mat

Idag har jag mått sådär. Gick runt på skolan och såg ut som en darrande tomat eftersom jag frös så mycket och är röd i fejjan.. Hade även ganska ont i magen eftersom jag inte ätit så vettiga saker de senaste dagarna, men snart ska jag äta pasta med tomatsås. Gott! Efter maten ska jag fixa mig lite för att sedan gå på en gala, min syster ska stå på scen och prata om sina år i skolan. hehehe!

Badhusparken

Är hemma efter en heldag i Badhusparken. Kinderna bränner och är röda som kräftor, solen stekte med andra ord! Vi hade det supermysigt i alla fall och satt där från 10 till 16. Härligt!!

hemma hos elin

Sitter hemma hos Elin och förbereder inför morgondagen då vi har friluftsdag. Vi ska vara i Badhusparken och chilla med Örjan och Britta (våra mentorer). Sanna och Olivia ska också vara med och vi ska ha lite knytis så Elin har precis bakat muffins!! Höhöh.


bakar kaka

Sitter på golvet i köket och väntar på att kakan i ugnen ska bli klar..

jahaja

Sitter hemma hos Elin på Frösön, hon klär på sig och snart ska vi gå till stan. Sedan åker vi upp till Pc och spelar pingis!

stänger av

Släcker lampan, stänger av kroppen för några timmar, kliver upp och går till tandläkaren... Skriver imorgon!! NATTI

Experimenterar

Experimenterar ute i köket, lyckas inte lika bra som jag önskar... Funderar på vad morgondagen har att erbjuda, tandläkaren 08.00, första lektionen (engelska) börjar 13.35, idrott och till sist åka hem. Funderar dock på att åka in till stan en stund innan vi börjar för att boka billjetter till Musik Direkt som är på fredag och kanske köpa någon fin tröja eller så. Hehehe!!

Maldiverna eller Hawaii

Sitter och lyssnar på musik och funderar på hur skönt det skulle vara att åka till något varmt ställe. Det vore inte helt fel att åka till Maldiverna till exempel. Jag vill jag vill jag vill!

Eller kanske Hawaii

jag har en idée

Nu har en idée fastnat lite extra i min hjärna så jag måste bara prova göra den någon dag och se om det blir en wow-upplevelse. Hoppashoppashoppas!!

Choklad

Innuti min hjärna flyger en massa idéer omkring och jag har inte en blekaste aning om vilken jag ska välja och sedan bygga vidar. Jag vill vara mad i en tävling där jag först och främst kan vinna en kitchen aid och sedan eventuellt bli årets bak/desertmästare. Tror dock inte att jag har någon chans. Hahaha!! Men man måste ju försöka annars vet man ju aldrig hur det skulle ha gått. Det ska i alla fall vara någonting med choklad i men jag vet inte vad ännu.. Mörk, ljus eller vitchoklad, Det spelar ingen roll.
Läste även på Lidts sida att man kan bli provsmakare och det vore ju inte helt fel!! Heheh.

städning & hallonpaj

Sitter i sängen och degar, borde egentligen ta tag i dagen och kanske städa lite på mitt icke välorganiserade rum. Funderar även på att baka något gott, kanske en hallonpaj eller så. Jaja måste i alla fall städa i första hand, buhuhu!!

ajajajojojoj

Nu har jag kollat klart på filmen och jag kan ju säga så här "den var väl inget speciellt". Snart ska jag kila till soffan och kolla på tv, dock så vet jag inte vad jag ska kolla på. Min fot gör lite ont eftersom jag tappade ett ryggstöd på den imorse, det satt nämligen en aning löst på Elins köksstol och jag tappade det rätt på foten. Illa!!

Mean girls2

Lägger mig och kollar på Mean girls2. Undra hur den filmen kan vara!?!?!?

kyligt

Sitter i en lägenhet på Frösön och fryser som en nakenhund. Elin håller på att packa eftersom hon ska hem i helgen, vi funderar även på vad man kan baka till friluftsdagen som är på onsdag. Jag, Olivia, Sanna  och Elin har nämligen bestämt att vi ska ha lite knytis och ta med något gott som vi själva har bakat. Det borde ju gå bra med tanke på att vi går livsmedelsprogrammet allihopa. Hehehe!!

elin min vän

Leker hemma hos Elin. Skoj!!

hihi

Åker till Frösön

Tandlös tant.

Nu är tanden borta. Först pratade vi ett tag, sedan la hon bedövningen och efter det tog det cirka en minut för dem att dra tanden. Härligt!! Nu är det i alla fall gjort och det känns skönt. Får dock inte äta på två timmar och jag är redan hungrig. Känner mig även som en tandlös liten tant. Hehehe!

