TUMMEN UPP FÖR DET

ÄLSKAR ATT DU ALLTID ÄR SERIÖS! 

FUCK THIS SHIT

KAN DET INTE VARA LOV LITE OFTARE? MAN BARA MÅÅÅÅÅÅÅR!! KOLLADE PÅ SKRÄCKFILM MED SONNY OCH TINO IGÅR, SEN GICK JAG GENOM MÖRKA LUGNET HELT ENSAM. MEN DET GICK HUR BRA SOM HELST, FÖR JAG LEVER JU IDAG MED! MEN EN SAK ÄR JU SÄKER, SKA ALDRIG GÅ IN I GROTTOR OCH KRYPA OMKRING I MASSA GÅNGAR OCH SÅNT!!!!!! MEN NOG OM DET, JAG HADE TÄNKT VISA MIN NYA MUSTASCH MEN DEN VILLE INTE VARA MED PÅ BILD SÅ EN TUMME NER FÖR DET.

ALLA MINA TANKAR KRETSAR OMKRING SJUKA SAKER

LYSSNAR PÅ MUSIK OCH MÅR FINT, VAD VORE VÄRLDEN UTAN MUSIK EGENTLIGEN? FÖRJÄVLA TRÅKIG TROR JAG!!! ELLER DET BLIR VÄL VAD MAN GÖR DET TILL MEN ÄNDÅÅÅÅÅ. KÄNNER MIG ÜBERTRÖTT IDAG, TROR JAG SOV FÖR LÄNGE ELLER NÅTT. JÖBBIGT LÄGE!! 
 

GLASSIGT

NU HAR BLOGG.SE FÅTT SPADER, IGÅR NÄR JAG GICK IN SÅ HADE JAG FLERA BESÖKARE OCH SIDVISNINGAR OCH SÅNT OCH NU STÅR ALLT PÅ NOLL. HAHAHAHAHA!!! MEN DET SKITER VÄL EN HÅRDROCKARE I.. NU SKA JAG GÅ NER OCH GÖRA FRULLE OCH KANSKE GÖRA KLART DEN DÄR KAKAN SOM STÅR I FRYSEEEEEEN. 
 
SÅ JÄVLA UNDERBART FINA BYXOR OCH SKOR BARNA HAR! 

LITTLE LION MAN

BOWLING ÄR JU NÅTT VI BORDE GÖRA OFTARE, FETT KUL FÖRUTOM ATT JAG ÄR SÅ DÅLIG FÖRLORARE. MEN JAG STARTADE JU MED EN STRIKE SÅ ÄR RÄTT NÖJD ÄNDÅ OCH HAMNADE PÅ PALLEN GJORDE JAG JU OCKSÅ. WHOOP WHOOP!! IMORGON BLIR DET SPÖKVANDRING OCH JAG KOMMER VARA LIVRÄDD, MEN SKA PLOCKA FRAM MITT KAXIGA JAG OCH SPELA COOL. HAHAHAH! 
 
MYCKET KONSTIGT KAN MAN HITTA PÅ MIN DATOR. MOHAHAHAH! 

DON´T WAKE ME UP

HÄR ÄR VI NU, HAR INGEN ANING OM HUR VI MÅR EGENTLIGEN. KÄNNER MIG ANINGENS SEG JUST NU! DU VERKAR LITE SEG DU MED, MEN DET ÖVERLEVER MAN VÄL. SNART FÅR VI MAT OCH KANSKE PIGGNAR TILL AV DET OCH SPÖAR SKITEN UR UNGARNA PÅ BOWLINGBANAN IKVÄLL. JAG HEJAR I ALLA FALL PÅ DIG,  WHOOP WHOOP!!! 

ETT FEL NÄRMARE RÄTT

SITTER HÄR OCH FJANTAR MIG SOM VANLIGT. WIHOOO!! SNART BÄR DET AV MOT RÖDÖN FAST SKA INTE HELA VÄGEN DIT, MEN NÄSTAN! SEN ÅKER MAN VÄL MOT STADEN OCH FILURAR MED ETT GÄNG SKÖNINGAR. HEHEHE! 
HAHHAHAOHHOOHOHIHIHI, EN GRIS!!! 
 

