DAG 1

Jag för cirkus ett år sedan
 
Jag precis NUUUUUUUUUUU

MED START IMORGON


THIS WORLD IS TRYING TO CHANGE ME

Om hundratre dagar tar vi studenten och om fem dagar firar vi hundradagars, fan vad kul det ska bli!!! Nu har jag bara mösspåtagningsbalsklänningen kvar att fixa, har inte en blekaste om vad jag ska ha då!! Måste kirra ett par skor man kan ha också?!?!?! Det är typ det som är svårast, ska nog kolla lite på stan på måndag tror jag. Sen måste man väl börja kolla på håruppsättningar och sånt därnt ocksååå!! Fans mycket att tänka på alltså.. 
Snart byter de plats, lillen och kinesen!
 
 

HUR DOM ÄN

Klockan är kvart i nio och jag känner mig förjävla trött, trodde typ klockan var halv elva eller nått!?!?!? Men neeej, såå faaa-aan heller.. Satt mig här för att fixa min ig-varning i religionen, men tror du jag gjort något eller? Neeeej, inte det minsta. Spelade candy crush istället, lyckat!! Orkar inte med kristendomen, fuck den!!!! 
Odlar lejonman!!! 

DO ME A FAVOR

Drömmen att gosa med en sån hääär! 

JAG ÄR PSYKISKT STÖRD

Min datorskärm är helt skev, den slocknar lite då och då men ljudet är fortfarande kvar. Jättejobbigt!! 
Imorgon ska vi göra krukor, kan bli kult, sen ska vi väl baka nått fjant uppe i bageriet och sen blir det.......
 

HATE TO SAY I TOLD YOU SO

mums elin, mums!!!

I NEED YOUR LOVE

Här sitter jag på en stol i köket, dricker hallonsoda och lyssnar på musik. Finfint minsann!! Har jobbat idag också, det gick som en dans på rosor. Hade typ mer folk idag än vad vi hade både lördag och söndag förra helgen, men det var ju braaa. 
 
Känner så här idag, whoopiwiiie! 

TAKEN OVER

Sitter med en klump marsipan framför mig, ska försöka knåpa ihop någon figur som skulle kunna funka för skolmästerskapen. Inte det lättaste minsann!! Fan vad kul om vi får åkaaaaa, wiie. Nu är det bara två dagar kvar på praktiken, två dagar då man måste kliva upp innan klockan sex vilket är det jobbigaste jag vet. Bara tanken på allt som har med 05 att göra gör mig trött, till och med 05.59 HAHAHAAH!!! 

UTAN MINSTA PROMILL STÅR JAG STILL

 Idag tänkte jag "fan vad sköööönt det ska bli med helg snart, då ska jag sova som fan" Men sen slog det mig, jag ska ju fan jobba i helgen.. Åhhhhhhhhhh!!!!! Där var den helgen förstörd, fan dåå. Aja, jag tjänar ju pengar på att göra ingenting så jag kan ju lika gärna sova där. Whoopwhoop! Nu lyssnar jag på Magnus Uggla och sjunger för fulla muggar och låtsasbuggar. Nerååå, sånt tönt håller inte jag på med! Bugg alltså.. HAHAHAHAHAH!
 

UR BALANS

Alla hjärtans dag må fan vara överskattat? Visst gelehjärtan är super gott men man vill väl inte bara få saker och höra fina saker om sig själv en speciell dag, blir som att man "var tvungen" till att säga/ge de fina sakerna bara för att det är alla hjärtans dag liksom.. Men eftersom gelehjärtan bara finns en gång om året så blir man ju självklart jätteglad om man får sig en ask, och det fick jag. Snäll mamma jag har, fick även en Marabou black och självklart så hade hon stansat ut hjärtan av gurkan i salladen till maten. Nooomnom!!
 
Ps. Jag tänker inte säga att du är bäst bara för att det är alla hjärtans dag, säger det imorgon istället. Ds.
 
Pusss och hej 

MÅSTE HELA JÄVLA NATTEN GÅ

Det var förjävla kallt just nu, är jättetrött men det är ju bra för då lär det inte vara några problem att somna inatt. Sista helveckan av praktik nu, känns riktigt skönt må jag säga! Nu ska jag i alla fall kolla på lite OTH och bara måå, sen blir det mat och kanske en semla innan jag ska sova. Sköneee!! 

