Nyår

Idag är det sista dagen för i år. Så imorgon funderar jag på om jag ska börja skriva en bok på 365 sidor, en för varje dag på året, kult vore det ändå!!! Men man lär ju vara för lat förstås och ha för klen fantasi... Nu ska jag peppa för ikväll och bara måååå!! 
 
Hejdåååå bloggen!
 

ONE STEP CLOSER

Imorgon är det fäääääääääääääääst, kult. Kanske!! Jag ska vara utklädd till dromedar, fast ha puckeln där fram (då menar jag magen). Får se hur många som ser vad jag är utklädd till, hoppas på ingen faktiskt. 
 
Ska vara så här närgången också!!!!! 

HEAVY CROSS

Att ens arbetsgivare försöker få en att gå och jobba även fast man precis spytt och varit sekunden från att svimma känns ju aningen fel.. I alla fall med tanke på vad jag har för jobb! Sa ifrån och hon fick fixa någon annan, det är väl varken bra för mig eller gästerna om jag står där och basilurar på det jag gör.. Mår i alla fall bättre nu och trr det berodde på sömnbrist och att jag höll på att svimma. 

PAINT IT BLACK

Lever loppan på mitt rum, kollar på OTH och äter noblesse. Det är livet det!!! Imorgon ska jag jobba, jobbigt kändes det kan jag ju lova... Men på måndag är det nyår och jag hoppas att det blir kul.

Hejsvejs!!!

UNDER AND OVER IT

Nu är julen över för i år, den var fin. Åt mängder av ris a la malta, trodde att jag skulle sprängas. Men icke dåååå, efter nyår ska jag i alla fall skaffa mig gymkort och bli fit for fight!! Whooop whoop.

ONE STEP CLOSER

Ikväll hade jag tänkt vinna storkovan på bingolotto, whoooopa!! Just nu sitter jag och filurar på morgondagen. Tur att man inte är taxichaffis som Macke, han ska jobba från 10.00 till 01.00 imorgon, fett tråkigt och missa allt mys som har med julen att göra... Men han får väl trösta sig med att han tjänar kosing!!

ALL THE RIGHT MOVES

Smygstartade paketöppnandet idag, fick en julklapp från Wedan. Roloooooo!! Nu vill jag ha julafton på dirren, men man kan ju inte få allt man önskar. Lär ju till exempel inte få en Kitchen aid eller en lägenhet i Florida.. Får väl fortsätta drömma ett tag till!! Imorgon ska jag nog tillverka lite fler praliner och sen ska jag äta upp allihopa, mohahahah!! 
 

BITTER SWEET

Nu sitter jag här och filurar på vad jag ska göra idag, antingen gå på staden eller göra knäck, lakritskola och praliner. Hade fått ett sms om att jag ska jobba imorgon så då hinner jag ju inte mycket av mitt godisgörande så får väl ta det idag istället då. Tar väl stan nån annan dag, vet inte ens vad jag tänkt göra där. Hahaha!!! Nu ska jag kila ner och äta frulle i alla fall, göttans.. 

TROUBLE

När jag kom hem idag gjorde jag gelehallon, smeten blev i alla fall gos så får väl se imorgon om resultatet blir som jag vill att det ska bli.  Fick även laga mat idag, pasta carbonara med brocoli blev det dååå, gott!!! Nu sitter jag och ska kolla efter studentklänningar och balklänningar. Smulan vill gosa men jag dissar henne just nu, hehehe! Hoppas du får det fint i Stockholm när du åker dit och att vi inte dör imorgon och att jorden fortsätter leva!!! 

KROKODIL

Är trött som en gnu, hungrig som ett lejon och törstig som en krokodil. Apropå krokodil, när man var liten och skulle ta kort på dagis och skolan så sa alltid fotografen "åsså säger vi korkodilfis på tre! ett, två, tre..." så skrek alla "KROKODILFIS". Var det så på ditt dagis och din skola också? hahahah! Varför sa dom så? för att det skulle låta lite mer roligt än typ "cheese". Haha, fult!!!

WHO I AM, WHO I´M NOT AND WHO I WANNA BE

Har slagit in julklappar till morgondagens julmys, finfina vart dom. Hehehe!! Nu sitter jag här på golvet med mina två knäppisar och lyssnar på musik, dom vill ha godis men jag är snåååål + att dom kan bli tjock!! Funderar på att kolla på film snart, magic mike. Hoppas killarna är lika snygga som Linnéa fått det att låta, annars gråter jag!
 