SOMEWHERE I BELONG

FÄRDIG MED MINA SYSSLOR, BELÖNAD MED MAT GÅR JAG NU IN UNDER VATTENSTRÅLARNA. I SÅNNA HÄR LÄGEN SAKNAR MAN ETT BADKAR DÄR JAG KAN LÄGGA MIG OCH FILURA ÖVER VÄRLDEN OCH SÅNT DÄRNT. MEN FÅR ÖVERLEVA OCH FILURA ÄNDÅ! 
 
BJUPPAR PÅ EN BILD FRÅN DEN GLADA TIDEN DÅ VI TILLBRINGADE EN DAG MED DEN DÄR IDA OCH GJORDE CHOKLADKÖTTFÄRS, CYKLADE SOM NÅ TOKAR, KÖPTE TONVIS MED FRUKT, DRACK VIN, BJÖDS PÅ FIN MAT OCH ÅT ENORMA MÄNGDER CHOKLADFONDUE. FINA TIDER!!! 

JAG SER DET SNÖAR

KOM HEM OCH FANN EN LAPP PÅ BÄNKEN OM ATT EN VISS LINA SKA STÄDA TOALETTERNA... SÅ SÄTTER VÄL IGÅNG MED DET NURÅÅ SÅ MAN KAN BELÖNA SIG MED LITE MAT SEN, IDAG BLIR DET NÅTT ORDENTLIGT I ALLA FALL!!! SEN TÄNKTE JAG ÄVEN BELÖNA MIG MED EN DUSCH, LITE MUSIK, NÅN BIT CHOKLAD OCH LITE SKRIVANDE MED POLERS. FINT SOM SNUS!!

MINA OMRÅDEN

HÄR SITTER JAG OCH MIN TUMME OCH HAR DET BRA, ÅT VÄRLDESN FESTLIGASTE MIDDAG IDAG. DEN BESTOD AV EN SLKÅL MED MJÖLK OCH FLINGOR, TVÅ SMÅ MACKOR OCH LITE MER FLINGOR. DEN VAR  OERHÖRT MUMSIG!! STOLT ÖVER MIG SJÄLV OCH MIN TUMME ATT VI KUNDE FRAMSTÄLLA NÅGOT SÅ FANTASTISKT. TUMMEN UPP FÖR DET! 
 
HÄR FÅR DEN FIN BILD PÅ ETT FLAK, INTE VILKET FLAK SOM HELST HELLER. TÄNK ATT SNART ÄR DET VÅRAN TUR ATT STÅ SÅ DÄR OCH BARA MÅÅÅÅÅ! 

I WILL WAIT

PAPI VAR HEMMA NÄR JAG KOM HEM OCH DÅ BLEV JAG GLADER, WIHOO!! KÄNDES SOM ATT DET BLIVIT SÅ ENSAMT ANNARS. HUAHUA! NU SITTER JAG HÄR OCH ÄTER PÅ MITT GODIS OCH FUNDERAR LITE PÅ HUR MIN SMINKNING SKA SE UT PÅ FREDAG, ÄR VÄL INTE SÅ JÄVLA NOGA NÄR MAN ÄNDÅÅÅ SKA VA FUL?!??! HOHOHOHOH. 

OVER THE HILLS AND FAR AWAY

MAN BARA MÅÅÅÅÅÅR....

NOG HADE JAG DET KULT IGÅR, VERKLIGEN!!!

 
 
 

LET IT BURN

HALLOWEEN MÅ JU VARA BLAND DET JOBBIGASTE SOM FINNS, HJÄRNAN ARBETAR JU IHJÄL SIG... MEN NU HAR JAG JU EN PLAN A OCH OM INTE DET FUNKAR SÅ FÅR JAG TA PLAN B TYP. NE NU MÅSTE JAG TA TAG I MINA BAGERIKLÄDER OCH SLÄNGA IN DOM I TVÄTTMASKINEN.
 
MA HÖRES O SYNES!!! 

FEAR OF THE DARK

LYSSNAR PÅ MUSIK OCH LÄGGER TILL EN MASSA LÅTAR I MIN LISTA, SMULAN OCH PAPI PRATAR KATTSPRÅK MED VARANDRA OCH LAKE LIGGER VÄL OCH SNARKAR NÅGONSTANS. FICK ETT FETT FANTA-SUG NU OCKSÅ, DET ÄR FAN INTE LÄTT SKA JAG SÄGA! FÅR VÄL LYFTA MITT FETA ARSLE OCH RULLA NER FÖR TRAPPEN ELLER NÅTT. ANNARS KAN MAN JU ALLTID BE PAPI HÄMTA FANTA ÅT MIG, HAN GÖR DET SÄKERT MED NÖJE!! WHOOP WHOOP.

