÅ! 

MORSNING

NÄR VI BÖRJAR SKOLAN IGEN SÅ MÅSTE VI UTFORSKA DET DÄR STÄLLET JAG VILL OCH DET MÅSTE VI GÖRA TYP FÖRSTA VECKAN ANNARS KOMMER JAG GLÖMMA BORT VART VI SKA GÅ. MEN DENNA GÅNG KANSKE VI SKA TA PÅ OSS LITE ANDRA KLÄDER TYP TRÄNINGSBYXOR OCH EN SKÖN TRÖJA, LÄR SVÄTTAS IHJÄL ANNARS KAN JAG NÄSTAN LOVA!
 
 
HÄR ÄR MIN LILLA SOMMARKANIN SOM JAG TOG HAND OM FÖR TYP TIO ÅR SEDAN!! HAN BLEV UPPÄTEN AV EN RÄV, FAST INTE UNDER TIDEN JAG HADE HAN SOM TUR VAR. HAHAHAH! 

TJENIXEN TJENARE HEJSAN

SKA SLUTA SVÄRA, SKA BLI TUTALT KRISTEN OCH GÅ I KYRKAN VARJE SÖNDAG, BE BÖNER NÄR JAG VAKNAR, ÄTER NÅGOT, NÄR JAG SKA SOVA OCH LITE DÅ O DÅ. SKA SLUTA VARA ELAK NÄR JAG KÄNNER FÖR DET, SKA BLI VÄRLDENS SNÄLLASTE MÄNNISKA SOM VEM SOM HELST KAN PRATA MED OM VAD SOM HELST. SKA STARTA EN SÅN DÄR TELEFONLINJE DIT FOLK RINGER IN OCH PRATAR OM ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD, DOM SKA PRATA MED MIG OCH INGEN ANNAN. DET VORE JU NÅTT!?!? ISTÄLLET FÖR DEN DÄR HIMLA BOKEN JAG TÄNKTE SKRIVA! 
 
 
OCH NEJ, JAG ÄR INTE RIKTIGT KRY!! 

JAG LOVAR OCH JAG SVÄR

NÄR I HELA HELVETE SKA VI ÄTA KRÄFTOR? OCH VART? HOS DIG ELLER MIG, KANSKE VAR FÖR SIG? ELLER SKA VI BJUPPA IN EN MASSA RANDOOOOMS PÅ KRÄFTKALAS OCH DELA UT FINA HATTAR OCH SOLAR? DRICKA SNAPPS OCH SJUNGA LITE GLATT? DET VORE TREVLANS OM VI KOMMER PÅ HUR DET BLIR, NÄR OCH SÅ DÄR! 
 
HAAA DET FINT I BLÅBÄRSSKOGEN

M J A U

HAR TVÅ JUST NU APJOBBIGA KATTER, ENA JAMAR HELA TIDEN OCH DEN ANDRA ÄR PÅ BUSHUMÖR OCH FÖLJER EFTER EN VART MAN ÄN GÅR. VILL DU HA DOM??? KAN STOPPA DOM I KANINBUREN, DEN BEHÖVER KANSKE FYLLAS UPP. DET ÄR JU NÅTT SOM SAKNAS DÄR HAR JAG FÖR MIG! KANSKE INTE NÅTT MEN NÅN, EN SÖT LITEN KRABAT.. GRÅT INTE FÖR MYCKET ELIN, FINNS HÄR FÖR DIG!


JAG VILL TA PÅ DINA LÅR. RINGER PÅ DIN TELEFON. VI KAN SES OM DU HAR LUST, DU OCH JAG HAR ETT SÄRSKILT BAND!!!

IGÅR PLANERADE JAG MITT LIV, BARA SÅ DU VET! JAG TÄNKER GÅ UT SKOLAN SEN SKA JAG KANSKE JOBBA ETT TAG, SKRIVA EN BOK, HAR FIXAT EN FOTOGRAF TILL BOKSKRIVANDET, SEN SKA JAG BLI KÄND FÖR MIN BOK OCH DÅ BLIR JAG RIK OCH KAN DÅ FLYTTA UTOMLANDS TILL TYP FLORIDA ELLER NÅTT!!! FÄR VÄL SE HUR DET GÅR, ÄR JÄVLIGT TVEKSAM PÅ BOKEN!!! DEN MÅSTE VARA SOM JAG, SPECIELL. KAN BLI SVÅRT!

PUNKT FÖR DAGEN.

HIHOHIHO

SKRIVER HÄR ENDAST FÖR ELINS SKULL, HON TYCKER BARA OM ATT LÄSA MIN BLOGG OCH VILL ATT JAG SKRIVER LITE NYA MEGAFULA INLÄGG.. JAG TYCKER DET ÄR ÜBERTRÅKIGT MEN JAG ÄR JUUUU SÅ JÄVLA SNÄLL!! 
 
VAD TYCKER DU ELIN? SKA JAG FORTSÄTTA SKRIVA OM MIN JOBBIGA KLASS, RITA TECKNINGAR PÅ PAINT NÄR JAG HAR TRÅKIGT OCH GOSA MED MINA KATTER OCH KANSKE SKRIVA ETT "NU SKA JAG SOVA, GODNATT!" - INLÄGG LITE DÅ OCH DÅ? ELLER SKA JAG KANSKE BÖRJA GÖRA SÅNNA DÄR FULA VIDEOINLÄGG DÄR JAG HAR SKÅNSK DIALEKT OCH PRATAR OM RIS I KINA? VAVAVA?!??!?
 
 
PS. OM DU VILL ATT JAG SKA SKRIVA PÅ DENNA FULA JÄVLA BLOGG SÅ FÅR DU VARA BEREDD PÅ ATT BJUPPA PÅ DIG SJÄLV EN ANING, BARA SÅÅÅÅ DU VET LILLEN!!! DS.

DÖDENS!!!

HAHAHAHAHA! SLUTA LÄS IGENOM MINA GAMLA INLÄGG ELO. INTE KUL PÅ EN FLÄCK!!!!

M I N F I N A V Ä N

ELIN GRANLÖV ÄR MIN VÄN, EN SÅN BORDE ALLA HA. EN ELIN GRANLÖV ALLTSÅ, INTE EN VÄN!! HON ÄR GANSKA LITEN, KANSKE 1.65 LÅNG ELLER NÅTT, HAR BLÅA ÖGON, BRUNBLONT HÅR TYP, MARINBLÅ CONVERSE, JEANSJACKA, MASSA HÅL I ÖRONEN, FUNDERINGAR PÅ FLER HÅL I ÖRONEN, LÄNGTAN EFTER EN SÅN DÄR SNYGG HUNK SOM I TYP "THE LAST SONG", "DEAR JOHN" JA NI FATTAR!!! 
HÄR ÄR ELIN OCH MIN SYSTER, DOM ÄR FETT COOOLA!!! HAR ALLTID VARIT OCH KOMMER ALLTID ATT VARA. DEEEEEE NI!!!! 
 
SÄ HÄR KÄNNER JAG ELIN!!! VET ATT DU LÄSEER DETTA SÅ LÄS NEDAN!!!!!
 
"friends are like ballons,
if you let them go,
you can´t get them back,
so I´m gonna tie you
to my heart
so I will never
lose you"
 
HEJDÅÅÅÅÅÅÅ VÄRLDEN!!! 

RSS 2.0