EYES WIDE OPEN

På torsdag får vi lov, fett skööööööööööönt. Ska njuta varje sekund! Jullovet är ett av dom bästa loven man har tycker jag. Man firar jul, äter mängder av ris ala malta, firar nyår och lever loppan. Hoppas bara lovet blir så bra som jag hoppats på och att jag slipper vara sjuk eller nått sånt där tråkigt. Bara fyra dagar kvar av skolan och torsdagen lär ju vara chill om man nu inte måste dansa runt granen, vilket jag vägrar.. På tisdag ska vi ha julmys vilket ska bli mysiiigt och sköj, måste bara köpa julklapparna först. heheh!! 
 
får en bild på frostig katt.

WHAT YOU KNOW


LIV OCH DÖD

Mamma hade hämtat paketet idag och det innehöll pralinformarna, dom fyrkantiga formarna var pluttiplutt!! Men dom andra såg väl ganska bra ut, man får väl tänka på priset. Har feber, ingen ork i kroppen men vafan... Det skiter väl en hårdrockare i!! Ska tvinga mig själv på skolan imorgon eftersom jag har nationella också och det vill jag gärna bli klar med nån jävla gång. Tar med mig formarna imorgon så får du dom i fall du tänkt göra nått i helgen. Papi opererade axeln idag och när han kom hem var han hög på morfin, det var jävligt kul kan jag ju säga. Skrattade åt allt han sa och han kunde knappt stå rakt. hahahha!! Tog även och sov en sväng i soffan, fett skönt var det. Nu ska jag kolla på one tree hill och sen sussa. 
 
Ha de fint. Hej hopp!! 

DARKNESS

Är det sant att månen är en ost? 

WE ARE THE PEOPLE

Letar efter saker att önska mig i julklapp, går inte så jävla bra ska jag tala om! Ont i ryggen har jag också, hoppas bara det går över tills imorgon. Tror även att våra pralinformar hat kommit, fick en avi till OKQ8 så går dit imorgon och kollar, wiiiiiie!!!! 
 
 

YOU FOUND ME

Nån gång måste man väl börja med religionsuppgiften, så jag gör det nu. Religion är ju inte direkt min starka sida, fast vad är det egentligen? Hahaha! Hoppas på att bli klar jättesnabbt i alla fall så jag kan kolla på one tree hill istället. Kanske tar mig en kopp te och en bit drömtårta också, mumma!! 
 

HOW TO SAVE A LIFE

Tog tag i mitt negativa jag och skrev mig ett CV,  nu fattas bara några referenser och ett personligt brev. Sen kan jobbsökandet börja, whoop whoop!! Hade en lååååååååång lista på ställen där man kan lämna CV, men den har jag ingen aning vart jag lagt. Får leta upp den eller skriva en ny! 
 
Kanske ska söka jobb på en bondgård, bara för att kossor är sååååå söta! 

NOTHING

Folk säger ju att man ska drömma om morgondagen, komma ihåg gårdagen, leva idag och här sitter jag och är stressad över det som kommer händer efter studenten. Stressad över att måsta skaffa sig ett liv, ett jobb, en ikomst, ett ställe att bo på. Ja, allt sånt där.. Funderar på att flytta till Afrika, bosätta mig på savannen, leva på det jag själv odlar och bara va. Fan vad skönt!!! 
 
Hejdå! 

ALLA SNUBBAR VILL JU VARA KATT

Alla snubbar vill ju vara katt
För att en katt är alltid katt
Ja katt för sin hatt
 
vem vill inte va som lillen liksom?!?!? 

THE CAVE

Kollar på one tree hill och gråter som vanligt.. Ska nog hoppa in i duschen snart och sedan smaka lite på den nya glöggen, hoppas en är så god som jag tänker mig. Annars jävlar!!! 
 
 

SKINNY LOVE

Jag ville ha nått fint att skriva här, men kom inte på något. Kan ju berätta att jag inte har nått att berätta, är helt tom i skallen.. Huahua!! Imorgon ska vi stå på marknad och jag hoppas att vi blir klar snabbt så man får gå hem nån gång. Så äreee!
 
Hare fint. hejsvejs!!! 

