RIVER FLOWS IN YOU

KOM NYSS HEM FRÅN ATT HA ÖVNINGSKÖRT UTAN ATT KVADDA PAPPA, MIG SJÄLV OCH BILEN. KÖRDE BORT TILL FUCKING ASPÅSNÄSET, GENOM DILLE, ÖVER E14, GENOM ÅS OCH HEM. DET GICK JUUUU BÄTTRE ÄN JAG VÄNTAT MIG!!! SEN KOMMER IDO HIT OCH ÄTER MAT, KUUUULT. JAG TYCKER OM HENNE, BARA SÅ DU VET!

CITAT

"DU ÄR ENDAST ENSAM OM DU INTE FINNS DÄR FÖR DIG"

HJÄRTLÖS

DEN HÄR SAKEN ÄR EXTREMT JOBBIG OCH GNÄLLIG JUST NU, SKÄNKES TILL NÅN STACKARE SOM VILL HA NA!!! KAN INTE REKOMENDERA ATT TA NA DOCK, MAN FÅR DAMP!!! 
 

DANCE, DANCE

IMORSE NÄR JAG VAKNADE OCH KOLLADE PÅ MOBILEN HADE JAG FÅTT SMS OM ATT JOBBA SÅ JAG KLÄDDE PÅ MIG, ÅT EN HALV MACKA OCH FOR TILL WEDAN OCH JOBBA. SKAR MIG PÅ EN PLÅTBURK OCH DET VILL INTE SLUTA BLÖDA MEN DET SKITER VÄL EN HÅRDROCKARE I.. SÅ HÄR SITTER JAG NU OCH BLÖDER OM TUMMEN, LYSSNAR PÅ MUSIK, ÄTER JELLY BEANS OCH ÄR TRÖTT!!!!! FICK DAMPUTBROTT PÅ PAPI IMORSE OCKSÅ, TASKIIIIGT!

VAD KOMMER EFTER DETTA?

NU SITTER JAG HÄR OCH FILURAR PÅ LIVET IGEN. KÄNNS SOM ATT MAN MÅSTE VETA REDAN NU VAD MAN VILL EFTER STUDENTEN?!?! INTE DET LÄTTASTE KAN JAG JU SÄGA, SKULLE GÄRNA ÅKA UTOMLANDS OCH JOBBA ELLER PLUGGA MEN DÅ ÄR JU FRÅGAN HUR JAG SKA FÅ PENGAR TILL DET, KANSKE ÅKA TILL NORGE OCH JOBBA JÄRNET BARA FÖR ATT SAMLA IHOP LITE PENING. VAD TROR DU? TÄNK ATT VI SNART GÅTT 12 ÅR I SKOLA, FY VAD JÖBBIGT!!!

FREAK

SITTER OCH TUGGAR PÅ JELLY BEANS I OLIKA SMAKER, KÖPTE UTAN BANAN DOCK FÖR DET ÄR JU FÖRJÄVLA VIDRIGT. MEN DOM SMAKER JAG FICK I MIN PÅSE VAR GOOOOODA FÖRUTOM KÖRSBÄR. VILL DU VETA EN SAK? JAG HAR EN FET LUST ATT VARA LITE KREATIV OCH MÅLA EN TAVLA ELLER NÅTT, MEN JAG HAR INTE KVAR NÅGRA FÄRGER OCH INGEN DUK ATT MÅLA PÅ. DÅ ÄR DET JU OMÖJLIGT!!! SKA JAG GÅ UT I SKOGEN OCH MÅLA MED OLIKA BÄR, LÖV OCH SÅNT DÄRNT?

OLD DAYS

FICK ETT SAMTAL ANGÅENDE INNEBANDY IDAG, SÅ PÅ TISDAG SKA JAG KOLLA PÅ INNEBANDY OCH SEN PRATA MED NÅN SNUBBE SÅ FÅR VI VÄL SE OM JAG BÖRJAR IGEN ELLER INTE. MEN I SÅ FALL BLIR DET INTE KROKOM, OM DEN JAG FICK SAMTAL FRÅN FÅR SOM HAN VILL. HOHOOHO!!!