Ytterligare en tand ska bort idag

Om ungefär en timme åker jag mot Krokom, ska dra ytterligare en tand och denna gång är nervositeten inte alls lika stor och det känns ju skönt. Då kanske jag inte blir lika trött och slut efteråt som jag blev förra gången. Skönt!! Nu ska jag göra något skoj så att den lilla nervositet jag har i magen försvinner.

Lillänge & lockigt hår

Hej. Idag har det varit en hyffsat bra dag. Efter skolan kom Ida och hämtade mig och Elin och vi åkte till Lillänge, vi fördrev tiden på djurmagasinet och skopunkten innan Ida gick på jobbintervju. Medan hon var på intervjun sprang jag och Elin omkring inne på Rusta och prövade alla utemöbler i hela affären. Sen skjutsade vi hem Elin och åkte sedan vidare mot hemmet, väl hemma fikade vi en aning och sedan blev det middag. För ett tag sedan lockade Ida mitt hår, vilket visade sig inte vara det lättaste men lite lockar blev det i alla fall. Skoj!!

snöstorm & svajande träd

Det är snöstrom utanför mitt fönster och jag fryser bara av att se eländet.. När jag åkte hem från stan kändes det nästan som att bilen skulle blåsa av vägen, grova reflexstolpar längs vägen och träd svajade som aldrig förr. Haha nej då, nu överdriver jag en aning. Men det var i alla fall sant till en viss del.

fika fika fika

I söndags kom släkten på fika, igår kom Idas vänner på fika och idag kommer ingen på fika och tur är väl det så mycket som jag fikat denna helg. Jag är faktiskt en aning less på fika nu. Ikväll ska jag på innebandymöte och sedan åker jag hem och myser framför tvn med en gosig katt i knät. Mysiiiiiigt!!

hehehe

Igår åt vi födelsedagsmiddag för att min underbara syster Ida fyller 19 på måndag, idag kommer släkten och äter tårta och kakor och imorgon kommer hennes vänner och äter smörgåstårta och kakor. Fullt upp helt enkelt!! Hon ska i alla fall få ett jättestort paket av mig, men jag tänker inte säga vad eftersom hon kanske läser detta. Hehehe!

Lake 60 år!

Gosar med Lake som fyller år idag. 11 människoår alltså 60 kattår, grattis gubbegoooooooos!!! Gammal och grå men lika fin ändå!
Idas bild.

muuuusiik

Var ju som sagt på Musik Direkt igår och det var bra, dock så var det ingen som var sådär super bra tyckte jag. Men några som man vet vilka de är gick i alla fall vidare och det var ju skoj. Måste väl kolla på finalen 1 april också!! Idag har jag bakat en chokladkaka med kokostäcke som blev supermumsig och sedan har jag dammsugit på mitt rum. Nu ska jag kolla igenom lite bloggar!

Lalala

Åker till Frösön och hänger med Elin. Vi ska äta och sedan kolla på Musik Direkt, skoj!!!!!

Bagartime

Godmorgon. Nu ska jag äta lite frukost och sedan tar jag på mig min bagarmmössa och sätter igång med bakningen. SKoj!!

oreo

Ingen träning idag, trist nu när jag var sugen på att träna. Får väl ut och springa imorgon istället! Kilar in i köket nu och bakar kakor till Idas födelsedag. Oreokakor blir det och kanske kanelhavrekakor med chokladrippel. Mums!

jag vet en rolig plats

Igår hade jag en väldigt konstig dag. Var på skolan och hjärnan hängde inte med ordentligt, var jättetrött och flamsig. Efter skolan åkte vi ner på stan och köpte lite saker vi behövde till maten och sedan åkte vi hem till Elin. Väl hemma skulle vi försöka vara jätteseriösa och sjunga en sång men det gick inte så värst bra. Vi bakade en hallonpaj efter maten och svullade den medan vi kollade på Halv åtta hos mig och Sveriges mästerkockar. När vi gått och lagt oss låg vi och pratade om hur jobbigt det är när man drömmer att man ramlar och vaknar av ett ryck och då när jag precis skulle somna så blev det precis så för mig. Hehehehe!
Blåser isiga vindar ute idag... Tänk om det ändå vore sommar!!

lacrosse

Hemma från träningen och har även hunnit duscha och fika lite. Vi var sju personer som tränade varav ingen målis, tråkigt. Eller det är väl alltid tråkigt när man är få men extra tråkigt när man inte ha någon målis.. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig för mina ögon har varit svidande trötta hela dagen och mina armar är helt slut efter lacrossen som vi hade på idrotten igår.

jaaaa..

Jaaa vad ska man skriva? Hade i alla fall våran sista innebandymatch igår och jag fick en blånagel, det gjorde en aning ont under matchen men det var det värt. Vi förlorade matchen och det var väldigt tråkigt annars hade vi gått till DM-final mot jemtland, men ibland blir det inte som man önskar. Nu ska jag byta om för träning och sedan åka mot Krokom!!