WAFFEL

(>'_')># I was going to give you this waffle.
#<('_'<) But then I was like.
(>'#'<) I'm hungry.
(>'-'<) So I ate it.

MY DAY

På toppen av gropen låg jag i min vattensäng som var gjord av luft, funderade på att gå till Afrika och bygga ett stort hus, så jag tog flyget. Hamnade i Afrika och skulle påbörja mitt skruvande klädlös så jag plockade upp spiken ur fickan. Blev sjukt sugen på att åka vattenskidor "jag cyklade fort som fan". Stod på toppen av trapporna och gick upp, för att kolla på den osynliga katten som var svart och brun. Efter att ha varit i Afrika ett tag beslöt jag mig för att vandra hem så jag tog båten hela vägen, mitt hem var dörrlös så jag tryckte ner handtaget och gick in efter, ett tag ringde det på dörren så jag öppnade mitt fönster och såg en död man som låg och andades. Min döva vän Hörkules ringde och ville ha råd om hur han skulle visa sin blinda vän hur man gjorde en bakåtkullebytta framlänges nerför i en uppförsbacke. Sen blev jag less och tog mig en vit cigarett som var grön, blev hungrig drog på kebabhouse och köpte ett sibylla meal och dog.


KÄRLEK ÄR ONT OCH GOTT

Nu sitter jag här med en liten katt bredvid mig, vi lyssnar på musik, kollar bloggar och saknar inlägg från en speciell blogg.. Buhuhuhu!! Vi funderar på att kila ner och äta mat snart, skulle sitta finfint. Sen blir det semla till efterrätt, mums! Den lilla katten blev överfallen av den stora katten förut så jag blev arg på den stora katten och skälde ut honom, han hade världens hårigaste hårtuss i käften som kom från den lilla katten. Stackars lillen!!! 
Så nuuuu vet du!!! 

VILL ÖVERTALA MIG ATT ALLTING KOMMER ORDNA SIG

Tur att jag är lång, annars hade jag inte visat den där snygga jäveln för dig. Hehehehe! Nu sitter jag här och är lite smått avis istället. FUCK!!!! Men checka in mitt finfina skal, hahahahah!
 
Passar ju mig som ZErBRA!!!

HAHAHAAHAHAHA

 
FAN VAD JAG ÄR ROLIG!!!! 

WHAT THE FUCK?!?!

 
KALLAR HAN MIG HORA?!?!?!?!?!?!? OCH VAD VILL HAN MED DJÄVULEN?

COUNTING ALL THE ASSHOLES IN THE ROOM

Äter godis i min ensamhet, nördar farmville och lyssnar på skön musik.
Jobbade idag, lite nya saker på tornet men det gick snabbt att lära sig. Inte mycket folk, som vanligt när man jobbar där.. Dock så kommer inte Ante ha kvar tornet, nån tant ska ta över det. Så sen blir det nog bara jobb på Stocke eller i badhusparken. Nu blev jag kissnödig också, huahua vad jobbigt livet kan vara.. Ska starta OTH och härda tills blåsan spricker!!
 
Hejsvejs.

GRÅT INGA TÅRAR

Nu är praktiken över för denna vecka, sköööönt säger jag. Var halvt död imorse när jag skulle upp, även igår när jag kom hem från praktiken.. Känner mig trött som ett as även nu, så det blir en tidig kväll och jobb imorgon och på söndag. Hoppas din telefon har kommit så vi kan snapchata snart, wiiiiie!! Var hos optikern idag och tydligen så använder jag bara ett öga?!?!?! Det andra fokuserar inte när jag har båda ögonen öppna.. Men behövde i alla fall inte glasögon så på måndag ska jag ringa HC och be om en ny tid där för att träffa en läkare.
 

DÄR STÅR TOMHETEN ÖDE OCH KAL

Äter godiiis like a baaaws!! Finns som inte så mycket annat man orkar göra dessa dagar när man slutat praktiken och kommit hem. Är som helt död!!!! Just nu väntar jag mest på att mamma ska komma hem, för hon har köpt FANTAAAAAAAA åt mig, nomnom!! 
 
Jag och min ny bästis, och nej jag spärrar inte alls upp näsborrarna!!! 