I LOVE IT

SITTER OCH VÄNTAR PÅ TINO OCH SONNY SÅ VI KAN GÅ PÅ MAXI OCH FIXA DEN DÄR UPPGIFTEN, MEN TINO ÄR FETT SEG OCH SVARAR INTE.. JAG VILL GÅ NUNUNU SÅ ATT JAG HINNER HEM INNAN JAG SOMNAR STÅENDES, MEN SÅ LÄR DET JU INTE BLI. FICK HEM LITE TRÖJOR IDAG OCKSÅ, DET KÄNNS JU GÖTT!! BLEV INTE MISSNÖJD MED NÅNTING FAKTISKT, WHOOP WHOOP!!

RETT OPP OG NED

LEDIGHET INNEBÄR CHILL, MEN DET FÅR MIG ATT TRO ATT DET ÄR HELG SÅ IDAG ÄR DET LÖRDAG I MITT HUVUD MEN I SJÄLVA VERKET ÄR DET JU ONSDAG! JAG SITTER OCH LYSSNAR PÅ NORSK MUSIK, FUNDERAR OM JAG SKA TA ITU MED DEN DÄR JÖBBIGA UPPGIFTEN VI FÅTT, VÄNTAR PÅ MAMI SÅ VI KAN ÅKA OCH BYTA MINA SKOR OCH BRÅKAR MED MINA SMÅ GRISAR. IKVÄLL SKA JAG PÅ NÅGON FÖRELÄSNING OM KOST OCH GREJER, I TRE JÄVLA TIMMAR?!?!?! KAN BLI INTRESSANT HOPPAS JAG!

PS. JAG HAR KLIAT MIG PÅ KINDEN SÅ NU HAR JAG ETT SÅR DÄR, DET GÖR ONT OCH JAG ÄR KLEN.. DS.

DANSA MED VAPEN

NU ÄR DET HÖST, BARA SÅ ATT DU VET! IMORGON ÄR MAN LEDIG OCH DET KÄNNS FETT SKÖNT, DOCK SÅ HAR VI JU NÅN JÄVLA UPPGIFT ATT GÖRA OCH DÅ MÅ MAN JU GÅ PÅ AFFÄREN O GREJER. JÖBBIGT!!! SKÄMS ÖVER HUR LAT JAG BLIVIT, MÅSTE FAN TA TAG I TRÄNING SÅ KANSKE DET VÄNDER OCH JAG BLIR RASTLÖS ISTÄLLET. VORE JOBBIGT DET MED!! HUNGRIG BLEV JAG NU OCKSÅ, ÅT JU FAN MAT NYSS. HAR NOG OCKSÅ MASK I MAGEN, HAHAHAH!

TREDJE GÅNGEN GILLT

NU HAR JAG GJORT OM MIN STUDENTMÖSSA IGEN, TREDJE GÅNGEN GILLT ELLER VAD SÄGER MAN?!?!? MEN DET KÄNNS FORTFARANDE SOM OM NÅGONTING ÄR FEL, MEN JAG VET INTE VAD... DET FÅR FAN BLI SOM DET BLIR NU!

MAMMA SA

BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ COOOOL OCH FÖR ATT MIN DAG HAR GÅTT SÅ OTROLIGT BRA IDAG SÅ TÄNKTE JAG TVÄTTA LITE, OCH FÖRHOPPNINGSVIS SÅ GÅR INTE DET FEL ÅTMINSTONE. IMORGON MÅSTE DU PÅMINNA MIG ATT JAG ÄR LEDIG PÅ ONSDAG ANNARS KOMMER JAG GLÖMMA BORT DET!!!!!

MA HÖRES O SYNES!

GOLDEN TOUCH

ÄR VÄLDANS TRÖTT JUST NU, MEN DET SKITER VÄL EN HÅRDROCKARE I. TÄNKTE NÖRDA LITE GTA NU OCH TA UT MINA AGGRESSIONER PÅ ALLA MÄNNISKOR DÄR. IMORGON HAR VI BILD&FORM OCH DÅ SKA JAG RITA "JORDEN GUNGAR" ELLER VAD DET STOD, KAN BLI KULT!