PARADISE

Min mobil vill inte göra som jag vill, jag är hungrig och blir lätt arg och snart flyger telefonen in i väggen..Har nog nån nerv i kläm också, för det gör förjävla ont i ena skulderbladet.. Har inget kul att skriva här så du får fan nöja dig med en bild..
 

 
 
 
 
 
 

SHE WILL BE LOVED

Skönt att katastrofdagen är över, hahah!!! Hoppas talet går bättre imorgon, jag var nog inte tillräckligt mentalt förberedd inför detta.. Har väl aldrig hänt förut att jag inte får fram ett ord när jag står och ska hålla ett tal? knaaaas! Nu ska jag i alla fall printa in det lite mer i huvudet, duscha, lyssna på fet musik, dricka glögg och bara mååååå!! 

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL

Nostalgi! när du skrev att du lyssnar på Passenger så blev jag glaaaaaaaad, lyssnade på dom för några år sedan. hihohihoiho!! Nu är jag äntligen klar med talet, tog tid och det tog över fem minuter, men det lär det ju inte göra när jag väl står där och pratar. Blir ju alltid så man pratar så snabbt och glömmer bort typ 3/4 av vad man skulle säga. Men känner mig nöjd bara jag får ett G, men det skulle ju inte skada om det är en aning högre! 
 
Bara för att jag en gång i tiden brukade rita Spider pig, nu för tiden är det ju Boo, blommor eller katter!

IN THE END

Nu är jag less på att skriva med stora bokstäver så det ser ut som att jag är arg jamt o ständut (JAMTLAND, JAMTLAND, JAMT O STÄNDUT)... Men jag är ju inte det egentligen, det är bara vad folk får för sig. Jag är ju über-oseriös för det mesta juuuuu!! Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på musik och försöker även skriva lite på nationella då och då. Går ju finfint, eller?!!?!?!?

LOSING YOU

JAG SOM SKULLE ÄTA RISALAMALTA IDAG HADE JAG TÄNKT, MEN NU FINNS DET VARKEN SAFTSÅS ELLER RISALAMALTA, MÅSTE NOG GÅ NER OCH GÖRA MIG LITE SÅNT. FETT GOTT JU!!! HAR BÖRJAT OM PÅ MITT ARBETE ATT BLI SERIÖS SÅ FÅR VÄL SE HUR DET GÅR I VECKAN DÅ. 
 
KANSKE SALUTAR SÅ HÄR?

BREAKING INSIDE

SITTER OCH LYSSNAR PÅ MUSIK SOM VANLIGT, FUNDERAR PÅ ATT SLÄNGA MIG I DUSCHEN MEN ÄR LITE SMÅTT RÄDD ATT DET KOMMER GÖRA ONT.. SEN MÅSTE JAG I ALLA FALL SKIRVA KLART MITT TAL, ANNARS KOMMER JAG TA DÖD PÅ MIG SJÄLV PÅ TISDAG FÖR ATT JAG INTE GJORT DET. VILL JU SOM INTE FÅ IG HELLER. MÅSTE JU SKRIVA DET DÄR OM JUDENDOMEN OCKSÅ.. BLÄÄÄ PÅ SKOLA!!! 

I´M BREATHING IN THE CHEMICALS

LYSSNAR PÅ MUSIK OCH ÄTER SMARTIES, NOMNOM!! IDAG NÄR JAG GICK FRÅN JOBBET KÄNDES DET SOM OM VARENDA MÄNNISKA JAG MÖTTE BAR PÅ EN SYSTEMPÅSE, JÄVLA ALKIS-STAD VI LEVER I. NE MEN KULT FÖR DOM ATT DOM SKA UT OCH RÖJJA IKVÄLL, SJÄLV SKA JAG SKRIVA TAL OCH KOLLA PÅ ONE TREE HILL. KANSKE DRICKER LITE GLÖGG OCKSÅ OCH ÄTER SKUMTOMTAR OCH SÅNT DÄRNT JULIGT SOM MAN KAN BÖRJA MUMSA PÅ NU NÄR DET ÄNTLIGEN ÄR DECEMBER. SKA VÄL KANSKE KOLLA HUR ÅRETS JULKALENDER ÄR OCKSÅ , OM DEN VÄCKER GAMLA MINNEN ELLER INTE. 
 
 

RSS 2.0