HEART OF STONE

Har aldrig någonsin tidigare i mitt liv blivit förolämpad av en kille för min längd men på österäng efter balen hände just detta. Han måste ha varit smått efterbliven men det är fan ingen ursäkt.. Han frågade om jag höll på med friidrott eller typ basket och sen hur lång jag är. När jag sagt mitt svar så säger han "Skäms du inte?!?!?!??" Alltså vad fan är det? Säger man så till folk? Jag hamnade i chock och det enda jag fick fram var typ "seriööst?!?". Hade gärna gett han en smäll men behöll ilskan inom mig.. Han var ju helt stenseriös också och inte ens i fylla!!!
 

DU KAN KALLA MIG KING

Vet inte vad jag gör uppe nu, men är det nått jag vet så är de att jag är hungrig. Gick och la mig vid tolv och vaknade vid två, sen dess har jag inte kunnat sova och då kom hungern krypande så nu kokar jag ägg och ska göra mig en fet äggmacka och kanske ta ett glas mjölk. Händer ju inte så jävla mycket den här tiden på dygnet så det är ju inte så intressant på varken facebook, insta eller bloglovin.. Får väl spela spel på mobilen eller nått kult, känns ju typ ovärt att gå och lägga sig för typ två och en halv timme.. 
 
 

FRÅN BALKONGEN

Har införskaffat en klänning till mösspåtagningen, den är svart. Konstigt va? Nu tar jag itu med all tvätt som legat på fåtöljen de senaste veckorna, ett jobbigt måste!!! Ikväll blir det nog grillning någonstans på frösöberget, mysooo! Bjuppar på en fin bild också! 

HIGH AS A HOUSE

Igår hängde jag med Tino, Carro, Marcus, Björn, Jesper och Gustav. Vi spelade fotboll i lugnvik och vid halv elva skulle jag följa med Marcus och hämta hans pappa i odenskog, när vi körde förbi infarten till pumpmakargränd så ligger det en kille på gräset och ser död ut. Marcus kliver ur för att fråga hur han mår och för att veta att han lever, han var typ hög som ett hus, agresiv och grov som självaste hulken. Väntade mig att Marcus skulle få en fet smäll men det hände inte som tur va. Sen började hulken gå in mot pumpen så då ringde vi polisen och körde efter han assakta, sen helt plötsligt vänder han sig om, bröstar upp sig och börjar gå mot bilen. Marcus lägger i backen och börjar backa, då kutar han efter oss. HAHAHAHA!! Han var asläskig, men vi backa ifrån han och gav tips till polisen. Adrenalinet man fick dåååå alltså!!  

SPRÄNGER MINA LUNGOR SOM JAG SITTER PÅ EN BOMB

Blev ett långt jobbpass igår, började halv sex och slutade tre. Är väl inte så långt om man räknar på det men det kändes länge eftersom det var ljust när jag kom dit, sen blev det mörkt och sen var det ljust igen när jag for hem. Bordet jag servera var nog det jobbigaste, jävla folk.. När vi skulle duka bort och plocka bort borden så säger dom "fyll alla glas med rödvin och sen ställer du ut flaskor med vin lite överalt på bordet" jag gav dom två flarror då och dom var typ slut på fem sekunder, sen bad dom om mer så sa jag "baren öppnar snart och vi ska börja plocka bort dom här borden så ni får vänta lite." Efter kanske fem minuter så var en annan som servera ut med två flarror till som dom tjatat åt sig. HAHAHAHH!!! 

WE GOT THE POWER

Igår var en bra dag, kvällen var ännu bättre!! Kom nyss hem från en lång cykeltur med mamma, det var fett skööööönt. Nu ska jag duscha och sen gå ner och bänka mig framför hockeyn. VI ÄR SVENSKAFANS ALLIHOPA!!! Jullan kommer och hämtar mig vid fem så blir det jobb ikväll, kan bli kult om jag inte failar och spiller vin på någon eller typ tappar en tallrik eller nått. hahahaha!! Förresten så hade jag fått en vänförfrågan på facebook, lång pöjk som ser bra ut. heheh!! 

PROM

Baldagen var ju fin, var dock inte så pepp inför krogen så hade väl inte superkult där men på gamlan hade jag kult. Vi var ju fina i alla fall, hiihihi!! 

THE ONLY RISK IS THAT YOU'LL GO...

Är hungrig, ständigt!!! Tur att mami lagar mat just nu, annars hade jag förätit mig på godis men nu måste jag hejda mig för jag äter ju hellre massa mat så jag blir mätt på riktigt.. Tomatsoppa bjus det på idag, nomnom! Efter maten tänkte jag hoppa in i duschen och duscha i typ hundra år, sen kanske jag kollar på nån fin film som man kan gråta lite till. Goooooooos!!!  

HUNGER

Ända sen jag kom hem så har jag tyb varit hungrig konstant... Det är jättejobbigt kan jag ju säga dig! Nu är jag fett sugen på chips, lays helst!!! Skulle kunna dö för en påse lays just nu, nomnomnom. Får väl pallra mig till ica maxi eller nått, har för mig att dom finns där. Snart får jag i alla fall mat och då ska jag äta som en jävla häst tror jag!!! 

SKINNY BITCH

Istället för att skriva ett roligt inlägg, vilket verkar vara omöjligt så skriver jag ett lite smått surt istället. 
 
Faaa-aan vilken tråkig flaklista vi har, kan man sjunga med på många låtar eller? neeej!! och vart fan är alla gamla godingar som man borde ha med på flaket, det ska väl ändå vara lite nostalgi eller har jag fel?!?!? Jag gillar den inte i alla fall.. Nu ska jag sluta sura över det och kolla efter uppsättningar till balen, hoppas det gör en på bättre humör!!!!! 

WHATEVER YOU CALL ME

Du är rolig du, själv så har satte jag mig upp en natt och sa "åh, gud vad rädd jag blev!", en annan natt pratade jag med en katt som va i soffan och på ett bord i sovrummet (fast det var ju ingen katt i soffan eller på bordet) och sen pratade jag tydligen engelska i sömnen också!! Har haft det bra i alla fall, lite brunare skulle jag vilja va men det syns ändå om man gemför med hur blek jag var innan. Kändes tråkigt att landa på frösön när det var så tråkigt väder så funderade starkt på att ta nästa flyg tillbaka till kalkonien dock så sa min "pojkvän" att det skulle regna i tyb tre dagar så det kändes inte värt det!! På söndag ses vi, wiiiiiiiiiiie!!!! 

JUST CHILLIN

chillirillar som fäään just nu, har bestämt att vi ska åka båt på torsdag. kan bli kuuuult! idag såg jag en katt, den var söt.RSS 2.0