FLYTTA PÅ DIG

ENLIGT DOM DÄR ASEN PÅ BUSSEN IGÅR SÅ VAR DET JU JAG SOM TRYCKTE PÅ STOP-KNAPPEN HELA TIDEN. JOOO, FÖR SÅ VAR DET JU??!?!!? HAHAHA IDIOTER!! SKA SPOTTA PÅ DOM NÄR JAG SER DOM PÅ SKOLAN, NERÅÅÅÅ! IDAG TAPPADE JAG EN HINK MED ÄGG PÅ GOLVET, DET VAR FETT JOBBIGT.. FICK TORKA GOLVET I TYP EN KVART SÅ INGEN SKULLE HALKA OCH SLÅ IHJÄL SIG. HAHA!

DU SUGER

NU HAR DET FAN GÅTT DUBBELT SÅ LÅNG TID ÄN VAD SOM STÅR PÅ LEVERANS PÅ NELLYS HEMSIDA OCH JAG HAR FORTFARANDE INTE FÅTT MINA GREJER. VAD FAN ÄR DET HÄR??? JAG BLIR FETT LESS... VILL JU HA MINA SAKER NU NU NU!!! KOMMER GRÅTA MIG TILL SÖMNS INATT. VILKET JÄVLA I-LANDSPROBLEM ÄNDÅ? TÄNK ANDRA BARN HAR INTE ENS RÅD ATT KÖPA KLÄDER OCH HÄR SITTER JAG OCH LIPAR ÖVER EN BESTÄLLNING SOM ÄR SEN!!! DOM HAR JU FÖR FAN KANSKE INTE ENS EN DATOR ATT KOLLA PÅ KLÄDER PÅ... OJEJOJ!!

BREATHE ME

SITTER I DIN GARDEROB/SOFFA OCH FILURAR. VET INTE ENS VAD JAG FILURAR PÅ, NU BLEV JAG FÖRBANNAD OCKSÅ EFTERSOM DITT "J" ÄR HELT STÖRT OCH TRASIGT!!! SJUKT JOBBIGT ATT SKRIVA ORD MED "J" I JU!!!

SERIÖSA TJEJOOOOR, YAAAAOO!!!

SUNDAY BLOODY SUNDAY

"SMÅ NEGRER I SANDEN".. BARA FÖR ATT DU SA ATT DET LÅTER SOM DOM SJUNGER SÅ, SÅ ÄR DE DET ENDA JAG HÖR NU NÄR JAG LYSSNAR PÅ LÅTEN... HAHAHA!!! ÄVEN OM JAG KÄMPAR FÖR ATT HÖRA RÄTT SÅ GÅR DET INTE!! 
 
 

BE MY FRIENDE

LYSSNAR PÅ MIN JÄVLA PIANO MUSIK OCH LUGNAR NER MIG EFTER MITT DAMPUTBROTT. TÄNKTE BORSTA TÄNDERNA, LÄGGA MIG I SÄNGEN OCH SOVA OM EN LITEN STUND. FÅR VÄL SE OM JAG ORKAR KLIVA UPP OCH ÅKA PÅ SKOLAN IMORGON OCH MÖTAS AV SURA MINER, HAHAHAHA!!!

MILJONER INDIANER

SMULAN HAR DAMP OCH JAG FÅR DAMP ANGÅENDE VÅRAT KLASSFOTO, KOM PÅ NÅTT BRA RÅÅÅÅ?!?!?! GÖR DET? INGET SOM INGEN HAR GREJER TILL!!! AAHHHHHH, DAMP!!!!!

SIMPLE MAN

MAMMA OCH PAPPA GICK UT OCH GICK OCH BAD MIG GÖRA KAFFE OM EN TIMME, SEN GÅR JAG NER OCH SKA GÖRA KAFFET OCH VAD SER JAG DÅ? JO DOM HAR STÄLLT ÄGGKLOCKAN, VAD FAN ÄR DET FÖR STIL?!? TROR DOM ATT JAG ÄR TOTALT DUM I HUVUDET, JAG KOMMER VÄL IHÅG OM JAG SKA GÖRA KAFFE UTAN EN RINGKLOCKA.. BLIR LEDSEN I ÖGAT!!!