NO ONE KNOWS ME

Imorse när jag kom till törners så var mina kläder skitiga och skrynkliga efter att ha legat i en påse i en vecka.. Kände mig hemsk och äcklig, men det positiva är att jag nu övergått till kondis och får göra tårtor och sånt. Roooooligt!!! Var trött som ett as när jag slutade och mamma ville att jag skulle gå med henne hem till lugnet, men det kunde ju hon fetglömma. Hoppade på bussen och halvsov tills jag skulle av. Nu har jag mina bagerikläder i klorin och ska väl tvätta dom snart och hoppas på att dom blir vita och fina. Har även fått min BAKA-tidning och den var ju kuuuul, massa bröd som verkar mumsiga i alla fall. Finns som inget roligt att skriva dessa dagar... Huahua!!! Men nu är det bara sju kvar, whooop whoop!! 

OMFG!!!!

Beställde mösspåtagningsbalsklänningen nu. Wihoooo!! Låååååååångt jävla ord det därblev. 
 
Som jag känner just nu! 
Tänk dig när du har snapchat!!!! 

BARA SÅ RU VET

1: Namn? Lina
2: Stjärntecken? Kräftjäveln
3: Tre rädslor som du har? Döden, clowner, björnar
4: Tre saker som du älskar? Familj, vänner och fanta
5: Två avtändande saker, enligt dig? Svettlukt, fulisar
6: Har du lärt dig ett nytt språk? Tyska och engelska
7: Har du en Bästa vän? Elin är fan bättre än alla andra
8: Din sexuella läggning? Boys, boys, boys. We like boys in cars!
9: Din första dejt? Dejtar man hen i norr?
10: Hur lång är du? Hundraåttiotre fucking centimeter
11: Vad saknar du just nu? En skål med glass
12: Vilken tid föddes du? Tyb 19.10
13: Din Favoritfärg? Svart, blått, rött, grönt, grått och vitt 
14: Är du kär i någon? Ohjaa!
15: Favoritcitat? "jawohl jawohl, ich liebe alkohol"
16: Favoritplats? Min säng
17: Favoritmat? KYCKLIIIIIIIIIING!
18: Är du någon gång ironisk? Never ever! 
19: Vad lyssnar du på just nu? Vi dansar bättre utan kläder - Markus Krunegård
20: Vad lägger du först märke till med en ny person? Vilken jävla tönt den är!!!
21: Skostorlek? Trettionio - fyrtioett
22: Ögonfärg? Grön/blå/grå... Skiftar med humöret
23: Hårfärg? Blondiiiie
24: Favoritfärg på kläder? Svart
25: Har du någon gång busringt någon? Jaaa minsann, old times!
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Svart
27: Meningen bakom din födsel? Var nog ett felsteg i livet, kolla bara på mig?!?!?
28: Favoritfilm? Den görna milen
29: Hur känner du dig just nu? Mörbultad, skallebang och less
30: Någon du älskar? Smulaaaaaan
31: Din relationsstatus? Sss - Sökande singel snigel 
32: Din relation med dina föräldrar? Finfin minsann
33: Favorithögtid? Jul jul, stårlande jul!
34: Tatueringar/piercingar du har? Vanliga fjanthål i öronen än så länge
35: Tatueringar/piercingar du vill ha? Industrial Piercing eller helix Piercing. Tatuering handled.
36: Anledningen till varför du blev en tönt? Jag, tönt? NEJNEJ!!
37: Hatar du och ditt ex varandra? Ohjaaa!
38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS? Ibland.
39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade? HAHAHAHA mamma, nej!
40: När höll du senaste handen med någon? Vet ej