Kassler

Skar mig i fingret på tandställningen, hur jag lyckades vet jag ej. Och inte nog med det så råkade jag peta tanpetarspetsen mitt i det såret... Inte så skönt men man har ju varit med om värre grejer!! Åt en god middag nyss och den bestod av sallad, kassler i ugn, ananas och ris. Mycket gott!

12 mars

Idag ska jag inte göra ett skit och det känns skönt! På måndag börjar skolan igen och det känns lite sådär, kul att träffa alla men jag har absolut ingen lust att ha en massa lektioner igen.. Har även DM-match mot Brunflo på måndag och det ska bli skoj, hoppas vi vinner.

HOT HONEY WOK

Sitter här i min ensamhet och väntar på mamma och pappa som är på väg hem från jobbet. Det blir jag som står för maten idag och då blir det Hot honey wok. Goooooott!!

skidtur i skogen

Idag ska jag ta med mig mamma på en skidtur i skogen kanske, jag tänkte även bjuda henne på varmchoklad och bullar. Mysigtmysigt!!

skooooooj

Idag har jag följt med min syster på stan en sväng medans vi väntade på mamma som jobbade. När hon hade jobbat klart så åkte vi till Ö&B och sedan vidare till ICA Maxi och handlade en massa mat. På hemvägen svängde vi förbi hos moster och fikade en sväng och pratade om att ge Moffa en katt när han fyller år, skooooooj tycker jag!!

Bullbak & kattfan

Idag har jag varit galen på katten, bakat bullar, nördat Sims2, skrämt min syster och hälsat på hos min moster. Har även gjort mer saker som att äta mat och sådant men det är inget jag orkar skriva om. Varför jag blev galen på katten var för att hon jama jättemycket och gnussade sina tänder mot min (konstig, jag vet!) dörr när jag låg och sov och själklart vaknade jag och blev galen och satte henne framför dörren och öppnade så hon gick ut, sen satte hon sig där utanför och kollade in jättesorgset. Så kan det vara om man inte kan hålla käften någon gång... Bullarna jag bakade blev ganska fula men var desto godare, hehehe!

fredag till tisdag

Har inte orkat skriva, har haft roligare saker för mig helt enkelt. I fredags åkte Innebandylaget och jag till Sundsvall och spelade match, sen åkte vi vidare till Härnösand för att sova och nästa morgon åkte vi till Sollefteå för att spela ännu en match. Andra matchen gick bra och vi vann på sudden, då kan ni ju anta att första matchen inte gick lika bra. Kom hem vid halv åtta i lördags och då tog jag det bara lugnt och kollade på tv. I söndags gjorde jag absolut ingenting förutom att nörda Sims2 som på gamla tider. Igår var jag på stan med Elin och hennes lillasyster Signe, vi kollade på Trassel och fikade gott på Törners. Det var naaaaaaaaaaajs!
Min dag idag kommer bestå av städning, städning och åter städning...

en tand borta

Ligger och kollar på film och bedövningen håller på att släppa, det gick ganska snabbt att ta bort tanden när vi väl kom igång men jag var otroligt nervös innan och det är ganska obehagligt när det knakar en massa i munnen. Nu är det en tand till som ska bort men det är inte förns om tre veckor.

Tandläkaren imorgon..

Imorgon ska jag åka in till tandläkaren och dra bort en/två tand/tänder. Vet inte riktigt hur det blir, kan ju vara skönt att ha allting gjort men ändå jobbigt eftersom tänderna är på olika sidor i munnen och jag vill kunna äta. Men helst utav allt vill jag inte dra någon tand, jag har ju redan dragit två i överkäken pågrund av emaljskador (bitar av tänderna kunde lossna om jag åt hårda/sega saker) och de jag ska dra nu sitter i nederkäken och måste dras pågrund av mina visdomständer som växer snett och gör att varken dom eller de tänderna jag ska dra kan komma upp ordentligt. Det tandläkaren sa var i alla fall att de helst ska dras annars kommer det leda till problem senare i livet.. 
Jag känner mig en aning nervös men det ska nog gå bra!! 

Duscha

Idag har jag inte gjort ett skit. Bara suttit och kollat på tv och försökt äta lite så att jag ska bli en aning piggare. Nu ska jag i alla fall gå och duscha så att jag känner mig fräschare!

huvudvärk

Vaknade nyss och kände att en huvudvärk är påväg men förhoppningsvis försvinner den om jag äter lite frukost. Så jaa, jag ska nog äta lite frukost nu och sen har jag inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Blir ju i alla fall ingen innebandy för min del ikväll, vill ju inte att alla andra ska få magsjuka.

RSS 2.0