INTRESSANTA INLÄGG JAG SKRIVER HÄR, HÖRRÖ DU!! !

FEEL AFRAID

SITTER HÄR OCH GÖR INGENTING, HAR JÖBBAT IDAG OCH DET VAR FETT JÖBBIGT..
MEN NOG OM DET, JAG KOLLADE PRECIS PÅ TINTIN FILMEN OCH DEN VAR GANSKA BRA ÄNDÅ SEN HAR JAG ÄVEN KOLLAT PÅ NÅN FILM OM NÄTMOBBNING OCH DEN VAR OCKSÅ BRA. GRÄT EN SKVÄTT GJORDE JAG OCKSÅ!! 
 
HEJ FÖRRESTEN!!!! 
MAN ÄR NOG ALLT FÖR SÖT ÄNDÅÅÅ, ELLER VAD SÄGS?

SUN

SITTER HÄR OCH ÄR EN SMULA AVIS PÅ MÄNNISKORNA SOM ÅKER TILL TURKIET OM NÅGON TIMMA.. DOM KOMMER KOMMA HEM SOM PEPPARKAKOR OCH JAG KOMMER SE UT SOM ETT SPÖKE BREDVID DOM, FY FAAAN!! NEJ MEN NU SKA VI INTE VARA NEGATIVA, JAG SKA JU UPP OCH JOBBA KLOCKAN SJU IMORGON, WIHOOOO! 
 
NE MEN LITE SOL OCH SÅNT VORE JU INTE HELT FEL!!! 

SJÄLEN AV EN VÄN

NU ÄR KLOCKAN SJU OCH JAG SKULLE KUNNA GÅ OCH LÄGGA MIG REDAN NU, SKULLE SOMNA PÅ EN SEKUND. SÅ TRÖTT KÄNNER JAG MIG JUST NU, KROPPEN KÄNNS OCKSÅ TRÖTT, I ALLA FALL HÖFTERNA OCH EN DEL AV RYGGEN. ÄR MAN KLEN SÅ ÄR MAN.. JUST NU VÄNTAR JGA BARA PÅ ATT FÅ LITE MAT OCH SEDAN SKA JAG DUSCHA OCH BE NÅN ATT SMÖRJA MIN RYGG OCH HÖFT. SEN KANSKE DET BLIR SÄNGEN FÖR MIN DEL. MYYYYS!! 

ALL THESE THINGS THAT I´VE DONE

IMORGON BÖRJAR PRAKTIKEN IGEN, JAG VILL INTE.. SKA MAN BEHÖVA KÄNNA SÅ HÄR I FEM VECKOR TILL? MEN DENNA VECKA SKA JAG I ALLA FALL VARA I KONDIS SÅ SKA INTE KLAGA SÅ MYCKET. SITTER ÄVEN OCH FILURAR PÅ VAD MAN SKA VARA PÅ HALLOWEEN, FUNDERAR PÅ ZOMBIE ELLER NÅTT LIKNDANDE, NÅTT LÄSKIGT I ALLA FALL!! SVÅRT SOM FÄN ÄREEE.
VAR JU GANSKA SNYGG FÖRRA ÅRET I ALLA FALL! 
 

LONG BEFORE ROCK´N´ROLL

BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ EXTREMT DUKTIG SÅ HAR JAG GJORT EN FRAMTIDSBILD FÖR LINNÉA, MIG SJÄLV OCH ELO. SÅ EFTER STUDENTEN OCH NÄR VI FÅTT JOBB KOMMER DET SE UT SÅ HÄR:

DIAMONDS

IMORGON ÄR DET SAGT ATT JAG SKA TILL TANDLÄKAREN, MEN SÅ FAAAN HELLER. SKA RINGA OCH BYTA TID IMORGON FÖR JAG TAR MIG INTE DIT OCH ORSK INT.. SÅ ÅKER HEM OCH ÄTER MUFFINS ISTÄLLET, MYCKET GODARE ÄN BEDÖVNING, BORR, FYLLNING OCH GREJER. HOHOHO!! KANSKE SKA SPARA KOSING OCH SÄTTA IN DIAMANT-TÄNDER, VORE VÄL VACKERT?!?!  

ALLVARLIGT TALAT

SÖTARE TJEJ FÅR MAN JU LETA EFTER!! OJOJOJ VAD MUNNEN GICK DEN DÄR KVÄLLEN, TROR VI SATT OCH DISKUTERA I EVIGHETERS EVIGHETER!!! 