4 CHORDS

IGÅR HÄNGDE JAG MED SONNY OCH JEPPMUCH, DOM ÄR SÅÅÅÅ KNÄPPA MEN JAG GILLAR DOM ÄNDÅ!!! VI DRACK KAFFE, SPELADE GTA, JAG GJORDE EN EGEN GUBBE PÅ WOW OCH MASSA ANNAT. IDAG SKA JAG STÄDA, FETT TRIST OCH SEN KANSKE JAG ÅKER PÅ SKOPUNKTEN OCH KÖPER MASSA SKOR!!! SÅ DU VET.

HEHEHE MED TE

DRICKER TE, FETT GOTT!! BORDE FLYTTA TILL STORBRITANIEN OCH HA TE-PARTY!!! HAHAH, FÖR DET KAN MAN ABSOLUT INTE HA HÄR I SVERIGE!! SÅ DU VET. KULT INLÄGG. NOOOOOOT!!

SJU SORGER

IMORGON KANSKE DU HAR EN LITEN KATTUNGE HEMMA HOS DIG, BLIR AVIS NÄR JAG TÄNKER PÅ DET.. VILL OCKSÅ HA EN LITEN KATTUNGE SOM JAG KAN UPPFOSTRA SÅ DEN INTE ÄR LIKA JOBBIG SOM MINA TVÅ GRISAR JAG HAR NU!! EN ANNAN SAK ÄR ATT JAG INTE KAN SLUTA TÄNKA PÅ DOM STACKARS HAMSTRARNA PÅ DJURAFFÄREN.. KAN DOM INTE SKÖTA OM DJUREN EN ANING BÄTTRE?!?!?! BLIR LEDSEN I ÖGAT..

IF WE EVER MEET AGAIN

ALLA MINA TANKAR ÄR SOM BORTBLÅST, SÅ HAR FAN INGET ATT SKRIVA. JAG SOM BRUKAR TÄNKA PÅ MASSA GREJER JÄMT O STÄNDUT, MEN FAN INTE NU. INTE NÄR DET SKULLE BEHÖVAS!!! TROR JAG DISSAR ALLT OCH ALLA OCH LÄGGER MIG OCH SOVER I STÄLLET. NATTI RÅÅÅÅ!!

HELLO

JUST NU ÄR JAG AVIS PÅ FOLK SOM HAR FIFA, HAR FETT SUG EFTER ATT SPELA DET NU. MEN JAG FÅR ÖVERLEVA, ÄR ÄNDÅ GLAD ATT JAG INTE HAR DET FÖR OM JAG HADE HAFT DET SÅ HADE JAG SUTTIT OCH NÖRDAT DET DAG IN OCH DAG UT OCH DET ÄR REN SANNING... HUAHUA!!!

A WARRIOR´S CALL

HAR SKADAT MIN TUMME I KRIGET, DEN GÖR ONT SÅ FORT MAN NUDDAR DEN.. JAG TROR ATT DEN ÄR LITE INFLAMERAD, MEN DET ÖVER LEVER MAN VÄL? ELLER "SKITER VÄL EN HÅRDROCKARE I" KANSKE? DET ANDRA LÅTER JU EN ANING COOLARE, MEN DET KANSKE INTE STÄMMER IN SÅ BRA PÅ MIG. BUHU!!

IT´S NOT THE FALL THAT HURTS, IT´S WHEN YOU HIT THE GROUND

IMORSE VAKNADE JAG AV VÄRLDENS SENDRAG I VADEN, DET GJORDE FETT ONT OCH HAR ÄVEN ONT I VADEN NU EFTER. JÄVLA SENOR, SKA TA BORT DOM ALLIHOPA SÅ FÅR VI SE HUR BRA JAG GÅR OCH MÅR EFTER DET. HAHAHA!! NU SKA JAG GÅ OCH BORSTA TÄNDERNA SÅ HÄR HALV ETT PÅ DAGEN OCH SEN SKA JAG TVÄTTA MINA BAGERIKLÄDER, VILL JU INTE SE UT SOM NÅN JÄVLA SMUTSJÄVEL IMORGON PÅ KONDITORI-RESTAURANG LEKTIONEN. DERUUU!! 

