SOVMORGON

Sköne med sovmorgon, börjar inte förns tolv idag. Ska servera lurre till ÖFK tro jag, roloooo!! Så snart hoppar jag på stålåsnan och cyklar upp på campen. När jag är klar där tar jag stålåsnan ner till Badhusparken och är där till stängning och sen åker jag hem och tjatar på papi att vi ska åka bååååt!! Har sjösatt pärlan nu och det är väl bara lite grejer inne i båten som ska fixas innan den är helt klar.
 
BADILS!!! 
 
 

WHO´S THAT GIRL

Började klockan nio imorse, har varit uppe på campen och bakat en massa kakor och biskvier. Det var kult förutom att man blir så jävla hungrig, som tur var så fick jag en french hot dog av mami och papi när dom kom och hämtade mig. Nomnom!! Imorgon börjar jag halv tio och ska väl va kvar till stängning antar jag. Jobb hela helgen och förhoppningsvis får jag se schema för kommande månad, lutar åt jävligt mycket jobb då eftersom det är stråket och yran osv..
 
Så här vill jag dö!! 
 
 
 

KRAKEL SPEKTAKEL

Idag ska jag på en liten roadtrip till Åre för att heja på kusinvitamin när han hänger och slänger i en gradin. Nerååå, ska heja på han när han springer St Olavsloppet. Hoppas på att det är bättre väder där än här bara, annars blir det ju tråkigt.. Bhuhuhu!! 
 
Bjuppar på en bild, tur man är snygg!!
 

TOPPEN!!

Har varit helt ensam i stort sätt hela dagen, sköneee!! Skulle som inte vara helt fel att ha en egen lägenhet, tycker jag. Vi kan byta så bor du här med mami och papi så tar jag din lägenhet?!?! TOPPEN! Har fått ett nytt mobilbatteri idag också, så nu kan man nästan använda mobilen hur jävla mycket man vill!!! 

THE BASTARDS HAVE LANDED

Medan du slår hål i huvudet så slår jag hål i knogen/fingret.. Ont som satjävlarns gjorde det och blödde som en stucken gris. Men det är väl inget att gemföra med hål i huvudet, det gör ju ännu mer satjävlarns ont för det har jag ju fått känna på själv också.. Idag ska jag städa lite på mitt rum, kanske baka något kult och sen funderar jag starkt på att cykla till ica maxi och köpa chips, nomnom!! Funderar även på att bli en jävla fjortiiisbloggare och lägga ut sånna här bilder varenda jävla dag tyb! vad tror du? Passar det mig?!?!?! + ton med smink dock!! 
 
 

RENA RAMA HELVETET

Min återställning på datorn gick inte som tänkt.. Det fungerade inte alls, hur jag än gjorde så vägrade den göra en återställning. Men sen startade jag datorn i felsäkert läge för att testa igen men så fan heller att det skulle funka.. Då stängde jag av datorn och startade den normalt, och då satte den igång att rabbla massa siffror och bokstäver och det skulle tydligen vara fem steg och den stog på steg fyra i över tre timmar så jag hann inte ens logga in på datorn innan jag skulle sova.. Därför blev det inget roligt skrivet här!! Men nu fungerar den normalt igen och jag ska fundera ut något kul att skriva senare.
 
 

INFORMATION OM OMFORMATERING

Nu ska jag formatera om datorn, hoppas den dör helt och hållet. Vore ju svinkult!! Appropå svinkult så fungerar mitt s som det ska nu, whoopwhoop! Intressant inlägg va?!?!?! NOT!!! Men om vi säger så här, jag kan hitta på någor kult att skriva efter omformateringen. 

LINA COME MAMA

Idag kommer farmor till lilla Jämtland, åker och hämtar henne klockan tolv. Ska se till att få i mig nån frulle nu och göra mig klar för mama lär ju ringa snart så ska vi på Rödön en sväng innan. Mysoooo!! Sen ska jag kanske baka en drömrulltårta och kanske morotskaka. Får väl se hur det går!! Nått som är säkert är i alla fall att jag ska ladda ner lite filmer som man kanske kan kolla på imorgon. Fint!
 
Appropå brödrost så har jag hittat en gubbe här i Lugnvik som borde ha rejält med stryk om inte ännu värre, mord!!! Han misshandlar sina hundar.. Hatar han!!! 

HARD WORK WORK

Sommaren har nyss börjat och här sitter jag och filurar på vad jag ska göra till hösten.. Om jag inte får jobbet på ICA Kvantum så har jag ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att söka jobb utomlands. Det skulle sitta förjävla fint, helst nått varmt ställe förstås! Platsbanken here I come!! 

TRÅKO

Idag var ju en rolig dag på jobbet. NOT!!! Regn i princip hela dagen och typ fem kunder, inget vidare det hörrö.. Blev en hel del städning i alla fall. Imorgon verkar det ockå ska bli regn så den dagen lär ju bli lika rolig den. Dock så finns det ju knappt något kvar att städa nu så inget tidsfördriv har man heller. Kommer äta ihjäl mig på glass, så om du inte hör något ifrån mig på flera dagar kan du ju ana vad som hänt.. 

WE OWN IT

Imorgon är det en vecka en man sprang ut på trappan, åkte flak, hade studentmottagning, var på Österäng och rådhustrappan. Känns som att det var igår, tiden går otroligt fort. Nu har jag haft ledigt från jobb i två dagar och det enda jag gjort är typ att baka med min älskling. Har dragit på mig nån jävla förkylning och den har satt sig i bihålorna och jag har till och med tandvärk.. BLÄÄÄ!!! När sjukan är över ska jag ta tag i mitt gymkort, masa mig till gymmet och skaffa mig en kondition så jag kan spela innebandy igen! 

FRIHET?

Nu har man tagit studenten, faaaan vad skönt!! Men redan imorgon börjar det hårda livet, inte en dag arbetslöshet. Känns skönt på ett vis men vore så fruktansvärt skönt att bara kunna göra ingenting alls. Lär få schema till veckan så då kan man ju börja planera sina lediga dagar i alla fall. Känns helt sjukt egentligen att man aldrig behöver gå tillbaka och sätta sig i skolbänken, fan vad fort dessa år har gått!! Nu hoppas jag bara på att jag får jobb på ICA Kvantum till hösten och att jag trivs som fisken i vattnet där, annars bär det nog av utomlands. Tänkte i alla fall söka lite jobb utomlands, går ju som alltid att tacka nej i fall man får något. Vill ha mig en egen lägenhet också, får ta itu med det nu när jag får schemat så jag ser hur mycket jag jobbar och vad jag har råd med.
 
Funderar även på att söka den där skolan i Schweiz!  

SICK

Två dagar, två jävla dagar kvar av skolan. Det är fan sick!!! Hur kommer livet att bli sen? Kommer man bli kvar i lilla Östersund resten av sitt liv? Det visar sig noooooog! 
 

RSS 2.0