HAN HETER LURIFIX

HAR NYSS ÄTIT FRULLE, DET VAR GÖTT. HAR ÄVEN GJORT NÅTT ADHD-TEST PÅ INTERNET, OCH OM DET STÄMMER SÅ HAR JAG "MILD ADHD". SÅ NU VET DU, HAHAHAHOHOHOHIHIH!! 
 
"Jag vet en rolig plats, ett trolleripalats
ta med din syster och din bror och alla vänner som du vill
så ska jag visa er

Haha hoho hihi

Ja kom så springer vi
och ser på trolleri
och alla tiders tokeri"

LOVE

KLAPPAR PÅ MINA KISSEKATTER, DOM ÄR GOSIGOS. MEN INATT VAR DOM BRÅKIGA OCH SLOGS SOM FÄÄÄN MED VARANDRA.. FICK PLOCKA TUSSAR SOM EN GALNING IMORSE, HADE KUNNAT BILDA EN KATTUNGE AV ALLA TUSSAR, HOHOHOHO!!! MEN NU ÄR DOM BÄSTA VÄNNER HELT PLÖTSLIGT OCH TVÄTTAR VARANDRA OCH BARA MYSER. 

MAMMA SA MAMMA SA LEK ALDRIG MED GRANNENS BARN

MINA HÄNDER SVIDER EN ANING, SMÅ SMÅ SÅR LITE ÖVERALLT. INTE LÄTT ATT VARA BAGARE MINSANN.NU SITTER JAG HÄR OCH DET BARA SNURRAR I MITT HUVUD, TANKARNA OM LIVET HAR BÖRJAT IGEN. JOBBIGT!! MEN DET ÄR JU BARA JAG SOM KAN BESTÄMMA HUR MITT LIV SKA SE UT SÅ JAG FÅR GÖRA DET TILL NÅGOT FINT I FRAMTIDEN, NÅGOT LITE FINARE ÄN UTELIGGARE I ALLA FALL. HAHAHAOAHOAHAOHIIHI!!

FUCK IT

VAR JU HOS TANDLÄKAREN IDAG, OCH TRO PÅ FAN ATT JAG MÅSTE DIT IGEN... HADE SJÄLVKLART SMÅ GROPAR SOM HON TYCKTE BEHÖVDE LAGAS, JÄVLA SKIIIIT!! SEN MÅSTE JAG ÄVEN RINGA SPECIALIST TANDVÅRDEN OCH FIXA NYA TIDER DÄR... VILL INTE!!!! KAN NÅN SNÄLL JÄVEL GÅ TILL TANDLÄKAREN ISTÄLLET FÖR MIG?!?!? ELLER SÅ FUNDERAR JAG PÅ ATT TA BORT ALLA TÄNDER, DÅ KAN MAN JU INTE HA MER PROBLEM MED DOM SEN... TÄNKTE ÄVEN HÄMTA UT MAMMAS PRESENT NÄR JAG KOM HEM FRÅN KROKOM, MEN DÅ FICK JAG NÅGOT UTBROTT OCH ALLT BLEV KAOS SÅ JAG LA MIG I SOFFAN OCH VILA ISTÄLLET.. 
 
KÄNNER SÅ HÄR IDAG...

MEOW

FÖTTERNA MÅR FAN INTE BRA AV ATT STÅ I TRÄSKOR HELA DAGARNA.. HUA HUA!! HAR PRECIS TAGIT EN DUSCH SÅ NU LUKTAR JAG INTE BRÖD LÄNGRE. KOM ÄVEN PÅ ATT DET INTE ÄR SÅ SMART ATT PLOCKA UR KATTLÅDAN SAMTIDIGT SOM MAN ÄTER GODIS, VAR TYP SEKUNDEN FRÅN ATT SPY!!!

TÄNK OM MINA VAR SÅ HÄR SMÅÅÅÅ!

SÄÄÄÄMST

HAR FETING ONT I HUVUDET OCH LITE SMÅTT ONT I RYGGEN & FÖTTERNA, OCH DETTA ÄR BARA BÖRJAN!! HAR KÄNT MIG EFTERBLIVEN OCH SÄMST HELA DAGEN, EN SAK ÄR SÄKER I ALLA FALL. JAG MÅSTE LÄRA MIG RUNDRIVA MED TVÅ HÄNDER. HOHOHOHO!!!