JA DU HÖRDE SKÅL!

ÅKER PÅ SAMURAI OCH ÄTER MAN MED MAMI OCH IDO SNART, GÖTTANS!!! SEN DRAR JAG VIDARE TILL ODENSALA OCH HÄNGER MED MACKE OCH HANS POLERS, LÄSKIIIIGT HÖRRÖ!! NERÅÅÅ, NE VET JU VILKA VISSA AV DOM ÄR. MEN MAN LÄR JU FÅ HÖRA "DU ÄR TJOCK" "DU ÄR FUL" "DU ÄR CP".... JÄVLA JONAS!

HA DET FINT VÄNNEN MIN, HADE VART SKÖJ OM DU VAR MED MIG IKVÄLL!!! PUSSOHEJ

SONG FOR NO ONE

STARTADE TVN OCH FICK SE ATT "JAG SAKNAR DIG" GICK PÅ VIASAT SÅ NU HAR JAG KOLLAT PÅ DEN OCH KRAMATS MED LAKE, ÄR FETT TRÖTT OCH SKA NOG GÅ OCH LÄGGA MIG VID ÅTTA IKVÄLL. BARA FÖR ATT LIKSOM! SMULO JAMAR OCH ÄR EXTREMT JOBBIG, LAKE FÖRFÖLJER MIG OCH ÄR EXTREMT JOBBIG. PASSA DIG FÖR KATTER! FAST DOM ÄR BLAND DET BÄSTA JAG HAR HÄR I LIVET, MINA UNDERBARA PLUPPAR. HAHAH!! VILL GÄRNA VETA VILKEN KATTUNGE NI VÄLJER, SÅ HÖR AV DIG FÖR FAN.

POSSPOSS

PENGAR

JA IDAG VAR JU EN ROLIG DAG. NERÅÅÅ, NE MEN GOD LURRE ÅT MAN JU I ALLA FALL!! PLUS ATT DET VAR FETT GOTT MED KRÄFTOR IGÅR, ÄVEN FAST VI INTE HADE NÅGRA HATTAR OCH SOLAR. JUST NU KÄNNS DET SOM ATT KLOCKAN BORDE VARA TYP FEM MEN SÅ FAN HELLER. SKA GÅ NER OCH GÖRA MIG EN FET KOPP MED TEEEE, BARA FÖR ATT DET ÄR GOTT OCH JAG FRYSER. NOMNOM!!!

LÄNGTAN

JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON!!!

HJÄLP MIG

NU FICK JAG ÜBERONT I MAGEN, SKA NÄMLIGEN UT OCH ÖVNINGSKÖRA. USCH!!! HELST AV ALLT SKULLE JAG VILJA FÅ MITT KÖRKORT I ETT FLINGPAKET, VAD GÖR DET OM BARA JAG FÅR DET LIKSOM. BEHÖVER JU INTE GE ALLA KÖRKORT PÅ DET VISET, ENDAST MIG!! DÅ KAN JU INTE TRAFIKEN BLI SÅ DÅLIG LIKSOM!?!?? ELLER JOO, DÄR JAG ÄR OCH KÖR MEN INTE ANNARS. HAHAHA!! 

CANT SLEEP

FUCK YOLO!!! HAR DU REDAN GLÖMT DET? KANSKE SKA KÖPA ETT MINNES-KORT SOM DU KAN STOPPA IN I ÖRAT, KAN JU FUNGERA. VEM VET?!?!?!? NERÅÅÅ!! MEN BARA SÅ DU VET SÅ TYCKER JU JAG ALLTID ATT DU ÄR SÖÖÖÖÖT. HIHIHI!!!