41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? Typ en timme med frulle och sånt
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna? Nope, äckligt vaaa?
43: Vart är du just nu? I min säng
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig? Ingen, alla skulle göra mig ännu fullare..
45: Har du varit på ett bröllop? Ohjaaa
46: Bor du med dina föräldrar? Yes... Åhhh, så less. nerå
47: Längtar du till något? STUDENTEEEEEN FÖR FAN!
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Pappa, Macke och Sonny
49: Har du varit underviktig? Är.. not fun!! 
50: När kramade du någon senast? Idaaag.
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig? Inget!
52: Finns det någon du litar på men inte borde? Litar inte på idioter..
53: Något du inte gillar med idag? Huvudvärken
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Paul Walker
55: Vad tänker du på mest? Mat!
56: Din konstigaste talang? Talanglös..
57: Har du några konstiga fobier? Lukten av banan
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Beror helt på humör
59: Vad var din senaste lögn om? Jag ljuger aldrig..
60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta? Ringa via telefon
61: Tror du på spöken? Jaråå.
62: Tror du på magi? Nääe
63: Tror du på lycka? Jaaa 
64: Hur är vädret just nu? Kallt kanske
65: Vilken var den senaste boken du läste? I det tysta 
66: Gillar du lukten av bensin? Jaaa
67: Har du några smeknamn? Limpan, Kerstin, Linkan, Linus på linjen osv osv
68: Senaste skadan? Skar mig på tummen..
69: Spenderar du pengar eller sparar du dom? Både och, hahahah går det?
70: Kan du röra din näsa med tungan? Nej
71: Är det något rosa i rummet du är i nu? Jaa
72: Favoritdjur? Kittenskittenskittens
73: Vad gjorde du igår vid midnatt? Svarade på en chatt på fb
74: Vad tror du satans efternamn är? Helvete
75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den? Hmm. vet ej!
76: Hur kan man vinna ditt hjärta? Går inte.
77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten? YOLOOO, Linus på linjen ligger henan!
78: Har du varit olyckligt kär? Nej.
79: Ditt favoritord? Ohjaa!
80: En bra blogg du följer? Eliiiiiiiiiiiiin´s blogg
81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? FUCK YOU, I WON`T DO WHAT YOU TELL ME!
82: Känner du någon som sitter i fängelse? Nej.
83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn? Paul Walker
84: Har du rökt? Ja
85: Har du köpt kondomer? Nope
86: Fått IG i ett ämne/kurs? MATTE B in my heart
87: Kysst en kille? Yes
88: Kysst en tjej? Kysst var väl att ta i.
89: Kysst någon i regnet? Nej, men guuuuud vad mysigt!
90: Haft ett jobb? Jaaaa
91: Lämnat huset utan plånbok? Ohja!
92: Mobbat någon på internet? Every day
93: Haft sex offentligt? Nope
94: Snusat? Juppsi
95: Druckit alkohol? Never.. 
96: Är du vegetarian/vegan? Så faaan heller!!
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? Yes 
98: Tittat på tv 5 timmar i sträck? Ohja
99: Varit utomlands? Jaa minsann
100: Fått ditt hjärta krossat? Nej, vill inteeeeee