CHEEEEEEEEEEEAAAAABS

GJORDE I ORDNING LITE DIPP FÖRUT SÅ NU STÅR DEN DÄR I KYLEN OCH VÄNTAR PÅ ATT BLI SLUKAD AV MIG OCH MINA CHIPS. NOMNOM!!! HITTADE ÄVEN EN FET GODISPÅSE MEN DEN VAR INTE LIKA INTRESSANT. SKA VÄL KILA NER OCH KOLLA PÅ TV OCH SVULLA SNART! MÅSTE JU LADDA UPP INFÖR MORGONDAGEN. WHOOP WHOOP ICA MAXI!!!!

FUN.

DÄCKADE I SOFFAN OCH VAKNADE AV ATT IDO STOD OCH GLODDE PÅ MIG, LÄSKIIIIG TJEJ DET DÄR! SEN FICK JAG MIN EFTERLÄNGTADE SOPPA MED NYBAKAT BRÖD OCH ETT STORT GLAS MJÖLK, NOMNOM. FICK ÄVEN TILLBAKS MINA SNODDA ÖRHÄNGEN AV IDO, SNÄLLT AV NA. SÅ NU ÄR MAN GLADEEER IGEN, HOHOHOO!!!

LOST

KÄNNER SÅ HÄR JUST NU, FINFINT!!! 

HAHAHA!!!

KOMPISAR ÄR SOM TRÄD, OM DU HUGGER DOM MED EN YXA SÅ RAMLAR DOM OM KULL! 

LINA FRÅN KINA

HÄR SITTER JAG OCH SURPLAR TE I VÄNTAN PÅ ATT MAMIII SKA KOMMA HEM OCH ÄTA RIKTIG JÄVLA FRULLE MED MIG. HOPPAS HON KÖPER NÅGOT GOTT BRÖD OCKSÅ, SOM HON SA NÄR JAG PRATADE MED HENNE NYSS.
 
  HÄR FÅR MAN SITTA PÅ GOLVET FÖR TVÅ TJOCKISAR HAR INVARDERAT SÄNGEN. MEN EFTERSOM JAG ÄR KINES SÅ PASSAR JU DET MIG GANSKA BRA!! 

VÄLKOMMEN TILL MITT LIV, DIN RÖVHÅLSSLICKARE!

HÄR SITTER JAG OCH KÄNNER MIG SNYGG!! KAN DET VARA FÖR ATT JAG ÅT EN MACKA MED SMÄLT OST NYSS?!?!?!? TROR FAN DET JAG! 

HO HEY

IDAG FICK JAG ENORMT GOD MAT, NUDLAR!! SNART SKA JAG IVÄG OCH KOLLA PÅ INNEBANDY, OCH VETTE FAN HUR JAG SKA GÖRA MED DET DÄR ALLTSÅ. VILL MEN ÄNDÅ INTE, FUNDERAR PÅ OM JAG BARA SKA BÖRJA GYMMA ISTÄLLET?!?!?!?! FETT MED SVÅRT, INNEBANDYN KOMMER JU TA GANSKA MYCKET TID ÄNDÅ OCH DET ÄR JU INTE DIREKT SÅ ATT JAG KAN VÄLJA NÄR JAG VILL GÅ DIT OCH INTE. VI FÅR LA SE HUR DET BLIR!!

TOO CLOSE

HAR HAFT EN HUGGANDE/ILANDE KÄNSLA I BRÖSTKORGEN IDAG, VET INTE OM DET ÄR HJÄRTAT ELLER LUNGORNA? ONT HAR DET GJORT I ALLA FALL, HJÄRNAN HAR INTE HELLER FUNKAT SOM DEN SKA. ALLT HAR BARA BLIVIT FEL IDAG, MAMMA TROR DET BEROR PÅ SYREBRIST I HJÄRNAN FÖR ATT HJÄRTAT INTE GÅR SOM DET SKA?!?!? HAHAH!! SÅ OM JAG HAR ONT IMORGON OCKSÅ SÅ SKA JAG RINGA HÄLSOCENTRALEN, MEN JAG KOMMER HÅLLA KÄFT ÄVEN OM JAG HAR ONT FÖR JAG GILLAR INTE HÄLSOCENTRALEN OCH DOKTORER!!! SÅ NU VET DUU, KAN JU OCKSÅ VARA SÅ ATT JAG SAKNAT DIG IDAG. JAG TROR FAN DET! HOHOHO

RSS 2.0