ÅSKAAAAAR

HAR FETT ONT I HUVUDET, VET INTE OM DET BEROR PÅ ÅSKAN ELLER FÖR ATT BRITTA DRÄNKTE KLASSRUMMET MED PARFYM IDAG. MEN JAG FICK DET NU SEN JAG KOM HEM SÅ TROR MER PÅ ATT DET ÄR FRÅN ÅSKAN. TYCKER SYND OM DIG JUST NU... VET HUR MYCKET DU HATAR ÅSKA!!! LILLEN DÅÅÅÅ. MEN NU HAR DET JU INTE BLIXTRAT OCH DUNDRAT PÅ ETT TAG SÅ NU ÄR DET NOG SLUT!

LIGHTER

BARA MÅÅÅÅÅÅÅR. I DIN SOFFA!

JO MEN VISST

Utkast: Jan. 17, 2011
"Fick något skrivarbete på engelskan idag, ska skriva om Bloody sunday
 
JUST DET
det fick jag
 
hejdå"
 
HITTADE DETTA I UTKAST. VAD FAN LIKSOM? VADÅ "JUST DET det fick jag"?!?!?! VAD ÄR DETTA FÖR PÅHITT? ELLER JAAA, JAG KAN VÄL INTE SÄGA ATT JAG ÄR SPECIELLT FÖRVÅNAD FÖR OM MAN KOLLAR IGENOM DENNA ENORMT TÖNTIGA BLOGG SÅ HITTAR MAN JU DET ENA KNASIGA EFTER DET ANDRA... OJEJOJ!!! 

SWEET DREAMS

NÄR JAG KOM HEM IDAG HITTADE JAG ETT KOKT ÄGG I KYLEN OCH DÅ MEDANS JAG ÅT ÄGGET SÅ KOM JAG PÅ "FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN SOM KOM PÅ ATT MAN KAN ÄTA ÄGG" DET ÄR JU SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA GOTT, SPECIELLT KYLSKÅPSKALLT ÄGG. IDAG ÅT JAG MED KAVIAR PÅ, BARA SÅ DU VET!! 
HOHOHOHOHOO.. JAG VILL OCKSÅ VARA DUKTIG OCH KOMMA PÅ NÅTT HELT NYTT SOM ÄR JÄVLIGT GOTT, MEN ALLT FINNS JU REDAN... BUHUHU! 

SÅ HET AT JEG KJENNER AT JEG BRENNER MEG

NU SITTER DU PÅ BUSSEN OCH MÅÅÅÅÅR, NÄRÅ DU ÄR SUR OCH GRINIG FÖR ATT DEN KOM TJUGO MINUTER FÖR SENT. STACKARS DIG LILLAN!! SJÄLV HÄNGER JAG FETT I SOFFAN OCH DET ÄR JÄTTEKUL. NERÅÅÅÅÅ, DET ÄR FETT TRÅKIGT... JAG FUNDERAR PÅ ATT GÅ OCH LÄGGA MIG BARA FÖR ATT DET ÄR SÅ SKÖNT ATT SOVA MEN INNAN DET SÅ SKA JAG NOG DRICKA LITE TEEEEE OCH BARA MÅÅÅÅ!! 
 
HEJRÅÅÅÅÅÅ ♥ 

MISTER COOL

FILURAR PÅ LIVET SOM VANLIGT OCH TÄNKER ÅTER IGEN PÅ HUR FRAMTIDEN SKA BLI... JAG ÄR JU RÖDD FÖR DÖDEN, RÄDD FÖR ATT DÖ EN PLÅGSAM DÖD, RÄDD FÖR ATT ANDRA SKA DÖ EN PLÅGSAM DÖD, RÄDD FÖR ATT SE ANDRA LIDA, RÄDD ATT ALLA SKA DÖ IFRÅN MIG OCH ENDAST LILLA JAG FINNS KVAR, RÄDD FÖR ATT VISA MINA KÄNSLOR OCH BARA ALLMÄNT RÄDD. DÖDEN ÄR NOG DEN STÖRSTA RÄDSLAN I MITT LIV OCH HUR SKA MAN FÅ BORT DEN?!?! VILL INTE VARA SÅ RÄDD FÖR NÅGOT SÅ NATURLIGT.. SKULLE HELLRE VARA RÄDD FÖR TYP DINOSAURIER ELLER NÅTT SÅNT DÄR TÖNTIGT MEN NEJ DÅ!!
 