SUMMER

Vore som inte helt fel med sommar, det betyder att vi skulle ha tagit studenten!!!

WHAT WENT DOWN IN YOUR HEAD?

Snapchatar med Tino, hon är förjävla söt. När du får din telefon kan ju du också ha snapchat, whoooopwhoop!! Då ska du få asmycket finfina bilder av mig. Idag har jag varit ut på Röjön en sväng, det var kuuuuuuuuuul. Hälsade på Ingo och Benka, drack kaffe, fick choklad och klappa katt. Nu ska jag hoppa i duschen så det skvätter vatten över hela badrummet, sen får mamma städa. För det är vad hon gör bäst, nerååååå!! 
 
Hejsvejs lingongrejs! 

- VAD SÄGER DEN? - JAG VET INTE, JAG ÄR INTE BLÅST!

Vilken svordom använder du mest? Fan, jävlar, helvete, fuck osv osv.. 
Äger du en iPod? Nix
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? mån - tis 08.00 ons - fre 05.10
Hur många resväskor äger du? Ingen, packar i icakassar
Använder du flip-flops? Kan hända, men fan inte ofta
Var köper du dina matvaror ifrån? Överallt, typ Bokia
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Beror på hur mitt humör är
Vilken var den senaste filmen du såg? The expendables
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Barnfamilj wiiiho.NOT!!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Utlandsresa helt klart
Har nån någonsin kallat dig lat? Ohjaaa, mamma hon kan hon
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej faaan!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Ingen tror jag, den används inte! 
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Hmm. finns många! 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej, tror inte det?
När var senast någon stötte på dig? Hmm, vet inte riktigt
Vad åt du till middag senast? Hamburgare
Använder du huvtröjor? Ohja, myyyyyyyyyyyyyyyys! 
Kan du vissla? Whistle-master!
Vem var den senaste som ringde dig? Linnéa 
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Nån bergochdalbana eller snurrig jävel
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ohjaa, tror jag säkert! 
Vilket riktnummer befinner du dig i? Noll sex tre
Tittade du på tecknat när du var liten? Jaaa fan! 
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Köpcentrum?!? Räknas kärnan och mittpunkten?
Hur många syskon har du? Ein
Är du blyg inför det motsatta könet? Njaa, lite halvt sådär.
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen tror jag! 
Äger du några band t-shirts? Ohja, tvååå  \m/
När flög du senast? När jag skulle hem från Spanien
Hur många stolar står kring ditt köksbord? Sex
Läser du för skojs skull? Läser vad?
Pratar du några andra språk? Engelska och tyska
Diskar du din egen disk? Nej, det tar diskmaskinen hand om
Har du gråtit offentligt? Yes, annars är man en mes!!
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? Nej, inte alltid. Men man gör det nog utan att tänka på det.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jaaa, pierca örat och nån tatuering på handleden
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Spelar ingen roll
Kan du kasta macka? Ohjaa, min master-kusin lärde mig att bli master
Har du någonsin varit i Jamaica? I en jamaicatårta, räknas det? Eller nej, den var i mig!
Vad har du med dig in på bion? En dricka och snacks och kanske never stop tyyyyb
Vem var din favoritlärare och varför? Inga och Lennart, skööööningar!
Har du dejtat någon av en annan religion? Dejtar inte.
Vad har du för väder? Skööönt väder, typ -5 och ingen blåst
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svenska må jag nog säga.
Gillar du att flyga? Nej hua!! 
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor
När sov du senast på golvet? Minns ej, var alldeles för full. nerååå
Vilken är din favoritdrink? Drink.. P2 eller rabarber
Gillar du din boende-situation? Jarååå, fast skulle helst bo i ett annat land.
Vilken är din mammas hemstad? Östersund
Din pappas hemstad? Umeå
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helst åtta timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Neeej, inte rååå
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Hahaha, nej.
Vilken är din favoritfrukt? Apelsin efter dessa veckor fulla med apelsinätande
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej, äter vad fan jag vill
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19 jävla år, vem kom på den åldern?
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jaa, när det gäller andra. hhahaha
Tror du på liv på andra planeter? Näeee
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? Två idioter igår..
Vad var det senaste du åt? En nybakad vaniljbulle. mums!
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatta tror jag
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Jag var väl tunn och tålig som en fiskelina kanske?
Gillar du senap? Nä, inte så värst
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? TA DIG I RÖVEN!!!! så gör jag det. 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Står på min hundra-lista, så jaaa fast ändå näe
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Harry i "dum och ännu dummare"
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej minsann
Tycker du om att krama folk? Jaaaaa, gosiiiigt!
Skulle du säga att du är trendig? Öhhh, nja.
Äger du en digitalkamera? Nope
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Carina Berg? Phoebe i vänner?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jaaa, får spader!
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Pojken som kallades det och Morgan Allings självbiografi
Tycker du att du är attraktiv? Oerhöööööört, MUMS!
Vad är du allergisk mot? Penicillin tyb
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Hahaha never
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Linus 
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Elinpelin rååå

FOR THE FIRST TIME

Var ut med Macke, hans tjej och Victor igår. Det var kult, satt mest och pratade med Victor om allt lammkött som gick förbi, om tjejen som stod i baren med alldeles för kort klänning så hela röven syntes ifall hon lutade sig lite framåt, om hur jobbigt det är när man har tjej som är alldeles för liten för att gå på krogen och allt möjligt.. Sen bröt det ut i fight!!! Mellan mig och Victor, så nu hatar vi varandra.. Mackes tjej gillar nog inte mig heller, hon hade sagt till Macke att hon fick en känsla av att det var något mellan mig och Macke.. Hon var typ svartsjuk eller avundsjuk eller vad man säger.. Tror du inte jag känner mig lite dum dårååå eller?!?!?! Usch!!! 
 

I REMEMBER YEARS AGO

Blir krogen för min del ikväll, kan ju tänkas bli kul. Får i alla fall träffa Macke och det är ju alltid kult, lite läskigt dock att träffa hans tjej, första gången någonsin. Men det lär ju gå bra det med hoppas jag!! Vad är det värsta som kan hända?!?!! Kanske att hon säger till Macke att han aldrig mer får träffa mig eller nått sånt. Det skulle ju bli jobbigt.. Huahua!!! Har i alla fall lovat mor och far att ta det überlugnt med alkoholen då vi tror att jag fått kristallsjukan... Blir som extremt påverkad om jag dricker dåååååå! 
 

TAKE YOUR PICTURES DOWN AND SHAKE IT OUT

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel ? Yes maaaan! 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Why nooot?
Hur många har du varit kär i? Zerooo
Är du kär just nu? No maaaaan!

Tio frågor om dig själv.
Namn? Lina
När fyller du år? 12 Juli
Några piercingar? Öra rååå
Vad har du på dig just nu? Jeans, skjorta, strumpor, bh och trosa
Vad tycker du mest om hos dig själv? Mina ögon tror jag och hårfärgen
Vad är du bra på? Vad är jag inte bra på?!?!?!
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj och mina vänner!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Ja, tror fan det om det inte är en dubbelsäng förstås

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Tror ingen vet allt om mig, men Elin vet nog det mesta
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla är roliga på olika sätt, men Elin har ju exakt samma humor tyb!
Vem är snyggast av dina vänner? Vem är inte snyggast?!?!?!

10 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Sovit, duschat, ätit, bakat, lyssnat på musik och hängt på datorn
Vad ska du göra nu? Bara chilla, kanske kolla på OTH
Har du gjort något dåligt idag? Började baka innan jag kolla så jag hade allt hemma.. SKÄMMES!
Vad har du ätit idag? Macka, ägg, muffin, after eight 
Har du duschat idag?
Ohjaaa! 
Är du trött nu?
 Jaaa, som en gnu..
Vad händer idag? Macke försöker få med mig ut, så kanske det rååå

Annat.
Hur mår du just nu?
 Ont i huvudet och ögonen, men annars sååå!  
Är du hungrig nu?
Nej minsann!
Vad är klockan nu just nu?
16.22
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu?
Facebook, bloglovin, statigram och blogg.se

Musik.

Lyssnar du på musik just nu? Ohjaa!

Vilket är ditt favoritband/artist? Lyssnar på det mesta, har ingen favvo!

Vad gillar du för musik? ALLLLLLLLLLLLLLT, minus opera och sånt därnt

Kärlek.
Är du kär just nu? 
Nope
Har du kysst någon idag?

När kysste du någon senast?

Är du romantisk?
Oerhöööööört. eller? 
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Kan inte uttala mig om denna punkt..
Har du varit tillsammans med två samtidigt?

Vem sov du senast bredvid?

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
Vet ej
Hur ska din tjej/kille vara? Snäll, trevlig, omtänksam, lång, musklig och snygg skadar inte. hehe!


EVERYBODY LOVES ME. ELLER?

Jag är en usel människa.. Filååt!! Ska icke upprepas, men mami gav mig datorförbud igår så jag kunde som inte skriva här dåååå. Jag hade tydligen varit en "stygg" unge.. Var på hälsocentralen igår också, checkade min hälsa förstår ruuuu. Ska beställa tid hos en optiker och kolla om jag behöver linser/glasögon, dom tror att det kan va synen som gör att jag har huvudvärk jamt och ständut. Men jag tycker att jag ser bra, så får väl se vad dom säger dåååå.  Kan du se mig i glasögon? Det kan inte jag, blir linser i så fall..
 
Typ jag på studenten?!!?!?!?! HAHAHAHAHA

EN SÅN SOM MEJ

Skööönt att höra att du inte hoppade, det gläder mig! För du var väl helt seriös med att hoppa va?!?!? Det blev ingen praktik för mig igår, inte idag heller, har ont i ögonen och yrar.. Vad det är för fel vette fan!! Men nu ska jag tvinga mig själv till att göra någon nytta, blir nog att städa toaletterna så mami blir lite glad och sen kanske jag går ut i friska luften en stund, kan ju behövas. 
 
 

RSS 2.0