EN ANNAN SAK ÄR JU ATT JAG INTE TROR PÅ GUD, VÄRLDEN SKULLE JU INTE SE UT SOM DEN GÖR OM DEN DÄR SKÄGGIGA LILLA GUBBEN FANNS. TROR JAG I ALLA FALL!! OM GUD FANNS BORDE JU VÄRLDEN VARA FIN OCH ALLA BORDE HA DET LIKA BRA, MEN SÅ ÄR INTE FALLET. MEN VILL DU VETA NÅTT JAG TROR PÅ?!??! JA DET VILL DU!!! JAG TROR PÅ ANDAR, SPÖKEN OCH DEMONER. VAD ÄR DET FÖR JÄVLA PÅHITT EGENTLIGEN? INGET ALLS, FÖR DOM FINNS!! HOHOHO, KNASIG JAG ÄR OCH KNASIGT DET ÄR I MITT HUVUD JUST NU.. BORDE INTE SLAGIT HUVUDET I DEN DÄR BYRÅN, DET VAR NOG DET SOM GJORDE MIG KNASIIIIIG. ELLER VAD TROR DU? 
 
BJUR PÅ EN SKÖN BILD PÅ EN COOOLING OCH EN TÖNT (DU FÅR GISSA VEM SOM ÄR VEM) BARA FÖR ATT DET BLEV SÅ MYCKET TEXT OCH FULA TANKAR. 
 
 

KUNG

TROR JAG SOV FÖR LÄNGE IDAG, HAR ONT I HUVUDET OCH KÄNNER MIG LIKA (OM INTE TRÖTTARE) TRÖTT SOM INNAN JAG GICK OCH LA MIG. MEN SOV I ALLA FALL FETT SKÖNT OCH SKULLE NOG KLIVIT UPP NÄR JAG VAKNADE VID TIO MEN NERÅÅÅ, KLART MAN INTE GÖR!! NU SKA JAG KOKA ÄGG, GÖRA VÄRLDENS FETASTE OCH GODASTE FRULLE OCH SEN KANSKE JAG SKA BAKA NÅGOT KUL, VI FÅR SE!! 
NE MEN VAD SÄGER DU? SKA VI ÄTA LITE PASTA CARBONARA OCH DRICKA LITE ÖL NÅN DAG. KUUUUUUUUUUUUUUUUUNG!!!! 

MEN TITTA


ITS BEEN A LONG TIME SINCE I KILLED A MAN

HAR VARIT UTE OCH VANDRAT I MIN ENSAMHET, FICK ETT JÄVLA SUG EFTER ATT UTFORSKA FRÖSÖBERGET MEN JAG FICK INTE GÖRA DET HELT ENSAM FÖR MIN ÖVERBESKYDDANDE SYSTER. HON VILLE INTE ATT JAG SKULLE BLI MÖRDAD ELLER HITTA ETT LIK. TASKIGT VAA?!?!? DET HON VAR MEST RÄDD FÖR VAR KASNKE ATT JAG SKULLE MÖRDA NÅN, VEM VET? 

ALL I EVER WANTED

FICK SLUTA KLOCKAN 11 IDAG OCH DET KÄNDES FETT SKÖNT EFTERSOM DET ÄR SÅNT FINT VÄDER IDAG, DÄRFÖR TROR JAG ATT JAG SKA GÖRA MIG EN ORDENTLIG FRULLE OCH SEDAN GÅ UT OCH GÅ ELLER KANSKE CYKLA ELLER KANSKE BARA GÅ NER TILL VATTNET OCH SÄTTA MIG OCH CHILLA. OM DU HADE VARIT I STADEN NU SÅ HADE JAG BJUPPAT DIG PÅ MIDDAG OCH NÅN GOD EFTERRÄTT MEN NU GÅR JU INTE DET.. FÅR ÄTA ENSAM OCH FÄLLA EN TÅR I MATEN!!! 

RSS 2.0